Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Facebook проблем

Featured Replies

Здравейте, искам да ви попитам дали някои друг също има проблем с фейсбук от днес сутринта - изчезна ми синята лента горе, чата ту работи ту на работи, като си отворя профила все едно нямам снимки и приятели и още редица проблеми примерно страниците и хората, чиито публикации съм задал да не ми излизат в началната страница ми излизат, като пробвам да отворя снимките на някои се отварят ама от петия-шестия опит и т.н. През телефона положението е по-добре ама пак част от изброените проблеми.

1.Пробвай с друг браузър.

2.Пробвай от друг интернет доставчик ( ако имаш приятел може да отидеш при него и да тестваш дали имаш същия проблем).

• Автор

Ами то се оправи уж..смисъл от време на време пак се прецаква ама за по две-три минути след което отново се оправя.. Иначе ги пробвах тези неща и нямаше разлика

Здравейте, искам да ви попитам дали някои друг също има проблем с фейсбук?

Oт днес сутринта - изчезна ми синята лента горе, чата ту работи ту на работи, като си отворя профила все едно нямам снимки и приятели и още редица проблеми примерно страниците и хората, чиито публикации съм задал да не ми излизат в началната страница ми излизат, като пробвам да отворя снимките на някои се отварят ама от петия-шестия опит и т.н. През телефона положението е по-добре ама пак част от изброените проблеми.

Да ! Проблемът не е във вашия телевизор:

http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2115987

http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2032196&st=1720&p=15341169&#entry15341169

http://www.kaldata.com/forums/topic/206194-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-facebook/

2013 сме, фейса се скапва ! ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте. Искам да попитам какво да правя по следния въпрос. Направих си настройка за сигурността на профила във facebook да получавам СМС на телефона с код при всеки опит за вписване в профила от различно устройство, но номера, който бях задала в момента не е актуален( в чужбина съм, когато го включа не намира мрежа, а имам пуснат роуминг?!)съответно не получавам СМС и не мога да си вляза в профила. Какво трябва да направя, за да получа код за достъп на друг телефонен номер? Благодаря предварително!

Здравейте. Искам да попитам какво да правя по следния въпрос. Направих си настройка за сигурността на профила във facebook да получавам СМС на телефона с код при всеки опит за вписване в профила от различно устройство, но номера, който бях задала в момента не е актуален( в чужбина съм, когато го включа не намира мрежа, а имам пуснат роуминг?!)съответно не получавам СМС и не мога да си вляза в профила. Какво трябва да направя, за да получа код за достъп на друг телефонен номер? Благодаря предварително!

Да се свържете с поддръжката. И не можете да ме убедите че ако имате роуминг не може да откриете никакви мрежи

Да се свържете с поддръжката. И не можете да ме убедите че ако имате роуминг не може да откриете никакви мрежи

Свързах се с оператор на М-тел, който ми каза, че картата ми е деактивирана, защото не била ползвана дълго време( 2 месеца?!?!!?)Трябвало да си извадя дубликат от БГ. Плащам си сметките и си мисля, че имам телефон с роуминг, но явно само аз си мисля така! Проблема с ФБ си остава, свързала съм се с поддръжката, чакам отговор. Ако някой е имал същия проблем, моля да пише! Благодаря

• 1 месец по-късно...

Спирай го този смотан фацебук !

фейсшит... :)  му викам аз

Искам да попитам мога ли да разбера дали някой ми тегли от снимките във фейсбука?? 

не можеш

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.