Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за слушалки

Featured Replies

Намислил съм да си купя нови слушалки. Предупреждение: не съм луд и няма да дам 50+ лв за слушалки така че от тези цени на горе няма смисъл да предлагате. Засега съм се спрял на тези . Ако можете да ми предложите по-добри на подобна цена или да изкажете коментар ще съм благодарен. Със слушалките ще се слуша музика по 2-3 часа на ден(може и повече). Изискванията са:
- да нямат микрофон
- да захлупват цялото ухо(не да лежат на него).

Редактирано от ratewis (преглед на промените)

Нещо линка не работи.

https://www.google.fr/search?q=CANYON-CNL-HP03X&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=wNJFUaWcIIO50QWfoYCADQ&biw=1252&bih=546&sei=69JFUYrLKK_Z0QXcnYCwCg Here you go BRO!

Canyon - тази марка ми е толкова противна. Изобщо не съм доволен от качеството на продуктите им.

https://www.google.fr/search?q=CANYON-CNL-HP03X&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=wNJFUaWcIIO50QWfoYCADQ&biw=1252&bih=546&sei=69JFUYrLKK_Z0QXcnYCwCg Here you go BRO!

Canyon - тази марка ми е толкова противна. Изобщо не съм доволен от качеството на продуктите им.

Тия са неудобни. Имам такива, след половин един час започват да те болят ушните миди.

Тия са неудобни. Имам такива, след половин един час започват да те болят ушните миди.

А защо не отидеш в един магазин и не си избереш удобни. Какъвто и модел да избереш всичко ще е на късмет., важното е на теб да ти харесат.

http://www.gplay.bg/геймърски-слушалки-hama-urage-xplode

аз съм с тия

взех ги от кауфланд на намаление за 25лв преди една година като ги гледах преди това в технополис, да съм честен не очаквах да са хубави но са

микрофона е мн добър, слушалките са супер за слушане на музика и са удобни, аз с моята голяма глава нямам никакви проблеми  ;d

Публикувано изображение

Хама са, немска марка,  Urage серията е доста добра като изключим клавиатурата

в ставнение с тия по горе хамата са 105db с 10 по малко от 2рите и 3db по малко от първите и имат микрофон

а ако ти се дават 10лв отгоре можеш да си вземеш същите с led(if you're feeling like a Christmas tree)

Редактирано от Lyubomir Nedelchev (преглед на промените)

"Предупреждение: не съм луд и няма да дам 50+ лв за слушалки така че от тези цени на горе няма смисъл да предлагате"

Защо трябва да квалифицираш някой като луд след като иска да си купи качествена стока? 

Замисли се купуваш нови слушалки ОК купи си за 10 лева Canyon след месец два разхлабени скоби или диадемата (което е най големият проблем на тези боклуци, глуповатите им метални скоби които от разтягане разширяват нефелната пластмаса и почват да хлопат и сами да се разтягат)

Така до тук имаме кахъри от към гледната точка че слушалките стават досадни с този си дефект, 
след по дълго ползване един смехотворно но наистина много голям факт е това че се скапва жака.

До тук вече 2-е главоболия за 10 лева, отиваш за гаранция - няма да коментирам 3то главоболие,

чакаш за да си ги вземеш 5то главоболие и най-накрая когато са в теб нямаш 100% сигурност че всичко ще им е ок след 2 дена.

6-тотално не нужни причини да дадеш 10лв. и да се чудиш защо, да идеата да купиш ефтиниика е гот НО след това ще купиш в рамките на 5 месеца 100 боклука за 10лв.

и колко става сметката ?

Доста повече от 50 лв.
Купи си нещо свястно та ако се скапе да имаш и свестен съпорт за него, а не Canyon,какво е това като бранд? Куча марка дето е за Източна европа и Китай.

Sennheiser HD201 - 38лв 

Sennheiser HD202 - 58лв 

Sennheiser CX 215- 49лв

или пък този модел Sennheiser MX581:

http://slushalki.net/shop/kompyutarni-slushalki/slushalki-bez-mikrofon/sennheiser-mx-581-detail

Има адски много модели и слушалки ти се хвана с най злетата. :) Айде лека вечер и до скоро!

"Хама са, немска марка,  Urage серията е доста добра като изключим клавиатурата

в ставнение с тия по горе хамата са 105db с 10 по малко от 2рите и 3db по малко от първите и имат микрофон

а ако ти се дават 10лв отгоре можеш да си вземеш същите с led(if you're feeling like a Christmas tree)"

Хама малко заедно с Canyona ама карай имат и те някакви добри попадения, НО от към гледна точка за слушалки да сравниш както пише на кутията на ХАМА и Sennheiser или AKG е все едно да се загледаш в разликата на боята на трабант и мерцедес, и двете лъскави лачени у а, както и на кутията много неща пише на хамата но не ти споменават че 105 дециблеа на звуково налягане при колко децибела +/- ? Едва ли го пише. 105dB свири при мноооого редки случаи xD така че реално като четете кутиите  поне бранда да е бранд та да му се доверите.

Прост пример:Музикални фирми като Sennheiser и AKG не правят всичко останало само още не съм видял чорапи ХАМА, ето и малко бизнес урок

"Когато имате фирма в нея имате и капитал, този капитал се разделя в секторите на фирмата за да има производство, когато имате фирма с производство на кабели, жакове преходници потници мултимедиини плеъри и още 100 сегмента като ХАМА, има вариянт в който за да си подпомогнат един сектор съкращават парите в друг правейки го по не качествен, следователно капиталът на фирма която се занимава в ЕДНА сфера е по надежден и качествен като продуктов резултат"

Лек ден.

Проверявайте си линковете бе младеж! Те може и да са яки, ама ти не си!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Sennheiser HD201 - 38лв Преди 30 мин. пристигнаха и мога да кажа, че първото ми впечатление е много добро. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.