Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран на смъртта, докато играя

Featured Replies

здравейте от известно време като играя игри в интернет ми излиза син екран, или направо се рестартира компютъра. някой може ли да ми помогне да отстряна този проблем

здравейте от известно време като играя игри в интернет ми излиза син екран, или направо се рестартира компютъра. някой може ли да ми помогне да отстряна този проблем

Така зададен въпроса, си мисля че може би следната жена може да ти помогне:

Публикувано изображение

здравейте от известно време като играя игри в интернет ми излиза син екран, или направо се рестартира компютъра. някой може ли да ми помогне да отстраня този проблем

Първо : Каква конфигурация имаш ? (Компютър ) Ако е лаптоп - модел

Второ : Какъв браузър ползваш?

Трето : Драйверите ти ъпдейтнати ли са ?

Четвърто : От кога не е правена преинсталация ?

Пето : Каква операционна система ползваш ?

Шесто : Ползваш ли антивирусна програма и ако да - каква ?

Седмо : От кога е проблема ?

• 2 седмици по-късно...

Първо : Каква конфигурация имаш ? (Компютър ) Ако е лаптоп - модел

Второ : Какъв браузър ползваш?

Трето : Драйверите ти ъпдейтнати ли са ?

Четвърто : От кога не е правена преинсталация ?

Пето : Каква операционна система ползваш ?

Шесто : Ползваш ли антивирусна програма и ако да - каква ?

Седмо : От кога е проблема ?

става въпрос за компютър. използвам mozilla firefox, незнам дали са ми ъпдейтнати драйверите, последно го преинсталирах преди 6-7 месеца, но преди преинсталацията правеше така и след като го преинсталирахме проблема си остана. izpolzvam microsoft security essentials. с windows 7 съм

става въпрос за компютър. използвам mozilla firefox, незнам дали са ми ъпдейтнати драйверите, последно го преинсталирах преди 6-7 месеца, но преди преинсталацията правеше така и след като го преинсталирахме проблема си остана. izpolzvam microsoft security essentials. с windows 7 съм

И проблема ти е само при флаш игрите така ли ? Компа стар ли е ? Питам те понеже по-старите машинки вече изнемогват на изискванията които налагат флаш плеърите :)

И проблема ти е само при флаш игрите така ли ? Компа стар ли е ? Питам те понеже по-старите машинки вече изнемогват на изискванията които налагат флаш плеърите :)

еми като сваля някоя игра от интернет и я инсталирам играеш малко и пак се изключва компа. от 2008 година го имам.

еми като сваля някоя игра от интернет и я инсталирам играеш малко и пак се изключва компа. от 2008 година го имам.

Заминало ти е видеото найвероятно ;)

Заминало ти е видеото найвероятно ;)

kakva videokarta preporucvash da si sloja, tui kato nerazbiram mnogo

kak da razbera dali e videokartata

kak da razbera dali e videokartata

Задръж малко пич :) Първо не мога да ти препоръчам нищо понеже не знам дали там се корени проблема . Второ - То не става да набуташ някаква видео карта в машината си и да чакаш да тръгне успешно .  Трябва да се знае конфигурацията на компа дали дъното може да поддържа мощни видеа и т.нт . Най-добре занеси щайгата на сервиз за да видят какъв е проблема да се направи диагностика струва около 20 лева . Там ще ти кажат какво е за смяна и дали изобщо си струва :)

Задръж малко пич :) Първо не мога да ти препоръчам нищо понеже не знам дали там се корени проблема . Второ - То не става да набуташ някаква видео карта в машината си и да чакаш да тръгне успешно .  Трябва да се знае конфигурацията на компа дали дъното може да поддържа мощни видеа и т.нт . Най-добре занеси щайгата на сервиз за да видят какъв е проблема да се направи диагностика струва около 20 лева . Там ще ти кажат какво е за смяна и дали изобщо си струва :)

mersi :)

mersi :)

Никакъв проблем . Ако беше софтуерно щях да ударя едно рамо , но ме съмнява да е така :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.