Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпотяване - как да го скрием?

Featured Replies

гледай сега. това не ми действа само на мене. това действа на всички. 

обезкосмяването по принцип не го коментирам, защото е доста странно да видиш някой с някакво руно под мишниците, космат като чобанин. или пък ушите, еле па носа. не може така. има 100 начина да се махат тия косъмчета. е как да не мирише и да не задържа... всякакви гадости. не разбирам хората, които не се обезкосмяват там. наблягам на подмишниците! дезодорант ползвам естествено, но едното няма общо с другото. тия по рекламите, дето се пръсне и 24 часа няма никой... да ходят да ги разправят на баба ми. а миризмата на изпотен мъж или жена, смесена с дезодорант... е просто прекрасна. колкото до това, което аз съм дал като вариант... то няма да спре изпотяването, но ще скрие тези гадни кръгове, които се получават по дрехите след изпотяване. просто има ефекта на... дамската превръзка. попива потта. доста тънко е, закача се на дрехата и спира потта да попие в нея, но няма да спреш да се потиш. сеш' ли се? 

и не на последно място, хора, къпете се. 21 век сме. вече не е необходимо да чакаме следващата неделя, за да се изкъпем. 

а по принцип, мога да казвам, че съветите са бездарни. 

• Автор

Къпането не помага против изпотяването, помага само срещу миризмата. Не познавам хора които не се обезкосмяват под мищниците. В България това е стандарт.

• 2 седмици по-късно...

Просто има хора, които могат да намалят, но не и отстранят изпотяването. Аз използвам от тези сухите ролки и ми помага, но когато е адска жега, нищо не може да помогне. Най-лесното решение- няколко резервни тениски и дезодорант под ръка.. 

• 4 месеца по-късно...

има специални продукти за запазване на дрехите при изпотяване, не е необходимо сами да си правите ;) напишете подложки при изпотяване или пък попитайте в аптека и ще ги видите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.