Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложения за конфигурация до 800лв?

Featured Replies

• Автор

тоест ако им кажа да ми го сглобят (от никем) ще го тестват ?

• Отговори 65
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

да,но съм чувал,че така купени частите по отделно не са тествани как работят заедно,тоест не се знае дали ще се сработят или не. Поне така ми разправяха преди време.

Досега всичко което съм поръчвал е работело, пък нали имаш и гаранционни карти, ако не работи нещо ще ти го сменят.

• Автор

не,не въпроса ми е дали частите ще дават максималното си,или ще се спъват една с друга.

ами тогава тези части  ще се погаждат ли ?

Да, съвместими са. Но все си мисля че така ще е по-добре !

ASROCK Z77M /Z77/1155

I5-3470 /3.2G/6MB/BOX/LGA1155

CORSAIR 2x4GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V

1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR

SAPPHIRE HD7870 GHz EDITION 2GB GDDR5 BULK

CM ELITE 430 BLACK EDTN NO PSU

PSU SEASONIC SS-520GB BRONZE

Обща стойност - 1 300.00 лв. с ДДС -

Поздрави !

Колко става крайната цена след смяна на картата, че ми се струва леко скъпо като цяло.

какво смятате за тази конфигурация,но видеокартата да се смени с Sapphire HD7870 2GB GDDR5 ?

Как мислиш да я смениш тази видеокарта, на тази кутия има лепенка, второ, не казах ли че това захранване е овъркил за конфигурацията или лъскава кутия ви харесва, не мога да ви разбера !? :)

• Автор

картата те ще ми я сменят,а захранването какво ще рече "овъркил" ? Иначе за цена не могат да ми кажат по интернет колко точно и утре ще ходя да питам,но май няма да е повече от 1300 лв.

Захранването реално е 480W с пикова мощност 600W и хич не е зле като за захранване идващо в комплект с кутията, та не го мисли. А за конфигурацията, ако не е повече от 1300лв. с HD7870 ще е супер.

• Автор

да, и аз това си мисля,иначе резервен вариант,ако с 7870 идва много,какво препоръчвате(за видеокарта говоря),която да ми подкарва игри като BF3,Black Ops, (league of legends не я споменавам,защото тя е по-слаба от тези 2 игри,които казах). И другото - това видео към конф. добро ли е за игри ?

Мисля ето това да взема като краен вариант, хората се оказаха добри и се съгласиха с моя бюджет - Публикувано изображение

Добри са да , ама в това да ти вземат парите!

Я погледни в раздела колко теми за конфигурации има в рамките на тези пари!

Само едно ще ти кажа ,за тези 1315лв. ще си вземеш конфигурация с z75 дъно(с много повече възможности от орязана платка която са ти предложили) , видео карта 7950, която е значително по-бърза от 7870, качествено захранване , а не такова посредствено и истинска кутия - не такава където са я дялали в някой селски гараж!

Редактирано от playalistic (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.