Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпотяване - как да го скрием?

Featured Replies

Това е просто невероятно! Никога не би ми дошло на ум!

http://www.wikihow.com/Hide-Sweat-Stains

За жените е лесно, но за нас... Който няма контакти с индивиди от женски пол КО ПРАЙМ? :D Хилим са тъпо на касата, а? Както и да е, с настъпването на лятото има един много често наблюдаван проблем. При хора с нормално здраве (без проблеми) изпотяването е нормално, но щом се усетим мокри под ръкавите започваме да се притесняваме с което забързваме процеса на изпотаване и стават още по-големи петна, още повече изпотяване и даже се стига до стичане на капки по вътрешната страна на бицепса (и за мъже и за жени). Има вариант (така съм чувал) да се носи блузка с къс ръкав и V образно деколте под ризата/полото, но ако носим тениска какво правим? Ще изглеждаме тъпо с тениска върху тениската...

Кажете какво мислите?

Стоиш на хладно и това е ахахахаха. Незнам някой все още да е намерил решение срещу изпотяването. Това е съвсем нормален физически процес. При мен изпотяването е супер малко и затова и несъм чуствал дискомфорт. Но наистина има хора които доста се изпотяват особено под мишниците... Незнам аз по принцип не ползвам никакви ролки или дезодоранти срещу потене, но съм забелязал, че като ползвам потенето ми е по-обилно... От личен опит го казвам, всеки е различен....

За жените е лесно, но за нас... Който няма контакти с индивиди от женски пол КО ПРАЙМ? :D Хилим са тъпо на касата, а? Както и да е, с настъпването на лятото има един много често наблюдаван проблем. При хора с нормално здраве (без проблеми) изпотяването е нормално, но щом се усетим мокри под ръкавите започваме да се притесняваме с което забързваме процеса на изпотаване и стават още по-големи петна, още повече изпотяване и даже се стига до стичане на капки по вътрешната страна на бицепса (и за мъже и за жени). Има вариант (така съм чувал) да се носи блузка с къс ръкав и V образно деколте под ризата/полото, но ако носим тениска какво правим? Ще изглеждаме тъпо с тениска върху тениската...

Кажете какво мислите?

Под блузката с къс ръкав надяваме 1-2 с дълъг и всичко е точно... :D

• Автор

Смеете се, но аз 10 минути след като облека нещо и под ръкавите се появяват мокри линийки които прерастват в по-големи петна. Не е приятно разбира се...

:DМъже, избягвайте силните под­правки, кафето, чая и шоко­лада!!! Бях чела, че това води до обилно изпотяване....обезкосмявайте се под мишниците, защото и космите допринасят за изпотяването ..

:D Ползвайте бебешка пудра :D

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Ами слагай дезодорант. Има такива,които предпазват горе-долу от изпотяване за около 3-4 часа. Иначе бях гледал,че си слагат ботокс в мастните жлези и така ги запушват,но казват,че било адски вредно и можело да доведе до топлинен удар.

Ами слагай дезодорант. Има такива,които предпазват горе-долу от изпотяване за около 3-4 часа. Иначе бях гледал,че си слагат ботокс в мастните жлези и така ги запушват,но казват,че било адски вредно и можело да доведе до топлинен удар.

Да бе, представи си да сложат тапа на задника, същото е! 

Запушването на жлезите води до задържане на токсични вещества.

За жените е лесно, но за нас...

Не съм специалист, но това от линка ми прилича на дамска превръзка. Не ги разбирам тези неща и не съм сигурен.

Няма ли да е малко странно мъж да носи подобно нещо където и да е по тялото си? Голяма излагация ще стане ако се забележи.

Под блузката с къс ръкав надяваме 1-2 с дълъг и всичко е точно... :D

Колко трябва да се навлечеме летоска при 35 градуса? :D

Стоене на сянка, препоръчително с климатик от там в колата и там с климатик.  При мен целогодишно е едно и също, як пек. Аз се обезкосмявам и ползвам дезодорант тип гел и нямам проблеми.

Така трябва да бъде ! Просто не му обръщайте внимание ! Потенето е полезно за Вашия организъм !

Кой знае защо тази естествена , природно определена и необходима за организма реакция , дадена от Бога ако искате , се смята за "обществено неудобна" и "унизяваща" по някакъв начин човека . Ако помислите , то е все едно да се притеснявам за това че дишам примерно , само защото някой си малоумник решил че дишането в обществото , видите ли е нещо ужасно....

Мен лично разни префърцунени смотльовци , дето се правят на и те не знаят какво , въобще не ме вълнуват.

Съвсем друг е въпроса ако "престоите до втасване"....Това вече е притеснително !

Но пак зависи от обстоятелствата - примерно ако сте в пустинята и нямате други възможности?

В същност трябва да сте щастливи , че природният Ви "климатик" работи безупречно , а не да се стремите да го подтискате увреждайки неговата дейност.....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Смей се ти...

Ние мъжката част да му мислим.

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

Смей се ти...

Ние мъжката част да му мислим.

И жените имат проблем с това, има жени, на които потта им е много, пък и е зловонна. за нищо по-горе не се шегувах. Всичко е изпробвано и действа! 

• Автор

:DМъже, избягвайте силните под­правки, кафето, чая и шоко­лада!!! Бях чела, че това води до обилно изпотяване....обезкосмявайте се под мишниците, защото и космите допринасят за изпотяването ..

Не помага.

Ами слагай дезодорант. Има такива,които предпазват горе-долу от изпотяване за около 3-4 часа.

Иначе бях гледал,че си слагат ботокс в мастните жлези и така ги запушват,но казват,че било адски вредно и можело да доведе до топлинен удар.

Слагам и ги сменям за да има по-голям ефект. До 3 дена вече съм резистентен. Ботокс или премахване на жлезите както Меркел направи е безумие.

Не съм специалист, но това от линка ми прилича на дамска превръзка. Не ги разбирам тези неща и не съм сигурен.

Няма ли да е малко странно мъж да носи подобно нещо където и да е по тялото си? Голяма излагация ще стане ако се забележи.

Не прочете, пише, че се лепва на ръкава от вътрешната страна.

Стоене на сянка, препоръчително с климатик от там в колата и там с климатик.  При мен целогодишно е едно и също, як пек. Аз се обезкосмявам и ползвам дезодорант тип гел и нямам проблеми.

Предполагам става дума за Испания/Португалия/Австралия? Явно си се аклиматизирал вече и тялото се е приспособило малко или много. Аз обичам на студено (температура около 0 градуса)

...обезкосмявайте се под мишниците, защото и космите допринасят за изпотяването...

Всъщност..лятото обезкосмявайте се навсякъде. Мигли, вежди, коса - за какво ни е..само ни пречи ;) --------- По темата - абре човече - просто носи по-широки дрехи. Така вместо потта да се мъца по тях ще се изпарява.
  • Автор

Всъщност..лятото обезкосмявайте се навсякъде. Мигли, вежди, коса - за какво ни е..само ни пречи ;) --------- По темата - абре човече - просто носи по-широки дрехи. Така вместо потта да се мъца по тях ще се изпарява.

Това е добър съвет, но колко широка риза? Все пак не искам да нося тениски на NFL както американските "рапета" за да няма петна...

• Автор

Това ми се вижда по-подходящо за лятото от дамските превръзки

http://www.youtube.com/watch?v=nG-_sq96XeI

Интересно е, но ми е чудно като си мокър и това като те обдухва няма ли да настинеш? А и шумът от тези вентилатори би създал проблем. После и проблема със тока. От къде? Няма да носим акумолатор я!

За превръзката като помислих, то хубаво, че ще попива, ама като шумоли ще е awkward... Определено не е най-добрият вариант. Отделно излагацията ако помолите мама/сестра/приятелката за превръзка какво ли би си помислила (защото една няма да стигне да всички блузи) :D

Мани тоя дебилен вариант. Ще се ходи гол до кръста, а в университета с дълга памучна лятна риза, разкопчана и ръкавите навити на предмищниците и тениска отдолу. Друг вариант не виждам.

вариант 1 - ленена риза (ленения плат може да поеме учудващо количество влага - доста повече от памука, преди да започне да изглежда мокър, освен това и по бързо изсъхва)

вариант 2 - резервна тениска...

има и 3 вариант - но е доста краен - оперативно прекъсване на нерв под мишниците...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Или просто си ходете с петната... При мен колкото и странно да звучи, сякаш на никого не му пука. Жените си се облягат назад с ръце зад главата без да ги е грижа че имат петна. Обаче лятото ако не искаш да те усещат, преди да те видят трябва да се къпеш по 2-3 пъти на ден...

• Автор

вариант 1 - ленена риза (ленения плат може да поеме учудващо количество влага - доста повече от памука, преди да започне да изглежда мокър, освен това и по бързо изсъхва)

вариант 2 - резервна тениска...

има и 3 вариант - но е доста краен - оперативно прекъсване на нерв под мишниците...

Това за лена е интересно, жалко, че не се срещат често дрехи от такава материя

Или просто си ходете с петната... При мен колкото и странно да звучи, сякаш на никого не му пука. Жените си се облягат назад с ръце зад главата без да ги е грижа че имат петна. Обаче лятото ако не искаш да те усещат, преди да те видят трябва да се къпеш по 2-3 пъти на ден...

2-3-4, колкото и да се къпеш ако тялото ти сметне, че трябва да се охладиш и ти е топло пак ще те подмокри...

хахаха, ебати бездарните съвети. поне да бяха оригинални, ама определено половината казани неща са пълни тъпотии от някой решил да се прави на интересен. за пореден път се убеждавам, че масата хора в интернет разбират от всичко. 

днес си взех от Кауфланд това. струва 4.40 лв. и действа повече от перфектно. 

Ето един съвет, за един безотказен до сега метод - не се потете.

• Автор

хахаха, ебати бездарните съвети. поне да бяха оригинални, ама определено половината казани неща са пълни тъпотии от някой решил да се прави на интересен. за пореден път се убеждавам, че масата хора в интернет разбират от всичко. 

Публикувано изображениеIMG_4409.JPG

Това е нещо интересно, ще го видя дали се продава в Кауфланд в моя град.

Ето един съвет, за един безотказен до сега метод - не се потете.

Я си удари една плесница и си изтрий коментара.

Публикувано изображениеIMG_4409.JPG

На теб действа така, всеки е различен и всичко, което казано до тук има ефект върху някого, а върху друг не.

Не може така да казваш, че съветите са бездарни, защото примерно при мен обезкосмяването + Garnier спрей за подмишници действа страхотно. Нищо, че съм момиче.

Има мъже, които не се обезкосмяват, и ако той е такъв може да пробва да махне космите, примерно. Всеки съвет е ценен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.