Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран на смъртта, докато играя

Featured Replies

Значи имам този проблем от доста отдавна, но напоследък взе да зачестява. Излиза ми син екран, когато играя лига и трябва да рестартирам. Качил съм снимка на самия син прозорец, снимка на cpu-z и на bmp файловете. Ще се радвам ако може да ми помогнете :)

http://www.mediafire.com/?b6409dl4fs8jbs6

post-274810-0-44574800-1368446709_thumb.

post-274810-0-16204900-1368446924_thumb.

post-274810-0-29583100-1368446931_thumb.

post-274810-0-91609300-1368446936_thumb.

post-274810-0-24643000-1368446944_thumb.

post-274810-0-46745300-1368446944_thumb.

Имах същия проблем сканирай за лоши сектори хард диска ако имаш ги поправи аз форматирах :C дяла и се оправи Успех 

Значи имам този проблем от доста отдавна, но напоследък взе да зачестява. Излиза ми син екран, когато играя лига и трябва да рестартирам. Качил съм снимка на самия син прозорец, снимка на cpu-z и на bmp файловете. Ще се радвам ако може да ми помогнете :)

http://www.mediafire.com/?b6409dl4fs8jbs6

Скоро обновявал ли си си видео драйверите?

Можеш ли временно да спреш касперски и да пробваш дали ще има син екран?

• Автор

Имах същия проблем сканирай за лоши сектори хард диска ако имаш ги поправи аз форматирах :C дяла и се оправи Успех 

Направих го вече, но не съм форматирал.

Скоро обновявал ли си си видео драйверите?

Можеш ли временно да спреш касперски и да пробваш дали ще има син екран?

С видео драйверите имам малък проблем. Винаги когато преинсталирам драйвъра ми дава, че се e инсталирали без проблем, но в самия каталист ( с хд 5770 съм) след инсталацията дава жълта светлина, т.е че нещо не е както трябва.

Забравих да спомена, че започна да ми забива и докато играя с черен екран, които се оправя след няколко секунди (10-15)

Направих го вече, но не съм форматирал.

С видео драйверите имам малък проблем. Винаги когато преинсталирам драйвъра ми дава, че се e инсталирали без проблем, но в самия каталист ( с хд 5770 съм) след инсталацията дава жълта светлина, т.е че нещо не е както трябва.

Забравих да спомена, че започна да ми забива и докато играя с черен екран, които се оправя след няколко секунди (10-15)

Нека да пробваме със изключването на Касперски.Ако нищо не се промени ще се върнем на видео драйверите.

Изключи го временно /аз не знам как/ и пробвай, някоя игра.

Клоквал ли си видеокартата? Най - вероятно проблем с видео драйвера. Сигурен ли си, че си инсталирал последната версия за твоята видеокарта? Операционна система? Характеристики на компютъра?

• Автор

Нека да пробваме със изключването на Касперски.Ако нищо не се промени ще се върнем на видео драйверите.

Изключи го временно /аз не знам как/ и пробвай, някоя игра.

Изключих я и й зададох да не се пуска със стартиране на компютъра. Ще видим какво ще стане и дали ще се повтори проблема.

Клоквал ли си видеокартата? Най - вероятно проблем с видео драйвера. Сигурен ли си, че си инсталирал последната версия за твоята видеокарта? Операционна система? Характеристики на компютъра?

Клокнах я, но проблема си го имах и от преди това. Сега вече си е на нормалните честоти. Инсталирах последната версия на драйвара, но както казах винаги имам проблем с инсталирането на най-новите драйвери, след като има вече стари. Изтривам ги, почиствам с cc cleaner в сейф мод, един вид инсталирам новите драйвери на чисто. Но след като превърша инсталацията ми дава, че е compleated, но е имало някакъв проблем и свети в жълто една въпросителна (ако не се лъжа), а трябва да е в зелно попринцип.

За да почистиш както да трябва под Safe Mode, ще трябва да инсталираш Driver Sweeper. Хубаво е да дадеш информация за каква грешка/удивителна става въпрос.

• Автор

За да почистиш както да трябва под Safe Mode, ще трябва да инсталираш Driver Sweeper. Хубаво е да дадеш информация за каква грешка/удивителна става въпрос.

Ми не знам как ще мога да ви покажа точно проблема при инсталацията на драйвърите. Иначе да използвам и Driver Sweeper. Сега играх малко, няма син екран, обаче поне 4-5 пъти ми замръзва играта за 5сек, след това черен екран и след още 5 секунди се оправя. Много е досадно и ми прецаква всичко... Забелязах че ми даде че ми е крашнал драйвъра. Освен да опитам да преинстална драйвърите :?

Така и не казваш каква ти е компютърната конфигурация, колега. Опитай да инсталираш последния драйвер за видеокартата ИЛИ, ако си с последния опитай с по - стара версия.

Ми не знам как ще мога да ви покажа точно проблема при инсталацията на драйвърите. Иначе да използвам и Driver Sweeper. Сега играх малко, няма син екран, обаче поне 4-5 пъти ми замръзва играта за 5сек, след това черен екран и след още 5 секунди се оправя. Много е досадно и ми прецаква всичко... Забелязах че ми даде че ми е крашнал драйвъра. Освен да опитам да преинстална драйвърите :?

Когато излезе грешката при инсталацията правиш скрийншот.

Сега ето и моето мнение за драйверите.

Влизаш във диспечера на устройства.Под Дисплей деинсталираш всичко каквото има.

После от контролният панел във добавяне и премахване на програми деинсталираш всичко свързано със ATI.

Изтегли си следната програма и си я инсталирай:

http://www.afterdawn.com/software/security/system_cleanup/driver_cleaner_pro.cfm

Следва да заредиш машината във безопасен режим.И със тази програма да почистиш от драйверите за твоята видео карта.

След като приключиш, зареди си нормално компютъра и си изтегли и инсталирай необходимите драйвери.

Редактирано от ba4o_kiro64 (преглед на промените)

• Автор

Така и не казваш каква ти е компютърната конфигурация, колега. Опитай да инсталираш последния драйвер за видеокартата ИЛИ, ако си с последния опитай с по - стара версия.

Еми всичкия хардуер го има сниман в цпу-з. Картата съм писал че ми е ати радеон 5770. Само захранването не съм писал, то ми е Chiftec 500gps-a, а харда е Hitachi 500gb Sata II. Досега преинсталирах драйвърите и ще видим какво ще стане. Пак излезе обаче жълтата въпросителна (не питанка объркал съм).

Когато излезе грешката при инсталацията правиш скрийншот.

Сега ето и моето мнение за драйверите.

Влизаш във диспечера на устройства.Под Дисплей деинсталираш всичко каквото има.

После от контролният панел във добавяне и премахване на програми деинсталираш всичко свързано със ATI.

Изтегли си следната програма и си я инсталирай:

http://www.afterdawn.com/software/security/system_cleanup/driver_cleaner_pro.cfm

Следва да заредиш машината във безопасен режим.И със тази програма да почистиш от драйверите за твоята видео карта.

След като приключиш, зареди си нормално компютъра и си изтегли и инсталирай необходимите драйвери.

Ето скрииншот... Преинсталирах ги по този гайд: http://www.overclock.net/t/988215/how-to-properly-uninstall-ati-amd-software-drivers-for-graphics-cards

Но пак излезе тази въпросителна, не знам проблем ли е? Използвах и драйвър слеепър в безопасен режим, изпълних и стъпките от тоя гайд.

post-274810-0-59723600-1368460282_thumb.

Report.xml

• Автор

Това не е проблем.

Какво има във View Log?

Разгъни го и ако може, направи пак шот.

Еми другия файл не го ли отваря дето съм го качил ?

Еми другия файл не го ли отваря дето съм го качил ?

Ти само каталиста ли инсталираш?

А отделно драйвери?

• Автор

Ти само каталиста ли инсталираш?

А отделно драйвери?

Ми то каталиста си е с драйвъри. Ето снимка само на лога.

post-274810-0-89920800-1368462372_thumb.

Ми то каталиста си е с драйвъри. Ето снимка само на лога.

Тогава остава да експерементираме.

Например дисплей драйверите да ги подменим.

Само че за да мога да потърся по стари версии, ще ми трябва хардуерната идентификация.

• Автор

Това ли е целият лог?

Да

Този report ли е log-a от грешката, колега?

Да

Тогава остава да експерементираме.

Например дисплей драйверите да ги подменим.

Само че за да мога да потърся по стари версии, ще ми трябва хардуерната идентификация.

Ми може защото след инстала на новите драйвъри ми забива вече два пъти и ми излиза пак син екран ето и пик

post-274810-0-77397900-1368553617_thumb.

Ми може защото след инстала на новите драйвъри ми забива вече два пъти и ми излиза пак син екран ето и пик

Тъй като аз си знам по моят начин, за това ще го използвам.Ако някой има нови идеи нека да ги използва.

Така. Дай десен бутон на Моят компютър>Управление.Диспечер на устройствата>Diplay adapters.

Разклони го. Кликни два пъти върху твоята видео карта. Във следващоят прозорец направи следните настройки и дай шот.

http://prikachi.com/images.php?images/915/6189915x.jpg

• Автор

Тъй като аз си знам по моят начин, за това ще го използвам.Ако някой има нови идеи нека да ги използва.

Така. Дай десен бутон на Моят компютър>Управление.Диспечер на устройствата>Diplay adapters.

Разклони го. Кликни два пъти върху твоята видео карта. Във следващоят прозорец направи следните настройки и дай шот.

http://prikachi.com/images.php?images/915/6189915x.jpg

post-274810-0-22289100-1368556679_thumb.

Сега виж аз какво намерих.

Предполагам че ще можеш да се ориентираш, коя е най старата версия.

Пробвай ги всичките. Само преди това деинсталирай във диспечера на устройствата.

Ако имаш въпроси, то първо питай, и след това пристипи към изпълнение.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=HnHJoTiZvsqMhjV91575051

• Автор

Сега виж аз какво намерих.

Предполагам че ще можеш да се ориентираш, коя е най старата версия.

Пробвай ги всичките. Само преди това деинсталирай във диспечера на устройствата.

Ако имаш въпроси, то първо питай, и след това пристипи към изпълнение.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=HnHJoTiZvsqMhjV91575051

Не са ли обаче за Виста :? Аз съм с Уиндолс 7 64бита. Съмняваме дали нямам хардуерен проблем, защото преди преинсталация (преди около половин година и може би малко повече) пак го имаше този проблем.

Не са ли обаче за Виста :? Аз съм с Уиндолс 7 64бита. Съмняваме дали нямам хардуерен проблем, защото преди преинсталация (преди около половин година и може би малко повече) пак го имаше този проблем.

Те са за виста и Windows 7. Слагай ги без да се притесняваш.

Трябва всичко да опитаме.Ако не помогне, то тогава трябва да го занесеш на сервиз.

Възможно да е хардуерен проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.