Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Невидими файлове във флашка

Featured Replies

Здравейте! Имам проблем с отваряне съдържанието на флашка Imation. Когато я поставя ми показва, че е пълна със 7 GB, което отговаря на истината. Когато обаче вляза в нея там ми показва само два текстови документа от няколко килобайта. Windows антивирусната ми посочи, че изтрива вируси от нея и предполагам това е причината за проблемът. Сканирах я с Malware bytes, но нищо не откри. Как да видя отново съдържанието на флашката?

Здравейте! Имам проблем с отваряне съдържанието на флашка Imation. Когато я поставя ми показва, че е пълна със 7 GB, което отговаря на истината. Когато обаче вляза в нея там ми показва само два текстови документа от няколко килобайта. Windows антивирусната ми посочи, че изтрива вируси от нея и предполагам това е причината за проблемът. Сканирах я с Malware bytes, но нищо не откри. Как да видя отново съдържанието на флашката?

Като за начало опитайте да прочетете файловете с помоща на друг компютър, а след това, ако е нужно, ще мислим.

Здравейте!

Имам проблем с отваряне съдържанието на флашка Imation. Когато я поставя ми показва, че е пълна със 7 GB, което отговаря на истината. Когато обаче вляза в нея там ми показва само два текстови документа от няколко килобайта. Windows антивирусната ми посочи, че изтрива вируси от нея и предполагам това е причината за проблемът. Сканирах я с Malware bytes, но нищо не откри.

Как да видя отново съдържанието на флашката?

Пробвай това.

• Автор

Като за начало опитайте да прочетете файловете с помоща на друг компютър, а след това, ако е нужно, ще мислим.

Вече опитах с два други компютъра, но за съжаление нямаше ефект.

Пробвай това.

Пробвах го на Win 7. При мен е на английски език и беше малко по-различно, но открих точно това Show hidden files. Сложих отметка, рестартирах дори, но отново като вляза във флашката не показва файловете, освен двата лични и един autorun.

Windows антивирусната ми посочи, че изтрива вируси от нея и предполагам това е причината за проблемът?

Toва е разбира се!Обикновено след такова изтриване,не могат да се отворят файлове.Въпроса опира,какво искаш да постигнеш.Използване отново нормално на флажката или възвръщане на архивите от нея.На първо време,задай от настройките на антивирусната,да не проверява флажката при включване.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

В cmd изпълни това, където "х" е буквата на флашката

x:attrib /d /s -r -h -s *.*

Иначе ако не стане мини през антивирусния раздел на форума

• Автор

Благодаря, това мисля, че проработи. Сега са видими файл Thumbs и папка без никакво име в която има доста файлове, предполагам тези, които са си на притежателя на флашката. Файловете се отварят нормално.

Сега какво ми препоръчвате - да преместя файловете другаде и да форматирам флашката?

Благодаря, това мисля, че проработи. Сега са видими файл Thumbs и папка без никакво име в която има доста файлове, предполагам тези, които са си на притежателя на флашката. Файловете се отварят нормално.

Сега какво ми препоръчвате - да преместя файловете другаде и да форматирам флашката?

Местиш другаде и форматираш,за по сигурно флажката.

• Автор

Благодаря ви за помощта! Без вас нямаше да се справя.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, ще ползвам тази тема за да споделя и моя проблем. Флашката ми е 8 ГБ, в която имам близо 4 ГБ много важна информация, проблема е следния,че когато я отварям от My Computer, ми дава че е празна а от Пропъртиса се вижда, че ги има тези файлове.Пробвах с tools/folder options/view/..  и отметка на да се покажат скритите файлове, но не стана работата. ?!  ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ.

Здравейте, ще ползвам тази тема за да споделя и моя проблем. Флашката ми е 8 ГБ, в която имам близо 4 ГБ много важна информация, проблема е следния,че когато я отварям от My Computer, ми дава че е празна а от Пропъртиса се вижда, че ги има тези файлове.Пробвах с tools/folder options/view/..  и отметка на да се покажат скритите файлове, но не стана работата. ?!  ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ.

Оправих се благодарение на- име на флашка: attrib /d /s -r -h -s *.*

Просто явно първият път не бях изпълнил правилно командата :)

Редактирано от vladeka (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Благодаря колега !

• 1 година по-късно...

Здравейте, знам че темата е от преди 2 години, но имам същия проблем.

Имам файлове във флаш паметта, а не ми ги показва. Това с cmd-то не сработи. Пише "Системата не може да намери указания път".

Също така пробвах това с показването на скрити папки, не стана.

На друго PC пак е същото.

Сканирах с антивирусна програма, но не намери никакви заплахи.

Ще се радвам някой да помогне. Благодаря.

https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b8-%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d1%8f-%d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%b0/

прочетете и изпълнете указанията. Изчакайте член на HJT екипа да ви даде указания за по-нататъшни действия.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Здравейте, при мен се получи това с cmd,  но отново не виждам нито една снимка или клип. Пише, че това са recovered file fragments :( Какво да правя? И всички са със разширение .CHK Как да ги отворя?

Редактирано от SPM (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте. И аз като другите имам проблем с флашката си. Проблема е че когато прехвърлях едни песни от една флашка на друга и по някаква причина съм извадил флашката от която съм ги изрязал докато са се прехвърляли. И сега флашката в която трябва да са ги няма но в същото време паметта е заета, а в другата няма нищо. Пробвах това със скритите папки, на друг компютър ,с цмб и с някаква програма за изтрити файлове(върнаха се няколко но бяха повредени), но нищо. Бихте ли ми казали какво да направя. Благодаря предварително.

Редактирано от slavi.s (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.