Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Историята за Исус

Featured Replies

Не ви ли е малко странна рекламата която се варти напоследък - "Историята за Исус за деца" . Било безплатно . Кой ти пуска по кината безплатен филм . Незнам , но на мен ми вони на нещо сектантско .

Малко ще се отклоня от темата , но искам да ви разкажа какво става в моят квартал . Та значи преди година и половина бе построена сграда (сборище на сектанти) между децка градина , училище и университет (доста апетитно местенце) . И до ден днешен въпреки множеството протести и т.н. тази сграда си стои заобргадена от високи огради . Всеки ден когато минавам от там в очите ми се набива табелата поставена над вратата - " Последователите на Йехова" .

Мисля че четеш много книги за световната конспирация :clap:

Иначе мисля че филма е безплатен с цел популяризиране на религията ни с оглед на настъпващия ислям.

• Автор
Иначе мисля че филма е безплатен с цел популяризиране на религията ни с оглед на настъпващия ислям.

<{POST_SNAPBACK}>

Искренно се надявам да е така .

Но в днешно време религиата е доста изопачена .

Съгласна съм с dragozow. Освен това, наистина има нужда да се направи такава акция, защото сред нас цари абсолютно безверие. В други страни църквата е институция.

Ако някой го е гледал нека сподели мнение. Струва ли си да водя децата или да им пусна Miracle Maker на ДВД-то.

<{POST_SNAPBACK}>

Според мен ще е безплатен само за децата,а родителите ще трябва да си платят билета.Това е само предположение,разбира се. :bye:

Не ви ли е малко странна рекламата която се варти напоследък - "Историята за Исус    за деца" . Било безплатно . Кой ти пуска по кината безплатен филм . Незнам , но на мен ми вони на нещо сектантско .

Малко ще се отклоня от темата , но искам да ви разкажа какво става в моят квартал . Та значи преди година и половина бе построена сграда (сборище на сектанти) между децка градина , училище и университет (доста апетитно местенце) . И до ден днешен въпреки множеството протести и т.н. тази сграда си стои заобргадена от високи огради . Всеки ден когато минавам от там в очите ми се набива табелата поставена над вратата - " Последователите на Йехова" .

<{POST_SNAPBACK}>

Здравейте аз видях вашето мнение и ако може искам да ви поясня няколко неща около филма "Историята на Исус за деца " кампанията за излъчването на този филм е подкрепена от трите официални клона на християнското вероизповедание в Българиа - православни, католици и протестанти и е абсолютно безплатно както за родители така и за деца няма нищо сектантско защото и православните и католиците и протестантите вярват в един БОГ просто имат малки разминавания в подробностите

а по въпроса за Свидетелите на Йехова имате право да се да се притеснявате там наистина нещата са сектантски

препоръчвам ви да гледате този филм

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.