Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ADSL рутер Linksys WAG354G

Featured Replies

Здравейте,

Изпадна ми един рутер Linksys WAG354G (Wireless-G ADSL Home Gateway). Пуснах го с адаптер от един друг кабелен рутер Linksys, със същите параметри и тръгна. Всичко свети като индикации, Power, Wireless, само Internet не свети. Вкарах моя LAN кабел RJ-45, но няма реакция. Осъществява връзка с компютъра, влязох и в менюто, което впрочем е на немски и до там.

Въпроса ми е, този рутер може ли да се ползва като стандартен за LAN интернет (PPPOE) или функционира само със специален ADSL сигнал? Не съм особено просветен в тази област.

:beer:

Здравейте,

Изпадна ми един рутер Linksys WAG354G (Wireless-G ADSL Home Gateway). Пуснах го с адаптер от един друг кабелен рутер Linksys, със същите параметри и тръгна. Всичко свети като индикации, Power, Wireless, само Internet не свети. Вкарах моя LAN кабел RJ-45, но няма реакция. Осъществява връзка с компютъра, влязох и в менюто, което впрочем е на немски и до там.

Въпроса ми е, този рутер може ли да се ползва като стандартен за LAN интернет (PPPOE) или функционира само със специален ADSL сигнал? Не съм особено просветен в тази област.

:beer:

Не, не може да се ползва (лесно) в стандартни ethernet мрежи. Все пак проверете дали не можете да назначите друг порт (ако има повече от един етернет порт) за WAN

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Не, не може да се ползва (лесно) в стандартни ethernet мрежи. Все пак проверете дали не можете да назначите друг порт (ако има повече от един етернет порт) за WAN

Как по-точно става "назначаването"? Рутера има 1 входящ и 4 изходящи RJ-45 порта.

Как по-точно става "назначаването"? Рутера има 1 входящ и 4 изходящи RJ-45 порта.

Търсите из интернет за вашия модел. Някои модели имат такива възможности

Мисията ти клони към нула :no-no: играл съм си и щом клонираш мак адреса рутера увисва и само хардуерен ресет го оправя  :)

При днешната цена на рутери :( направо го изхвърляй , и защо си мислите че оператора ще раздава без пари хубави рутери :no-no: боклуци като за без пари :D

ето една тема

Поразпитах тук там за тия пирелита и ми казаха че може би е ставало преди с по стар фирм :(

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Рутера го взех от битака за 1лв. от чист сантимент към марката, но явно само ще си го гледам. В Google попаднах на няколко опита за постигане на тази цел, но май без успех. 

post-193616-0-65335300-1367948646_thumb.

post-193616-0-45856100-1367948647_thumb.

post-193616-0-56640800-1367948648_thumb.

post-193616-0-94416500-1367948649_thumb.

post-193616-0-22849800-1367948653_thumb.

post-193616-0-25746800-1367948654_thumb.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.