Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анимация/детско от доброто старо време

Featured Replies

Здравейте, маняци, братлета, приятели, хора :) !

Как сте ?

Абе нуждая се от вашата помощ.

От години, сигурно 6-7 години все се присещам на моменти и така и не ми е изчезнал от съзнанието споменът за едно анимационно филмче, което гледах по телевизията, когато бях по-малък. Беше преди близко 10 години.

Ще ви излъжа ако ви кажа дали беше аниме или детско, но по мое мнение беше аниме, защото имаше по-силни моменти, които надали биха показани на деца в детско.

Та да мина към това, което помня от анимето/детското:

Разказваше се за кучета или вълци. Докато разказвам ще използвам "кучета", като символ. Бяха говорещи кучета. Кучетата бяха главните герои.

Едно дете куче и майка куче бяха заедно, по някакви обстоятелства (не помня какви) се разделиха един от другиго. Оттам помня голямата тъга, която настъпи в анимето и в мен.

Детето куче започна да търси майка си, скиташе се, търсеше я, правеше всичко възможно да я намери. Вече изнемощяло се въргаляше по земята, падаше в локви. Цялото мръсно, едвам движещо се продължаваше да търси майка си. След това помня само накрая на анимето, че майче я намери в една болница. И майка му умря пред него и то рева много.

Не помня по коя програма беше, залагам на "Канал 1".

Ако ми помогнете да го намеря, направо ще съм ви адски благодарен, адски, адски :) !!!

Може би това е най-тъжното нещо, което съм гледал през живота си.

А тази тема: Търся един филм /сериал/, но не му знам името за какво е сложена като "Важна"?

• Автор

Темата е за търсене на филми, дори и да сметнем, че мога да потърся там анимето, защо да не го направя тук ако не нарушавам правата на пускане на тема в раздела, тъй, като има по-голям шанс някой да го види тука и да ми обърне внимание. А анимето/детското, което търся е доста трудно откриваемо, доколкото съм разбрал през годините от както го търся и е нужно повече хора да видят темата за да има по-голям шанс да се намери човек, който го е гледал и знае как се казва. Защото съм изгубил доста голяма част от надеждите, че ще го открия кое е.

Редактирано от The Good Old TIme (преглед на промените)

Темата е за търсене на филми, дори и да сметнем, че мога да потърся там анимето, защо да не го направя тук ако не нарушавам правата на пускане на тема в раздела,

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

Анимето не е ли филм? Анимацията не е ли филм?
  • Автор

Ако става въпрос за аниме, не е филм. Води за нещо, като нарисуван филм. Аниметата са направени от японци, за примера Наруто, Блийч, Покемон, Бейблейд. Обаче "анимация", по-скоро се разбира, като детско.

Анимация=детско.

Аниме се възприема малко по-различно, поне с такова впечатление съм останал. Понеже повечето материали за аниме не са подходящи за много малки деца. Докато в анимацията/детското са.

В буквален смисъл и анимацията/детското и анимето, предполагам се отнасят към "филмово произведение". Но в буквален смисъл. Според мен, когато някой влиза в темата за която ми даде линк, хората влизат единствено за търсене на даден филм (нормален филм; не анимационен филм).

Ако смяташ, че съм допуснал грешка с пускането на тази тема, няма проблем ще я изтрия и ще напиша коментарът ми в темата, която ти даде. Ако това е проблемът.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Изглежда никой не е гледал/не знае името на анимето.

Знаете ли от къде мога да го намеря, някакви алтернативи ? Бях търсил в гугъл "всички кучета участващи в анимации", излезе един лист с анимации/детски, но никое не ми се стори това, което търся.

Някакви други идеи ?

Искам да го намеря, просто велико е, не можем да го изпуснем в пустотата.

Редактирано от The Good Old TIme (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.