Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при скайп 3.6 и 3.8 под Windows 7

Featured Replies

Втори път: прочетете последните теми в раздела, там имаше решение на проблема.

И честно не мога да разбера ината на някои хора за старата версия

къде точно че не мога да го намеря това решение

трябвало да се рестартира е ок рестартирах - същата работа

и не признавам циганиите шарени грозни на бъгнатите следващи версии, 3.8 си искам и това е

къде точно че не мога да го намеря това решение

трябвало да се рестартира е ок рестартирах - същата работа

и не признавам циганиите шарени грозни на бъгнатите следващи версии, 3.8 си искам и това е

Ето тук: http://www.kaldata.com/forums/topic/230515-защо-не-работят-старите-версии-на-скаип/?p=2917944

Ами не ползвай скайп, аз го пускам веднъж в месеца :)

Ето тук: http://www.kaldata.com/forums/topic/230515-защо-не-работят-старите-версии-на-скаип/?p=2917944

Ами не ползвай скайп, аз го пускам веднъж в месеца Публикувано изображение

мерси, точно там четох 30-40 минути да чакам пише

пък ако се впишел да изключа нета

по скайпа работим с колежките та

Публикувано изображение

Pikaso  те във Майкрософт  тоя месец ще вземат половин заплата защото  вие искате  да карате с версии от преди 5 години. Да ви е минало през акъла,че се прави проверка на ниво сървър при тях и се знае с коя версия сте за части от секундата ? И челни стойки да направите пак ще ви е блокнат акаунта като не сте с това което те искат. Дигам и двете ръце да я направят 100$  тая програма, че да ви видим тогава кво ще правите. Мързи ви да пробвате  нещо ново и затова сте се запънали като магаре на мост пред тоя миризлив Скайп.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

мерси, точно там четох 30-40 минути да чакам пише

пък ако се впишел да изключа нета

по скайпа работим с колежките та

Публикувано изображение

Ами ползвайте друг начин за комуникация, има толкова други безплатни ИМ програми

Pikaso  те във Майкрософт  тоя месец ще вземат половин заплата защото  вие искате  да карате с версии от преди 5 години. Да ви е минало през акъла,че се прави проверка на ниво сървър при тях и се знае с коя версия сте за части от секундата ? И челни стойки да направите пак ще ви е блокнат акаунта като не сте с това което те искат. Дигам и двете ръце да я направят 100$  тая програма, че да ви видим тогава кво ще правите. Мързи ви да пробвате  нещо ново и затова сте се запънали като магаре на мост пред тоя миризлив Скайп.

ха дреме ми какви заплати ще вземат

кой иска да ги храни още и още

Ами ползвайте друг начин за комуникация, има толкова други безплатни ИМ програми

аз знам че има - с колежките съм вързана пък те на по 70 години нищо ново не щат да турят

иначе ми притрябвал тъпия скайп

Публикувано изображение

ха дреме ми какви заплати ще вземат

кой иска да ги храни още и още

аз знам че има - с колежките съм вързана пък те на по 70 години нищо ново не щат да турят

иначе ми притрябвал тъпия скайп

Публикувано изображение

Ако е за работа то тогава не трябва да се оплакваш от версия и шарении. Инсталираш каквото работи и приключваш

Ако е за работа то тогава не трябва да се оплакваш от версия и шарении. Инсталираш каквото работи и приключваш

за работа или за чат все тая - нещо, което не ми е приятно и ме дразни, не ползвам

Публикувано изображение

за работа или за чат все тая - нещо, което не ми е приятно и ме дразни, не ползвам

Публикувано изображение

Е, дилемата ти е или да ползваш нещо, което те дразни или въобще да не можеш да ползваш нещо , което не те дразни :P

Е, дилемата ти е или да ползваш нещо, което те дразни или въобще да не можеш да ползваш нещо , което не те дразни Публикувано изображение

аз дилеми нямам Капитано

има абеве те там да пращат файлове, има чат и у фейс - зора не е мой ич ама ич

майка ми как се оправя с фейса а - те не могат - писах й нема скайп пиши тука и така

Публикувано изображение

С Windows 7 х64 съм и съм на мнението на simtech, от както съм ползвал скайп, никога не съм използвал версия над 3.8 (което няма нищо общо с "модата"). Това със сигурността могат да си го наврат те си знаят къде като аргумент! Просто фейсбук е създал огромен монопол над интернет пространството и скайп 3.6 и 3.8 не са в неговото обкръжение! И всъщност проблема в сигурноста е че скайп не е интегриран за фейсбук и реклами от което Microsoft печелят. Е сори ама реклами не съм длъжен да гледам фейсбук акаунт да имам също не съм длъжен да имам, нали? Ето за това не искам новите версий на скайп, и ако трябва даже няма да го ползвам, имам си Viber и WhatsApp , и въобще не ми дреме за скайп, ако толкова ми е нужен ще си пусна мобилната версия която е по-приятна и няма реклами и съм готов! Просто искам да използвам 3.8/ 3.6 на W7 x64 това е.

Аз съм на същото мнение.ползвам версия 3.8 и не съм имал проблеми.Никога май няма да я сменя с по-нова версия точно по същите причини,реклами,фейсове и тем подобни глезотии.

И аз не искам да ползвам новата версия а както някои казват нямали сме угодия ами нее просто не би трябвало някой да те задължава да ползваш само една версия винаги трябва да има избор защото сега страшно много хора ще спрат да ползват скайп това че повечето веднага се поддавате на манипулацията си е ваш проблем.. а някой ако намери решение на проблема и да може да се ползва 3.8 да напише плс

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.