Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бърза помощ относно мрежата?

Featured Replies

Проверете дали портовете на играта са достъпни - най-вероятно файъруол ги блокира, или доставчика филтрира.

Това с файърлола не го разбрах, ако питате дали играта е блокирана от стената - не, не е блокирана. А това с портовете на играта как да го направя?

Това с файърлола не го разбрах, ако питате дали играта е блокирана от стената - не, не е блокирана. А това с портовете на играта как да го направя?

Най-лесно можете да проверите дали е блокиран в този сайт:

http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

Най-лесно можете да проверите дали е блокиран в този сайт:

http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

Какъв е този Port Number ? Лелее, колко неща не зная и сигурно ви звуча като идиот. :D  На Port Number в поленцето пише 80 ,  а отдолу пише Port 80 is open on -------------

Редактирано от Dancho^94 (преглед на промените)

Какъв е този Port Number ? Лелее, колко неща не зная и сигурно ви звуча като идиот. :D  На Port Number в поленцето пише 80 и отдоли пише Port 80 is open on 188.254.254.201

Порт 80 едва ли се ползва от играта. Проверете в конзолата на играта, кои портове отговарят, и проверете дали са блокирани. Иначе това, че порт 80 е достъпен, би могло да се тълкува като проблем от друго естество.

ПП:Само ще ви помоля от съображение за сигурност да редактирате поста си, и по-точно да изтриете IP адреса си.

Порт 80 едва ли се ползва от играта. Проверете в конзолата на играта, кои портове отговарят, и проверете дали са блокирани. Иначе това, че порт 80 е достъпен, би могло да се тълкува като проблем от друго естество.

ПП:Само ще ви помоля от съображение за сигурност да редактирате поста си, и по-точно да изтриете IP адреса си.

Дааа, сега загрях за кое става въпрос. Порта на играта е 27015 , Port 27015 is closed on ------------ Някакви решения на проблема? :(

Редактирано от Dancho^94 (преглед на промените)

Дааа, сега загрях за кое става въпрос. Порта на играта е 27015 , Port 27015 is closed on 188.254.254.201 Някакви решения на проблема? :(

Обадете се на доставчика, щом нямате защитна стена, която да блокира трафика.

Обадете се на доставчика, щом нямате защитна стена, която да блокира трафика.

И какво по-точно да им кажа? Защитна стена имам, но играта е деблокирана, следователно просто да им кажа да деблокират порта ли?

И какво по-точно да им кажа? Защитна стена имам, но играта е деблокирана, следователно просто да им кажа да деблокират порта ли?

Ами пробвайте да спрете защитната стена. Ако проблема продължава, това означава, че портовете са блокирани на ниво доставчик.

Ами пробвайте да спрете защитната стена. Ако проблема продължава, това означава, че портовете са блокирани на ниво доставчик.

Дори и със изключена стена, пак е блокиран порта. Значи трябва да им се обадя и да им кажа да го деблокират ли?

Дори и със изключена стена, пак е блокиран порта. Значи трябва да им се обадя и да им кажа да го деблокират ли?

Да.

Да.

А от любопитство питам - като им кажа да ми деблокират порта, веднага ли ще стане? В смисъл, да не ме занимават с промяна на настройки и такива неща от моя страна. Те ще го оправят за миг, така ли?

А от любопитство питам - като им кажа да ми деблокират порта, веднага ли ще стане? В смисъл, да не ме занимават с промяна на настройки и такива неща от моя страна. Те ще го оправят за миг, така ли?

От ваша страна промени не трябва да се правят. Само трябва да се информирате каква е причината порта да е блокиран. Вече доставчика ще реши какво трябва да се направи.

От ваша страна промени не трябва да се правят. Само трябва да се информирате каква е причината порта да е блокиран. Вече доставчика ще реши какво трябва да се направи.

Сега проверих на друга игра (Quake 3), порта при нея е 27960 и той обаче е блокиран. Не знам с каква цел го правят, но се надявам като им се обадя, да нямат ядове да ги деблокират.

Сега проверих на друга игра (Quake 3), порта при нея е 27960 и той обаче е блокиран. Не знам с каква цел го правят, но се надявам като им се обадя, да нямат ядове да ги деблокират.

Ами какво повече да кажа...

Само забравих да спомена, ако имате антивирусен софтуер, да пробвате и без него.

Ами какво повече да кажа...

Само забравих да спомена, ако имате антивирусен софтуер, да пробвате и без него.

Пробвах и с изключена антивирусна - пак не става. Видяло се е, че ще звъня телефони сутринта, пък дано оправят нещата. Благодаря за помощта все пак, даже мисля, че помогна повече отколкото заслужавам :ph34r: . Лека вечер от мен, ако има нещо ще пиша пак, но не сега.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.