Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

няколко думи за този лаптоп моля

Featured Replies

ще се ползва за нет,филми и скайп-не съм геймър,но може някоя игра да сложа,ама няма време :) искам просто да изпълнява 3-4 задачи едновременно като например сваляне на торент ,слушане на музика със видео в ютуб и ровене в фейсбука без да забива,че тука се измъчих с един асус нетбук интел пентиум 575 ,1 гб рам и уиндоус виста -забива всяка 3-та минута :)))))))

Acer Aspire V3-551-84508G75Makk

windows 8 64 bit

amd a8 4500m

8 gb ram

750 hard

http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/model/NX.RZAEK.007

За игри не е много подходящ.Има и по-добри с процесор интел.С какъв бюджет разполагаш?

За игри не е много подходящ.Има и по-добри с процесор интел.С какъв бюджет разполагаш?

Стига с този intel - аман ! intel Inside Idiot Outside !

...

Спамлиев, стига, ама на теб явно не ти стига! ;) 

Стига с този intel - аман ! intel Inside Idiot Outside !

Не робувам на марки.Погледни в класациите този четириядрен АМД с 1,9 MHz на кое място е по производителност и един двуядрен i3 дори.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Ми,когато избирах гледах май този и ,всъщност, наистина е много назад в класациите,на всичкото отгоре с еоказа,че не е никакъв 4ядрен процесор,ми са си две ядра,ама там някакви шмекерии(не помня точно) ,а и...доста казват,че AMD бая греели ... не изказвма мнение,защото нищо не разбирам почти...просто споделям  :) 

Не робувам на марки.Погледни в класациите този четириядрен АМД с 1,9 MHz на кое място е по производителност и един двуядрен i3 дори.

В моя съзнателен живот още не съм видял жената да може да избере правилното техника която да се купи ! Аз не вярвам на синтетични тестове !

Ми,когато избирах гледах май този и ,всъщност, наистина е много назад в класациите,на всичкото отгоре с еоказа,че не е никакъв 4ядрен процесор,ми са си две ядра,ама там някакви шмекерии(не помня точно) ,а и...доста казват,че AMD бая греели ... не изказвма мнение,защото нищо не разбирам почти...просто споделям   :)

Виж ми подписа и AMD много отдавна не греят за разлика от печките които в момента се превърнаха Intel !

Не случайно твърдение което написал за intel ! Не съм го измислил аз , а много по умни от мен !

Поредната тема за печките на Intel и за идиотите които си ги купуват !

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

В моя съзнателен живот още не съм видял жената да може да избере правилното техника която да се купи ! Аз не вярвам на синтетични тестове !

Ами защото не си срещнал мен.Смея да твърдя,че доста разбирам от компютри и техника и практиката го доказва.Това,което аз съм избрала, работи безотказно години наред,защото не ги избирам по красота, а по качество.

Ами защото не си срещнал мен.Смея да твърдя,че доста разбирам от компютри и техника и практиката го доказва.Това,което аз съм избрала, работи безотказно години наред,защото не ги избирам по красота, а по качество.

Имате си форумче за любовни романчета , парфюми и дрешки ! Гледай си него не се занимавай с неща които не са за теб ! Като избереш над 200 РС обади се да си говорим !

От шовинисти акъл и мнения не взимам.

Направили сме РС конфигурация в форума и вече сме най-великите асемблатори а :P Разбираш ли тя работела безотказно :D

Направили сме РС конфигурация в форума и вече сме най-великите асемблатори а :P Разбираш ли тя работела безотказно :D

Нещо си в грешка,Аз тук конфигурация не съм правила.Има достатъчно компетентни и разбиращи момчета.Ама ти май не си от тях.

И стига вече си спамил темата на момчето.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Не сте съвсем права. Да може процесора като такъв да е малко по-слаб от Intel, но видеото което е вътре в него е много по-добро от което и да е вградено Intel видео. Още повече автора казва, че не е голям геймър.

Ми,когато избирах гледах май този и ,всъщност, наистина е много назад в класациите,на всичкото отгоре с еоказа,че не е никакъв 4ядрен процесор,ми са си две ядра,ама там някакви шмекерии(не помня точно) ,а и...доста казват,че AMD бая греели ... не изказвма мнение,защото нищо не разбирам почти...просто споделям   :)

Желателно е когато се изказват становища да са подкрепени с факти или собствен опит поне а не че някой чул на някаква си опашка в мола някой да казва нещо си. Така се раждат митове и легенди от уста на уста.

Вярно е че AMD бяха топли процесори НО това беше преди 10 години.

Онова дето го говорите за ядрата е патент на Intel, а не на AMD.

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Нещо си в грешка,Аз тук конфигурация не съм правила.Има достатъчно компетентни и разбиращи момчета.Ама ти май не си от тях.

И стига вече си спамил темата на момчето.

Щом разчиташ на HIT(Hardware Intel Team) , ясно ми е колко разбираш !!!

свърши времето когато АМД грееха, сега печките са mIntel...

ще се ползва за нет,филми и скайп-не съм геймър,но може някоя игра да сложа,ама няма време :) искам просто да изпълнява 3-4 задачи едновременно като например сваляне на торент ,слушане на музика със видео в ютуб и ровене в фейсбука без да забива,че тука се измъчих с един асус нетбук интел пентиум 575 ,1 гб рам и уиндоус виста -забива всяка 3-та минута :)))))))

Acer Aspire V3-551-84508G75Makk

windows 8 64 bit

amd a8 4500m

8 gb ram

750 hard

http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/model/NX.RZAEK.007

забиването е от вистата, инсталирай xp и ще е друг резултата...

аз бих заложил на лаптоп с 2 ядра с по висока честота, вместо 4 на ниска... 4 и повече ядра трябват за мачкане на филми, нито за игри има полза, нито за интернет...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Ако ще спорите, то нека в спора ви да има факти освен голи приказки.

Аман от фенщина. :mad:

Процесора във въпросния notebook не е от най-мощните в изчисленията, но графичния чип се представя доста по-добре от който и да е друг вграден в Intel процесор.

• Автор

купих го :) понеже ми изпадна  по евтино чисто нов тука в Англия та затова :) 350 паунда или 804 лева ,макар че така да се смята не върви :)

Засега мога да изкажа само суперлативи за него - мълниеносно бърз,разкошен уиндоус 8 :)

игри не съм инсталирал още :)

като минус мога отбележа екрана който не е матов,ама се търпи :)

аз се бях спрял на ай7 3630 ,но по натам :)

мерси на всички отговорили в темата :)

живи и здрави да сте :)

имам само един въпрос - понеже съм свикнал да ми е разцепен харда,а сега е само един дял - С ,дали да не си купя един Hiren's Boot CD и да му разцепя харда или няма смисъл от това? Понеже съм свикнал да си смъквам всичков другите дялове а уиндоуса да си седи в С-то:) И ако го направя дали няма да прецакам пък нещо уиндоуса така?

Редактирано от dreemer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.