Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, днес си инсталирах най-новите драйвери за видео картата ми и от тогава компютъра е по-бавен иии 1-2 минути след като включа компютъра ми излиза, Auto Shutdown и ми пише, че ще се изключи след 1 минута и почва да си ги изброява, и да на Win Xp съм. Помагайте моля ви !!!!!

Здравейте, днес си инсталирах най-новите драйвери за видео картата ми и от тогава компютъра е по-бавен иии 1-2 минути след като включа компютъра ми излиза, Auto Shutdown и ми пише, че ще се изключи след 1 минута и почва да си ги изброява, и да на Win Xp съм. Помагайте моля ви !!!!!

От официалния сайт ли ги изтеглихте? Защото това ми пролича на един стар малуер

Не, с една програма DriverBoost

Такива програми,който е по-навътре в нещата,не ги използва.Нагледен резултат!Сега деинсталираш това недоразумение.после деинсталираш драйвъра.Сваля се драйвър,по точното име и данни на видеокартата,от официалния сайт.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• Автор

Такива програми,който е по-навътре в нещата,не ги използва.Нагледен резултат!Сега деинсталираш това недоразумение.после деинсталираш драйвъра.Сваля се драйвър,по точното име и данни на видеокартата,от официалния сайт.

Лошото вмомента е че не мога сега My Computer и т.н немога да ги отворя :(

Преинсталираш отново уиндоус,за да не си губиш време и нерви за оправяне на цялото това омазване на системата.После внимаваш,с този драйвър за видеокартата,който е направил най-големият ти проблем.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Пробвайте да велезете в Safe Mode with netowrking  и от там да деинсталирате драйвера и програмата които правят проблеми. След това изтеглете правилния драйвер от сайта на производителя.

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

• Автор

Пробвайте да велезете в Safe Mode with netowrking  и от там да деинсталирате драйвера и програмата които правят проблеми. След това изтеглете правилния драйвер от сайта на производителя.

Благодаря добре, че ме подсети, а ако деинсталирам драйвера щее стане ли нещо на компа

Благодаря добре, че ме подсети, а ако деинсталирам драйвера щее стане ли нещо на компа и как да го пусна на сейф мод в смисъл то ми се е появявало но незнам как да го накарам пак 

Благодаря добре, че ме подсети, а ако деинсталирам драйвера щее стане ли нещо на компа

Нищо няма да му стане. Щом драйвера на мрежовата карта си работи, след това изтеглете правилния видео драйвер от сайта на производителя.

• Автор

а как да го включа в сейф мод извинявайте че ви питам за всичко ноо просто не разбирам много

а как да го включа в сейф мод извинявайте че ви питам за всичко ноо просто не разбирам много

разбрах да го включа

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.