Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за Pixma IP2700

Featured Replies

Със какви мастила мога да презареждам Cannon PIXMA IP2700? Нов сам и не ги разбирам много

Оригиналните мастилници на Canon за този принтер са: PG-510 (черна) и CL-511 (трицветна). Продават се и неоригинални (заместители), примерно на Inkjet, Fullmark, iPrint и т.н., При използването на такива мастилници (заместители) гаранцията ти отпада. Ти си преценяваш.  :)

Ето линк с пълните характеристики на принтера: http://www.canon.bg/For_Home/Product_Finder/Printers/Inkjet/PIXMA_iP2700/

Редактирано от Breakz (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Ако търсиш мастило за презареждане  на мастилницата бих те насочил към Фрекълз. Аз от тях си поръчвам мастила за презареждане и съм доволен.

• 2 седмици по-късно...

значи аз искам да попитам ако се ползва с |НЕоригинални мастила - заместители, нямаше ли някакви чипове в принтера които пречеха на това - да се слагат неоригинални патрони и как се заобикаля проблема? питам за този принтер pixma iP2700 специално а и по принцип, че иначе 40-50лв за 300-400 копия си е направо обирджийство да давам!!

някой ако ползва да обясни ако е възможно

Заобикаляне на проблема става като се натиска и задържа ресет бутона(оранжевия триъгълник) за около 10-12 секунди.

Заобикаляне на проблема става като се натиска и задържа ресет бутона(оранжевия триъгълник) за около 10-12 секунди.

това за pixma ip2700 ли е?

По принцип е за Canon Pixma.

щото се чудя какво да правя, прецака ми се стария canon i865 главата му замина, и се чудя 150лв за нова глава или този принтер да купя за 66лв - но зависи от това дали мога да ползвам неоригинално мастило

Ако ползваш неоригинално мастило ще трябва (почти)всеки ден да печаташ нещо, иначе засъхва главата. С оригиналното мастило поне на две-три седмици ще трябва да се ползва.Според мен по-добре вземай мастилниците.При положение, че сега принтерите са по 100лв...

Редактирано от krali (преглед на промените)

нови патрони за ip2700 струват 40+48 лв за черно и цветно - мерси ама няма нужда и това е за около 350 страници, с неоригиналното мастило за тия пари печаташ 3-4 пъти повече и дори да ми се прецака принтера - купувам си пак нов за 66 лв :)

нови патрони за ip2700 струват 40+48 лв за черно и цветно - мерси ама няма нужда и това е за около 350 страници, с неоригиналното мастило за тия пари печаташ 3-4 пъти повече и дори да ми се прецака принтера - купувам си пак нов за 66 лв :)

За да имате прилична цена на копията ще трябва или да си предвидите малко повече пори за първоначална инвестиция или да минете на лазерен принтер и да прежалите цветния печат. Ако вземете мастилници и принтер за  около 150лв предвидете си още 100 и можете да се сдобиете с мастилено струен принтер който прави копия по-евтини и от монохромен лазерен.

Редактирано от pconline (преглед на промените)

За да имате прилична цена на копията ще трябва или да си предвидите малко повече пори за първоначална инвестиция или да минете на лазерен принтер и да прежалите цветния печат. Ако вземете мастилници и принтер за  около 150лв предвидете си още 100 и можете да се сдобиете с мастилено струен принтер който прави копия по-евтини и от монохромен лазерен.

благодаря, съгласен съм с теб. Какво препоръчваш за цветен мастиленоструен принтер А4 с който да мога да ползвам неоригинални мастила?

Защо не се пробваш да напълниш сам старите мастилници?Купуваш един комплект за презареждане на мастило, и като усетиш да свършва пак доливаш.Е, то не може до безкрайност да се долива, ама поне спестяваш купуването на нови патрони.

http://www.kaldata.com/forums/topic/109036-пълнили-ли-сте-с-мастило-принтер-canon-от-нови/

EPSON L210 но явно е имало промяна в цените защото преди месец беше по-евтин, но дори и при тази цена цената на консуматива е умопомрачаваща около 12лв е шишето

Black - T6641 4,000 Pages

Yield - T6642 6,500 Pages Composite Yield

Cyan - T6643 6,500 Pages Composite Yield

Magneta - T6644 6,500 Pages Composite Yield

а при този разход цветните копията  са излизат по-евтини от монохромно лазерно. 

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.