Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за групата D2?

Featured Replies

Какво е мнението ви за групата D2?Аз ги харесвам.А вие? :)

Какво е мнението ви за групата D2?Аз ги харесвам.А вие? :)

<{POST_SNAPBACK}>

Готини са,но без Дичо не знам дали ще бъдат толкова добри!А и Дидо от Star Akademy едва ли ще го замени като певец!!!

Готини са,но без Дичо не знам дали ще бъдат толкова добри!А и Дидо от Star Akademy едва ли ще го замени като певец!!!

<{POST_SNAPBACK}>

аз съм на същото мнение!!! sad.gifsad.gifsad.gif

Че тези существуват ли още..?

не стигнаха ли нивото си на растеж още преди 2 лета...

Май пазара е безмилостен към тях .. просто ги изхвърля.

Пазете песните им защото ще останат само спомен.

Незнам дали имат нещо ново без Дичо ама мисля че от неговата липса само ще загубят.

Дидо не е без талант :yanim: Вярно, че ще е трудно без утвърденото име на Дичо, но пък Д2 направи Дичо, този който е сега, защо да не стане така и с Дидо. А Дидо е и по голям чаровник...и това има значение за феновете biggrin.gif

Аз винаги когато се сетя за Д2 се сещам по скоро за Дичо. Безмисленно е да се говори за тяхното съществуване без Дичо.

Направиха заедно страхотни песни. Но както става обикновенно в страната ни, някой мъничко се издига и започва да се прави на велик. Не визирам Дичо, всъщност незнам защо групата се разпадна, но предполагам че е за нещо такова (нали първата и засега единственна негова песен се пееше за нещо такова). Същата тази песен изобщо не ми харесва, и мисля че изобщо не може да пее в този стил. Не му прилича.

Дано Дичо в крайна сметка да се пооправи и да започне да прави стойностна музика. Искренно се надявам и му го пожелавам.

Супер тъпа група - никога не са ми харесвали. А и тоззи дичо е такова леке, че просто не искам да го коментирам. Вижте го как се излага във Вип Брадър и бързо ще си промените идеализираното мнение за него.

Без Дичо няма да бъде същото.

<{POST_SNAPBACK}>

..зло или за добро.

Без Дичо няма да бъде същото, може и да е по-добре!!!!

Мен ме дразнеха последните им песни, като се замисля само първата им песен ми напражи добро впечатление :)! Ама от тогава насам не направиха кой знае какво освен да се мучат да копират U2 и да правят едни и същи изпитани песни!

Ще видим как ще се развият от тук нататък, аз сум чувал как Деан пее на купон в студенски град и ми направи впечатление с гласа си! Харесва ми и това че си пада по, по-рок звучене!

Ако имат някакви нови песни поже да известите :)

Успех на всички български групи, макар и да си мисля, че деградираха и се сляха с западно европейската култура, от 5 години насам!

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Според мен Дидо има талант.Много го харесвам.Дичо го уважавам като музикант,но след участието си във Вип Брадър ми падна в очите.Колкото до самата група Д2,се нядавям да имат по-големи успехи с новия вокалист.

Преди тази група много ме кефеше,ама откакто Дичо го няма вече не ми представляват интерес...А и Дичо без групарите си също вече не ме влече...Жалко,бяха кадърни... sad.gif

Гледах новата им песен и въпреки големия талант на Дидо той изобщо не може да се мери с Дичо.Дидо придава един Хеви Метал стил на гупата които изобщо не съвпада с досегашние имидж които изграждаха с Дичо.Според мен точно това е нещото което ще ги разруши.В България не се слуша много такъв вид музика какъвто те се опитват да наложат в момента. sad.gif

В момента, в който Дичо напусна групата аз специално нищо не съм чул за Д2. Бяха много яка група! С новия си вокалист Дидо не вървят на добре. Според мен не след дълго, не че им го пожелавам ама ще се разпаднат. Няма го онзи живец. Е поне това е мойто мнение. Нали знаете разни хора, разни идеали.

:wors:

Не ми харесват...някак си....и човекът не ми харесва и групата не ми харесва,и тоя тип песни не ми харесват :yanim:

• 1 месец по-късно...

Мисля, че момчетата от Д2 са най-добрата група в България, а новият им вокал Дидо много повече им подхожда и като визия, и като глас, и като темперамент. Надявам се новият им албум, който ще излезе през август да бъде страхотен!!!

Редактирано от LIONI (преглед на промените)

Според мен Дидо има талант.Много го харесвам.Дичо го уважавам като музикант,но след участието си във Вип Брадър ми падна в очите.Колкото до самата група Д2,се нядавям да имат по-големи успехи с новия вокалист.

И аз съм така - преди много ми допадаха Д2...дори малко преди да се махне Дичо по мое мнение много е разлигавиха. А пък и появата на Дио във Вип Брадър му свали имиджа. Вижте какви песни прави Дичо сега...напълно...нито една май не ми харесва.

Докато Д2 сега с новия си вокал Дидо, много ми харесват. Наистина не е същото както преид със Дичо, но нали това е хубавото. Смяна на имиджа, малко разнообразие. Надявам се да рпавят хубави песнички:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.