Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложения за конфигурация до 800лв?

Featured Replies

• Автор

един приятел пита тази конфигурация как е за гейминг? (питам тук, за да не пускам нова тема) -  Конфигурация

• Отговори 65
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

а как би трябвало да бъде ако бюджета му е 1300 лв.?

Примерно Z75/77 дъно с процесор без отключен множител или с отключен, ако парите стигнат. Или ако се остави H77 дъно, смисъл от "K"процесор няма. Може да се намали и от кутия + захранване. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

• Автор

тоест може да се остави процесора i5 ,но да не е K,защото няма смисъл. И бихте ли дали пример за кутия + захранване

пп. тази кутия как е ?

Редактирано от DeathSkull (преглед на промените)

За този бюджет идва прекалено скъпа! После ще ти постна една примерна конфигурация , че сега пътувам!

• Автор

Супер, благодаря ти :)

хубаво де, тази видеокарта като е BULK от къде се очаква да се намерят драйвърите ? 

Редактирано от DeathSkull (преглед на промените)

Драйвери  трябва да има с нея  ма и да няма сайта на АМД работи и ще си ги свалиш от там .

• Автор

ами питам,защото разбрах че това BULK показвало ,че картата се препоръчва за хора,сглобяващи компютри за магазини, и няма включено нищо друго освен самата карта.

Няма да получиш лъскавата кутийка и вероятно диск с драйвери - картата идва в антистатично пликче и вероятно един кабел, т.е. не губиш нищо, така че това да не те тревожи.

• Автор

За този бюджет идва прекалено скъпа! После ще ти постна една примерна конфигурация , че сега пътувам!

Какво стана ?

Какво стана ?

Ето колега конфигурацията от тук за 760лв.  и видео карта 7950 от тук за 500лв.

Малко над бюджета но си заслужава!

Няма да получиш лъскавата кутийка и вероятно диск с драйвери - картата идва в антистатично пликче и вероятно един кабел, т.е. не губиш нищо, така че това да не те тревожи.

Не, картата идва в кашонче без надписи, със всички преходници, нужни за нея и диск с драйвъри.Даже и стикерче AMD Radeon има.

Доколкото подочух от скай и мост видео картите идвали с игри, та автора може да звънне и да пита.

Редактирано от skidrow (преглед на промените)

На мен картата ми дойде в пликче,само с диска с драйвери,без кабели,упътвания и т.н.

На мен картата ми дойде в пликче,само с диска с драйвери,без кабели,упътвания и т.н.

Моята пък дойде както съм описал и пак е BULK(от sky).От офиса ли я взе ли по куриер?

Редактирано от skidrow (преглед на промените)

Аз пък като съм поръчвал BULK карта, дойде само в пликче с един кабел 6 пина.  :huh:

Мошеници са, на мен уж картата не ми беше BULK обаче дойде само в пликчето и диска вътре,даже диска май беше в пликчето на дънната платка!

Да бе, гепили са ти кутийката и като минеш покрай Никем и Скай е пълно с кутийки:)

• Автор

Такаа, нов въпрос, и по-точно - можете ли да ми препоръчате готово конфигурация от магазин (не аз да си взема частите и да го сглобя,а да е готово) до 1300лв за игри. Или пък дайте сайт ,в който да гледам.

Няма смисъл. Спокойно можеш да си подбереш компонентите според бюджета и да кажеш на фирмата, откъдето ще поръчваш да ти я сглобят - безплатно е. Хем взимаш най-доброто за бюджета си, хем няма да имаш досадна гаранционна лепенка на кутията, а поотделно за всеки компонент. Не гледай готови конфигурации от Техношит...

• Автор

да,но съм чувал,че така купени частите по отделно не са тествани как работят заедно,тоест не се знае дали ще се сработят или не. Поне така ми разправяха преди време.

В фирмата ти тестват предварително частите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.