Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте хора реших да сменям видеото с новичко старата ми карта е Gigabyte GF 9500gt 512mb дайте съвет каква да си взема,играя доста игри такаче предимно се стремя да е подходяща за това.Бюджета с който разполагам е 300лв г/д :rolleyes: 

Здравейте хора реших да сменям видеото с новичко старата ми карта е Gigabyte GF 9500gt 512mb дайте съвет каква да си взема,играя доста игри такаче предимно се стремя да е подходяща за това.Бюджета с който разполагам е 300лв г/д :rolleyes:

Сподели и другите чаркалаци, като процесор, дъно, захранване.... Научете се да си пишете темите като хората.....

Нисък клас карта като HD7750 е икономична колкото старата ти та едва ли ще убие захранването дори да е китайско. Процесора вероятно също е доста античен та вероятно ще е достатъчна.

И да по-добра е от старата ти карта като гледам - Цък.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Еми това ще свърши ли работа http://store.picbg.net/pubpic/8E/04/259042a92d688e04.png

Захранването мoже да се смени то е HEDY 400W  АТИ не искам предпочитам Nvidia

Редактирано от ShadoWoFDeaD (преглед на промените)

В такъв случай GTX650 (инфо) щом изключваме АМД (АТИ) от картинката. Просто със тая десет годишна конфигурация няма смисъл да се купува по-добра а парите не стигат за нова машина. 

Препоръчвам ти да смениш и захранването с това или това та да не го мислиш и него.

пс. Желателно е да се отървеш и от тоя E5200 ако искаш да подобриш производителността. Проблема е че нещата са свързани и трябва да смениш и дъното и паметта.

От старата машина единствено харда (като гледам на шота е сата) и кутията са използваеми в нова такава та явно ще остане за бъдещ ъпгрейд.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Знам че машината ми е за смяна,но нали знаеш всичко опира до пари(говорим за добра кон.) благодаря за съвета :)

Реално погледнато не виждам смисъл да ъпгрейдваш тая барака продаваш я за 200-230лв. ~  и добавяш още 50-100 към тия 300 дето ги имаш и си взимаш нещо съвременно което ще е по-бързо от опита ти за ъпгрейд с тоя пентиум :)

А намират се луди скоро бях продал Athlon X2 5200+ 2GB DDR2 800 80GB WD Caviar (модел 2003 :D ) с вградено видео за 200 лв така че будали много 200лв ще и вземе със сигурност на барачката. :)

Редактирано от Dream Savior (преглед на промените)

• Автор

Когато го купувах не беше хич барака,но му мина времето :) а варинти много обмислям нова конфигурация пък,ще видим :)

С тоя процесор не повече от 9800GT/8800GT  на старо или HD6670  като нова. Иначе картата става прекалено бърза, ще бъде спъвана от процесора и паричките ще отидат на вятъра. Вярно, може да вземеш коя да е видеокарта за около 300 лева. Караш колкото позволява конфигурацията и сменяш платформата. Получаваш 3 пъти повече кадри с GTX650Ti и си ОК. 

А намират се луди скоро бях продал Athlon X2 5200+ 2GB DDR2 800 80GB WD Caviar (модел 2003 :D ) с вградено видео за 200 лв така че будали много 200лв ще и вземе със сигурност на барачката. :)

Да напълно прав си аз скоро продадох Athlon X2 4400+ и там дъно + памет и кутия с захранване за 280лв без хард и видео карта. :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.