Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ns1.bg Добър хостинг ли са?

Featured Replies

Имам закупен хостинг от ns1.bg и искам да попитам ще съжалявам ли от тях? Добър хостинг ли са? На мене до сега са ми направили само 1 проблем ( това беше когато ми спряха форума за 3 часа )

• Автор

Ами то същност не го бях закупил аз, но няма значение. Придържайте се към темата.

И на кое правя реклама на хостинга? :D

Ами то същност не го бях закупил аз, но няма значение. Придържайте се към темата.

И на кое правя реклама на хостинга? :D

Абсолютно всичко. След като нещо е свършен факт и вече е под ръка така да се каже, да се пита тепърва, е меко казано странно. Имаш възможност, или този който е купил хост от там, да си го пробва и сам да си отговори. Демек си/им правиш PR  и реклама за наша сметка.

• Автор

Абсолютно всичко. След като нещо е свършен факт и вече е под ръка така да се каже, да се пита тепърва, е меко казано странно. Имаш възможност, или този който е купил хост от там, да си го пробва и сам да си отговори. Демек си/им правиш PR  и реклама за наша сметка.

Нямам такова намерение,просто исках да попитам ако сте го ползвали дали сте останали доволни и т.н...

Ние сме първата хостинг компания на българския пазар с 10 години опит Ние сме единствената хостинг компания в България с ISO 9001:2008 сертификат за качество Зад гърба си имаме хиляди доволни клиенти Предлагаме непрекъсната поддръжка по телефон, чат и е-мейл Гарантираме 99.9% непрекъснатост на предлаганата услуга

Какво повече искаш :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.