Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как превеждате програми без *.lng файл?

Featured Replies

Как превеждате програми, които нямат *.lng файлове, а са само апликации или файловете им с превода са *.dll? Моля кажете ми с коя програма!

Значи, малко е сложно, но ще се опитам да те светна с две-три думи...

отваряш калдата, форуми, "Български преводи на програми" и първата тема е от Crazy dog, но последния пост е на Dumper - "Какъв софтуер се използва за преводи на софтуер", та там той е дал линкове към няколко програми, които "стават"... ако е не ги виждаш ще ти пратя линковете на ЛС....

• Автор
Значи, малко е сложно, но ще се опитам да те светна с две-три думи...

отваряш калдата, форуми, "Български преводи на програми" и първата тема е от Crazy dog, но последния пост е на Dumper - "Какъв софтуер се използва за преводи на софтуер", та там той е дал линкове към няколко програми, които "стават"... ако е не ги виждаш ще ти пратя линковете на ЛС....

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе 10х, аз ги видях ама след като постнах това тук. Те на ли са горе иии... така де... Ама кво означава туй ШАБЛОННИ?

Да бе 10х, аз ги видях ама след като постнах това тук. Те на ли са горе иии... така де... Ама кво означава туй ШАБЛОННИ?

<{POST_SNAPBACK}>

Туй шаблонни, означава че след като преведеш на едно място да речем думата "Cancel", програмата автоматично го превежда на всички други места с което се пести време и превода става много по-бързо, но което не винаги е полезно, тъй като понякога еднакви думи имат различен превод в зависимост от случая cool.gif

Редактирано от Dumper (преглед на промените)

• Автор

Мерси на всички, които ми отговориха. Много Ви благодаря! Мисля че разбрах всичко. МЕРСИ!!!

• 5 месеца по-късно...
Как превеждате програми, които нямат *.lng файлове, а са само апликации или файловете им с превода са *.dll? Моля кажете ми с коя програма!

Абе в общи линии ти трябват програми, dat,exe,lng,dll-едитори,като eXeScope,ResHacker и др.Разбира се те вършат работа в повечето случаи.Програми като WinAmp,WinRar,Nero,NOD32,Norton AV и пр,могат да се едитват лесно с тях.Правилото е,просто да използваш кирилизиран шрифт.За някой програми обаче са нужни повече усилия и изобретателност.Лично аз съм превел доста програми (за лично ползване) и няколко игрици.Дори и с един архиватор можеш да преведеш някоя игра (Heroes V например).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.