Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Дай ми 1 довод да си мисля,че картата си заслужава просто.Досега само празни приказки изговори тука.

Имаш картата и знаеш,че е по бърза от другата ли?

Редактирано от zedd (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за помоща. Спрях се на това, но баща ми така и не се съгласи че е по добре от интернет да поръчаме, много твърдоглав и недоверчив човек : )

Публикувано изображение
С една игра скайп,филмче и хрома май са позапълват а?
Ако отвори фотошоп ще е пей сърце с 4гб нали?
При сегашните цени на паметта,е глупаво да се ограничаваш на 4гб.

Глупаво е да си мислиш , че някой ще играе игра/игри със включени хромове , плеъри и то 2 и фотошоп ;) и общо 85 процеси ...

Благодаря за помоща. Спрях се на това, но баща ми така и не се съгласи че е по добре от интернет да поръчаме, много твърдоглав и недоверчив човек : )

лошото е ,че ще ти излезе едно +/- 200 лв. по скъпо от градската бакалия ... лично аз съм поръчвал много от скай и няколко пъти от никем , като от никем ми се падна една дефектна рам , пратих им я обратно по куриер и ми я смениха без да се правят на интересни :) А тези от Мост и градските магазинчета по-добре да нямаш гаранция , защото така и не ти признават проблемите ;) Дай на баща ти да прочете цялата тема , след това запишете една конфигурация от тук на един лист и съответно насреща цените и отиде сравнете цените на магазина от който иска да пазарувате... ще е както се казва "доста поосолена манджата"

Ти като пуснеш игра си спираш всичко друго нали?Хайде да не ставаме смешни.

• Автор

Глупаво е да си мислиш , че някой ще играе игра/игри със включени хромове , плеъри и то 2 и фотошоп ;) и общо 85 процеси ...

лошото е ,че ще ти излезе едно +/- 200 лв. по скъпо от градската бакалия ... лично аз съм поръчвал много от скай и няколко пъти от никем , като от никем ми се падна една дефектна рам , пратих им я обратно по куриер и ми я смениха без да се правят на интересни :) А тези от Мост и градските магазинчета по-добре да нямаш гаранция , защото така и не ти признават проблемите ;) Дай на баща ти да прочете цялата тема , след това запишете една конфигурация от тук на един лист и съответно насреща цените и отиде сравнете цените на магазина от който иска да пазарувате... ще е както се казва "доста поосолена манджата"

Точно това му казах да направи, и утре ще ходи да сравнява, най-вероятно ще му искат поне 100 лв отгоре а и за сглобяването ще искат допълнително. Неговият проблем е че "няма гаранция че ще ти донесат точно тези части" и че ще са някои различни и няма да има как да ги върна. Предполагам че си има някакви мерки ако се случи някой гаф и изпратят грешна част.

Докато съм тук, да попитам: при поръчката след като напиша име, телефон и e-mail отдолу има и 

Адрес за доставка:  Куриерска фирма:  Опции при доставката:  Данни за фактура:

тук нещо да пиша? Предполагам моя адрес и Еконт например, а за опции при доставката да кажем проверка на съдържанието.

Чух че могат да ми сглобят компютъра безплатно, това по принцип ли ще го направят или трябва да попитам когато се обадят да потвърдят поръчката? Също така предполагам че ще трябва аз да му инсталирам операционна система.

Попълваш си данните,ако изпратиш поръчката след 14:00 часа ще ти се обадят на следващия ден за потвърждение и за доуточняване.Няма как  да ти пратят грешна част,но случайно ако има им се обаждаш и я връщаш,ако искаш да ти го сглобят трябва да им кажеш,безплатно е!И да,ще трябва ти да инсталираш ОС!

Точно това му казах да направи, и утре ще ходи да сравнява, най-вероятно ще му искат поне 100 лв отгоре а и за сглобяването ще искат допълнително. Неговият проблем е че "няма гаранция че ще ти донесат точно тези части" и че ще са някои различни и няма да има как да ги върна. Предполагам че си има някакви мерки ако се случи някой гаф и изпратят грешна част.

Докато съм тук, да попитам: при поръчката след като напиша име, телефон и e-mail отдолу има и 

Адрес за доставка:  Куриерска фирма:  Опции при доставката:  Данни за фактура:

тук нещо да пиша? Предполагам моя адрес и Еконт например, а за опции при доставката да кажем проверка на съдържанието.

Чух че могат да ми сглобят компютъра безплатно, това по принцип ли ще го направят или трябва да попитам когато се обадят да потвърдят поръчката? Също така предполагам че ще трябва аз да му инсталирам операционна система.

При грешка от страна на фирмата, при неизпратена част и/ли грешна такава и/ли няма в наличност, обаждане за потвърждаване на поръчката, ще Ви попитат и предложат друга в диапазон цена на вече поръчаната част. А при неизпратена и/ли грешна част, се обаждате и ще Ви изпратят сгрешената/неизпратената част за сметка на фирмата. По-долу под количката описвате вашите данни, "име,телефон, е-майл" по-долу има още, като адрес за доставка, препоръчително е "до офис" по-евтино е, и ако ще е еконт. Куриерска фирма: пожелание на клиента и т.н. За сглобяването, при потвърждаването на поръчката, попитайте дали може да Ви сглобят конфигурацията, както и за отделни гаранционни карти. А операционната система, ще Ви инсталират, само при закупуване на лицензирана такава. Поздрави и успех!

zedd, на 17 Апр 2013 - 5:51 PM, написа: Ти като пуснеш игра си спираш всичко друго нали?Хайде да не ставаме смешни.

Ще помоля за малко по-сдържан език и по-културна дискусия. Прави ми впечатление, че искаш да се заядеш със всеки...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.