Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Wi-Fi проблем

Featured Replies

имам странен проблем.Той е следния > от 4 години ползвам една и съща флашка TP-Link и се свързвам към рутера на брат ми отсреща та флашката е 56мб и 3 години свалях с 1.3мб а преди месец преинсталирах компютъра си и започна да сваля с максимум 600 , тествах няколко неща и те са следните > местих компютъра за по добра връзка  и на пълна пак сваля с двойно по малко отколкото преди , преинсталирвах всякакви уинове и пак не помогна .. друго не съм опитвал но е доста дразнещ този проблем изведнъж се появи с преинсталирването на компа иначе преди си сваляше без проблеми някакви идеи ако имате моля пишете.

Кажи точния модел на wireless картата ( това не е флашка), за да видим дали си инсталирал коректните драйвери. 

Проблема може и да е в настройка на рутера. Каква марка е самия рутер и как сте настроили безжичната мрежа, към която се свързваш?

от 4 години ползвам една и съща флашка TP-Link и се свързвам към рутера на брат ми отсреща та флашката е 56мб и 3 години свалях с 1.3мб а преди месец преинсталирах компютъра си и започна да сваля с максимум 600 ...

Пита ли брат си,дали не е променял настройки в рутера!Това отсреща колко метра е!Разлика,в свяляне при торенти ли е тази,защото това е малко относително,зависещо от доста фактори.

• Автор

нищо не е променяно по рутера , навсякаде с мозила , хроме и др такива браузъри сваля с същата скорост с която и в торентите .. получи се точно при преинсталирването на уиндоуса

мисля,че е това което искаш да видиш http://prikachi.com/images/169/5835169M.jpg но въпроса ми е как може да се е получило този спад в интернета при мен,защото допреди да го преинсталирам ползвах двойна скорост на тази която имам в момента и това беше в течение на 2-3 години , иначе рутера е на към БТК

а има и друго с лаптопа ми се свързвам към друг рутер и ползвам примерно 1.3мб/с  за торенти а с въпросният ми настолен компютър пак спад в интернета а допреди ми варвеше с мн по големи скорости.Това се чудя от какво е

нищо не е променяно по рутера , навсякаде с мозила , хроме и др такива браузъри сваля с същата скорост с която и в торентите .. получи се точно при преинсталирването на уиндоуса

мисля,че е това което искаш да видиш http://prikachi.com/images/169/5835169M.jpg но въпроса ми е как може да се е получило този спад в интернета при мен,защото допреди да го преинсталирам ползвах двойна скорост на тази която имам в момента и това беше в течение на 2-3 години , иначе рутера е на към БТК

а има и друго с лаптопа ми се свързвам към друг рутер и ползвам примерно 1.3мб/с  за торенти а с въпросният ми настолен компютър пак спад в интернета а допреди ми варвеше с мн по големи скорости.Това се чудя от какво е

Отговор на проблемите ти: БТК - за да те е*е е.

Отговор на проблемите ти: БТК - за да те е*е е.

Айде стига де... БТК бил проблема...

Аз също съм абонат на бившето БТК (сега Виваком) от поне 5 години, и не съм имал проблеми.

Към автора:

Променяни ли са настройки по рутера и безжичния адаптер ?

На какво разстояние се намира компютъра от рутера ?

Пробвахте ли да смените канала за предаване на рутера ?

С кабел директно какви са скоростите, които се достигат ?

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

• Автор

Айде стига де... БТК бил проблема...

Аз също съм абонат на бившето БТК (сега Виваком) от поне 5 години, и не съм имал проблеми.

Към автора:

Променяни ли са настройки по рутера и безжичния адаптер ?

На какво разстояние се намира компютъра от рутера ?

Пробвахте ли да смените канала за предаване на рутера ?

С кабел директно какви са скоростите, които се достигат ?

настройките не са променяни..

рутера се намира на 10метра разстояние - връзката е 4/5 чертички "very good"

канал не е сменян

и с кабел не сме пробвали но няма и такава възможност

- според мен щом се появи изведнъж след тази преинсталация на уина значи проблема е някакъв друг

• 2 седмици по-късно...

Здравейте да не пускам нова тема някои може ли да ми помогне, имам следния тъп проблем : свързал съм лаптопа и принтера за рутер ( asus, epson, motorola ) но когато почна да принтирам всичко стойна на опашката и после дава грешка, а когато свържа лап топа с кабел за рутера си принтирам без проблем. С предния рутер нямах никакви проблеми, принтера е свързан wifi с рутера този рутер е по различен защото сигнала е по коаксиален кабел и рутера имал декодер вътре а на предния декодера беше преди рутера, сялата схема е такава, идва един бял кабел с една кръстачка кабела се разделя единия е за приемника на hd тв, а другият е за рутера, благодаря предварително на по умните от мен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.