Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дербито ЦСКА - Левски

Featured Replies

Гонзо беше най-добрия нападател преди да замине в Рен.Няма да го забравя как вкара гол на ЦСКА с спукана глава и след мача се съблече по слипове.Направо изгаряше на мачовете срещу ЦСКА и повеждаше отбора.Какво му стана в Франция?Другите продължават развитието си в чужбина,а той. sad.gif

Гонзо беше най-добрия нападател преди да замине в Рен.Няма да го забравя как вкара гол на ЦСКА с спукана глава и след мача се съблече по слипове.Направо изгаряше на мачовете срещу ЦСКА и повеждаше отбора.Какво му стана в Франция?Другите продължават развитието си в чужбина,а той. sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Нищо не му е станало във Франция. Нали това казвам. Стана му в Левски. Когато Левски стана за 2-и път шампион, тогава му беше времето да се продаде. Тогава той беше във върхова форма, но Левски се полакоми за него и егоистично не го продаде. От там нататък започна спадът му. И след като вече не им вършеше работа на ЛЕвски, те го продадоха и то много добре си го продадоха.

Иначе Гонзо не е с НИЩО по- малко от Бербатов пак да кажа.

Само мога да кажа че ЦСКА мнооогоооо се изложиха имах малки надежди не след гола на Гонзо те изчезнаха

Не знам какво става в ЦСКА, кой е виновен и изобщо не ме интересува това, но според мен за доброто на клуба ви е Йешич да си подаде оставката. Не казвам, че той е виновен за кризата или нещо такова, но със сигурност пречи. Пак да повторя - той е абсолютен селянин и няма място там. Търси вината само в другите и винаги се оправдава. По време на мачовете постоянно крещи и ръкомаха нещо си там и е недоволен от съдиите и не само от съдиите, ами на него всички са му виновни само той не е. Липсва му всякакво възпитание и много ме дразни още от самото начало... :)

Аз съм от Левски и би трябвало да се радвам на вашето нещастие, но вече ми стана жал за момчетата. Не е да не играят. Стараят се, но не се получава. След тия загуби ми стана малко жал за тях, но пък си умирам от кеф на гледам физиономията на Йешич пред журналистите и техните неудобни въпроси. laugh.gif

Тоя треньор е прекалено некадърен! Сменете го, ако искате да си оправите отбора. Ако не - още по-хубаво за нас. Пак ще гледаме сеири на чужд гръб... cool.gif

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Е видя се кой е по-добрия отбор в момента! :) Трябваше обаче победата да бъде по-изразителна.....като резултат. Браво ЛЕВСКИ :):):clap:

Да. Левски е отбор сега!!!

Да но да продължи така и за напред да ни радва феновете!!!

biggrin.gif

ЦСКА в момента не са във форма,а това е лошо!Мисля,че се нуждаеме от нов тренер.

Отнеха капитанската лента на Гъргоров в ЦСКА

Ръководството на ЦСКА отне капитанската лента на Емил Гъргоров след дербито с Левски, съобщи “Гонг”. Новият капитан на отбора е Валентин Илиев, а Гъргоров бе порицан от Йешич за играта си срещу “сините”, която е основната причина да бъде снето доверието от него. Засега няма индикации за смяната на сърбина, след като собственикът на клуба Васил Божков заяви още преди двубоя срещу Левски, че резултатът няма да има значение за бъдещото на Йешич.

Агенция "Фокус"

Намериха си изкупителна жертва. :)

Отнеха капитанската лента на Гъргоров в ЦСКА

Ръководството на ЦСКА отне капитанската лента на Емил Гъргоров след дербито с Левски, съобщи “Гонг”. Новият капитан на отбора е Валентин Илиев, а Гъргоров бе порицан от Йешич за играта си срещу “сините”, която е основната причина да бъде снето доверието от него. Засега няма индикации за смяната на сърбина, след като собственикът на клуба Васил Божков заяви още преди двубоя срещу Левски, че резултатът няма да има значение за бъдещото на Йешич.

Агенция "Фокус"

Намериха си изкупителна жертва. :P

<{POST_SNAPBACK}>

На калпав "Генерал" Бадема му пречи!

Бих казал че заслужено ЛЕВСКИ спечелха нача.Не защото съм от този отбор а защото ЦСКА направеха много фалове и най-вече един от този фал доведе до победата на ЛЕВСКИ.ЦСКА не само са се распуснали ами и са станали по бойно настроени.А пак че сам от левски не много.Защото и Левски и ЦСКА са български отбори и ние трябва да ги подкрепяме на мачковете най-вечче на реваншите :bye:

Не че са направили много фалове но много слабо играха...

Но тука си прав че Левски заслужено биха много добре играха :):wors:

Не че са направили много фалове но много слабо играха...

Но тука си прав че Левски заслужено биха много добре играха :):yanim:

Да те се постараха и като чели биха с лекота ЦСКА. :)

Да те се постараха и като чели биха с лекота ЦСКА. :speak:

Ако Левски бяха били ЦСКА с лекота дали щяха да бият само с 1:0 просто дуспата направи сичко но няма значение вече сичко е минало

Ако Левски бяха били ЦСКА с лекота дали щяха да бият само с 1:0 просто дуспата направи сичко но няма значение вече сичко е минало

Да прав си :bye:

• 2 седмици по-късно...

Да бе,дузпата biggrin.gif Цска цял мач не си излязоха от полето. Левски ги смаза и 1-0 е най-малкото с което се отърваха. cool.gif

Да бе,дузпата biggrin.gif Цска цял мач не си излязоха от полето. Левски ги смаза и 1-0 е най-малкото с което се отърваха. cool.gif

Не е точно така ама щом казваш...

И какво дузпата си беше решаващия гол са нема какво да се правиш ако небеше дузпата щяха да са си 0:0

Редактирано от Crazy_Alf (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.