Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отнася се за конфигурация

Featured Replies

Така имам компютър със Gigabyte GA G31M es2c v2

2GB RAM Asus EAH6450 Pentium E5200 Какво да го правя..има ли добър процесор за такъв сокет и има ли смисъл да взема още 1 плочка 2ГБ РАМ Ииии какво да правяя никой няма да ми вземе частите затова питам

С к'ви налични средства разполагаш(пари)? Ще се намери клиент в продавалника или дата.бг но ще отнеме време за да се продаде. За к'ви цели ще използваш компютъра? Допълнително 2гб РАМ за тази система са излишни според мен.

Редактирано от MU Online FTW :D (преглед на промените)

• Автор

И ако може ми кажете какк да оправя Windows Installer Sercvice на което ми излиза don't acces ли к'во беше не помня

И ако може ми кажете какк да оправя Windows Installer Sercvice на което ми излиза don't acces ли к'во беше не помня

Това е хардуерен раздел, питайте в софтуерните! И следващия път прочетете правилата на форума за да не замине темата ви в коша!

• Автор

Ами ако може NFS Most Wanted 2012 на low ще е чудо ии кажете продава ли се по-добър процесор от моя със същия сокет

annonn предлагам ти да прочетеш к'во съм ти писал в пост: № 2

Edit: С тази конфигурация която имаш добре ще се играе "MU Online" !

Редактирано от MU Online FTW :D (преглед на промените)

Докога ще пускаш теми? В една от тях изписахме 9 страници за един ден. Това трябва да е рекорд. Даже и при празните приказки го няма това. Нещо не вдяна ли?

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Ма ти си много комплексиран имаш 2 профила и от двата пишеш теми и то все с различни бюджети ти воабще можеш ли да броиш колко пари имаш хората ти предложиха най доброто за 300,400 и 500лв престани исписали сме общо 250 мнения в оtговори на темите ти но ти пак до никаде не достигаш явно нищо няма да купиш пък и нямаш пари освен 2 лева за закуски в училище. :D

Пък на всичко отгоре ако наистина се казваш Атанас си ми адаш. 

Редактирано от CpuKiller (преглед на промените)

• Автор

Хора сории ама нито едното нито другото взеха ми чисто нов лаптоп за брауз, музика и супер много филми ето този е 

Toshiba Satellite C850-1GC 4GB

Надявам се да ми върши добра работа

Хайде да не обиждаме,защото последно време като гледам всички ми излезнахте големи "keyboard warrior-и".Щом си е взел нов лаптоп няма смисъл да се пише в темата,а след време той само ще се напсува себе си.Темата скоро ще се локне или направо в коша.

Редактирано от not (преглед на промените)

• Автор

Ами кажи по-добър лаптоп от моя на същата цена де..няма да можеш нали аре дай линк да видя има ли

Ами кажи по-добър лаптоп от моя на същата цена де..няма да можеш нали аре дай линк да видя има ли

Темата се заключва. Автора да се счита предупреден за пускане на безсмислени теми!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.