Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с дъно ECS GeForce7050M-M (V2.0)

Featured Replies

Компютър с въпросното дъно не разпознава устройствата който се слагат на единственият ide chanel,оптичните изобщо не ги познава,а хард дисковете ги разпознава с някакви измислени имена и размери.Не работи вградената мрежова карта,само светят диодите но не може да се установи никаква интернет връзка.При поставянето на лан карта на PCI слот разпознава я уиндоус инсталирам му драйвери но ми показва че кабелът е изваден,а когато преместя същият кабел на друг компютър веднага се осъществява връзка с интернет.Някой USB отзад не работят.Всички устройства със сата интерфейс работят коректно.Мишка и клавиатура също работят коректно.Компютърът се ползва с вградената видео карта.Процесорът е атлон 4400 mhz.Компа е почистен от прах и му е сменена термопастата на чипсета.Паметта е една плочка от 2GB.Отказът на лан картата е станал преди два дена и тези от vivacom не са могли нищо да направят и са казали че трябва да се направи преинсталация за да може да се сложи лан карта и да дойде интернета.

Леле това стана цял роман. :no-no::)

Посъветвайте ме какво да направя да може да се влиза в интернет.Ако искате допълнителна информация ще ви бъде дадена.

Преди малко сложих и последният биос и пак няма промяна.

Редактирано от mergy_1 (преглед на промените)

Това са симптоми на заминаващо си дъно, щом почти всичко отказва. Провери за подути или изтекли кондензатори, но мисля, че "достойната" възраст на дъното, заслужава пенсия...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

• Автор

Това са симптоми на заминаващо си дъно, щом почти всичко отказва. Провери за подути или изтекли кондензатори, но мисля, че "достойната" възраст на дъното, заслужава пенсия...

Няма подути кондензатори,а и захранването дава напрежение в норма.

• Автор

Ако все пак имаш работещо USB това

Ще му кажа да си купи един такъв преходник и да си кара с него дкато издържи дъното.

Аз съм ползвал подобен , беше приключение да му се инсталира драйвера , дори върнахме в магазина една бройка че не работи :) обаче и втората като направи същия номер се оправих - може би от скапаното дъно :( на което не работеха доста работи :D

• Автор

Аз съм ползвал подобен , беше приключение да му се инсталира драйвера , дори върнахме в магазина една бройка че не работи :) обаче и втората като направи същия номер се оправих - може би от скапаното дъно :( на което не работеха доста работи :D

Благодаря ти за съвете ще го имам в предвид.

• Автор

Проблема с вградената лан карта е вероятния причинител на проблем и с външната.

Забранете вградената лан карта от биоса.

Благодаря за предложението,но вече е пробвано и ефект няма.

Благодаря за предложението,но вече е пробвано и ефект няма.

Да в някой случаи това не помага и се налага отстраняването на чипа на вградената мрежа. Огледайте го добре дали има кафяво по него.

• Автор

Да в някой случаи това не помага и се налага отстраняването на чипа на вградената мрежа. Огледайте го добре дали има кафяво по него.

Значи когато се сложи кабелът в картата тя светва и започва да мига все едно че си работи.Даже и когато стартирам линукс от диск пак не може да тръгне мрежата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.