Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евтини лаптопи за стари игри

Featured Replies

Здравейте! Търся си някакъв лаптоп, на който да вървят стари игри. CS, NFSU 2, AOE 2 и т.н., класиките :)

Много ми е ограничен бюджета, до 600лв. Спрял съм се на това - http://toplaptop.bg/laptopi-asus/Laptop-ASUS-X401UWX031D-14-AMD-C60-4GB-320GB.html

Какво ще кажете? Заслужава ли си според вас?

Имам ейсър със същите характеристики. Това си е нетбук каквото и да пише в сайта.. Процесорчето особено лятото с лекота кове 80 + градуса като го натовариш. Ако основната цел е да играеш на такова нещо - не мисля че си заслужава.

Здравейте! Търся си някакъв лаптоп, на който да вървят стари игри. CS, NFSU 2, AOE 2 и т.н., класиките :)

Много ми е ограничен бюджета, до 600лв. Спрял съм се на това - http://toplaptop.bg/laptopi-asus/Laptop-ASUS-X401UWX031D-14-AMD-C60-4GB-320GB.html

Какво ще кажете? Заслужава ли си според вас?

Това, на което сте се спрели, е доста слабичко. Първо нека уточним - задължително ли си търсите лаптоп? Защото за 600 лв. може да се сглоби много по-прилична настолна конфигурация. Ако обаче държите да сте мобилни, погледнете следните два модела:

Lenovo IdeaPad G580

Asus X501A-XX404DU

И двата са с по-добра графична карта и процесор. Качеството на лаптоп за 600 лв. откъм изработка няма как да е на много добро ниво.Но както се казва: за толкова пари - толкова.

Редактирано от kook (преглед на промените)

Ето и от мен нещо  подобно,но с оптично устройство.Държа да отбележа,че предложенията на колегата по горе също са доста актуални за тая парична сума,особено Леновото.За тия пари не бива да се чака кой знае какво качество,но 2г.гаранция са си 2 и новото си е ново,както и да го теглиш.

Ето и от мен нещо  подобно,но с оптично устройство.Държа да отбележа,че предложенията на колегата по горе също са доста актуални за тая парична сума,особено Леновото.За тия пари не бива да се чака кой знае какво качество,но 2г.гаранция са си 2 и новото си е ново,както и да го теглиш.

На този вървят гладко, без да насичат NFSU Underground 2 и NFSU The Run. Мой приятел си купи наскоро такъв и му инсталирах уйндоуса и въпросните игри.

На този вървят гладко, без да насичат NFSU Underground 2 и NFSU The Run. Мой приятел си купи наскоро такъв и му инсталирах уйндоуса и въпросните игри.

Те вървят... Да... Обаче не е това проблема на лаптопите с иггите, а температурите.

Аз не препоръчвам нищо, даже ще дам една моя тема: За геймърските лаптопи и бюджет 800 лв.

Поздрави!

Няма начин на този лаптоп точно Need For Speed: The Run да не насича. Чудно е как е тръгнала.

Няма начин на този лаптоп точно Need For Speed: The Run да не насича. Чудно е как е тръгнала.

Това, че не вярваш си е твой проблем. Заповядай и ще ти покажа.

Моят компютър е с малко по-добри параметри и пак има насичане. Изискванията на играта все пак имат някаква роля. Но не заблуждавай човека, че ще играе комфортно и безпроблемно тази игра с този лаптоп. 

Моят компютър е с малко по-добри параметри и пак има насичане. Изискванията на играта все пак имат някаква роля. Но не заблуждавай човека, че ще играе комфортно и безпроблемно тази игра с този лаптоп. 

Не съм казал, че човека ще играе игри. Времето за игри отдавна му е минало. Просто качих игрите за проба. Аз също останах учуден.

Редактирано от andreygg (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.