Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя сайт с Microsoft Word

Featured Replies

По Информационни Технологии имаме за домашна да направим сайт с Microsoft Word. Възможно ли е да се направи това с тази програма?

• Автор

Благодаря за помощта. Не знам какъв е смисъла да правим сайтове на тази програма,докато има много по-съвременни. Искат го само като текстов документ,защото в кабинета НЯМА интернет,а пък било елитно училище,няма да казвам кое е,за да не ги излагам.

Всеки сайт в същността си е един текст... Вместо Word по-добре е да се ползва Notepad, но като ви го искат така, така да бъде. А още по-лесно и предпочитано е Notepad++

Та, има резон и е редно да се научиш да пишеш сайт, не да го нагласяш на някакви си там програми и реално да нямаш идеята какво представлява. Странното е само защо Word, но реално е без кой знае какво значение.

Абе изобщо не се учудвам какво изискват. Щом като няма да е реален сайт, няма значение къде ще се наберат кодовете. :)

Иначе ме радва факта, че не ги карат да използват някакви програми с готови кодове. :)  

Всеки сайт в същността си е един текст... Вместо Word по-добре е да се ползва Notepad, но като ви го искат така, така да бъде. А още по-лесно и предпочитано е Notepad++

Та, има резон и е редно да се научиш да пишеш сайт, не да го нагласяш на някакви си там програми и реално да нямаш идеята какво представлява. Странното е само защо Word, но реално е без кой знае какво значение.

Защото преподавателя не знае къде се намира. Затова колега. А щом няма и интернет говорим за пародия.

Хайде сега, защо Word - всяка програма, която може да прави запис на файл в HTML формат, може да се използва да подобно нещо. Някои от по-старите текстови редактори директно използват тагове за форматиране на текста и отделни набори за стила, които се дефинират чрез определени свойства и техните стойности - MS Office просто е автоматизирал тези неща в името на комфорта на масовия потребител. Та HTML и CSS не са нещо ново като принцип на работа. Пък и недомислие като Dreamweaver-а често се използва за правене на сайтове. ;)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Аз много повече се дразнех, като по WEB дизайн ни караха да работим на Дрийм-а, тотална пародия за мен...

• 3 седмици по-късно...

По Информационни Технологии имаме за домашна да направим сайт с Microsoft Word. Възможно ли е да се направи това с тази програма?

Кажи училището, не се срамувай. Мислех, че вече всички училища имат нет...

• Автор

Кажи училището, не се срамувай. Мислех, че вече всички училища имат нет...

ПМГ ''Гео Милев'' Стара Загора,уж елитно училище. Математика,Информатика(програмиране) и Англ. език,това е паралелката ми.

ПМГ ''Гео Милев'' Стара Загора,уж елитно училище. Математика,Информатика(програмиране) и Англ. език,това е паралелката ми.

И аз когато учех ме караха на Word да правя сайтчетата. А аз разбира се като по оригинален го направих на Notepad  и имах единствената шестица от класа :D Много ме мразиха децата тогава... А и на вас най вероятно не ви искат писането на кодове ами да подредиш картинки с хипер линкове и толкова :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.