Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Тук ли е къщата?! :D Кви са тия рабути дето ги слушате посред нощите бре... Ептен ме разсънихте... Баси.

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Жилибоните са готини, всички бебета куфеят на тая песен.

Мерил, виж колко хапчета против сън изпи без да се усетиш.

Направо ти завидях за този пясъчник. Тръгнах да търся една моя картинка с море, дето влиза в стаята, ама няма да стане... И една песен тръгнах да търся, ама и тя няма да стане... А бе нещо не ми става тая вечер... :D:no-no:

Сигурна ли си, че не е пикала някоя котка в тоя пясък? :P

Сега вземи ме накарай като един Индиана джоунс и за други богатства да копая :clown:

Сега вземи ме накарай като един Индиана джоунс и за други богатства да копая :clown:

Копай чедо, копай :clown:

Да видиш, кво е убу...да не ти стане.....

:biggrin: Нали го знаеш оня лаф на дядката, дето викал на момата - ти пък къде си тръгнала да се чукаш с тез болни ръце...

Та и аз така... Като ми са болни ръцете, кой ми е виновен. Нали всеки си ползвал това, което си направи... Баси..

Аеее... с теб само в киреча, баси и пак баси... Или в котешкия пясъчник на Уишата... Ся през цялото време ще си мисля, че си топи краката в котешкия кенеф... Ужасен си... :ass::lol6:

Гадняри такива! Хората вече се наспаха... :D а аз мога да бродирам след малко...

На ви!

:biggrin: Нали го знаеш оня лаф на дядката, дето викал на момата - ти пък къде си тръгнала да се чукаш с тез болни ръце...

Та и аз така... Като ми са болни ръцете, кой ми е виновен. Нали всеки си ползвал това, което си направи... Баси..

Аеее... с теб само в киреча, баси и пак баси... Или в котешкия пясъчник на Уишата... Ся през цялото време ще си мисля, че си топи краката в котешкия кенеф... Ужасен си... :ass::lol6:

Аз тоя лаф не го знам. :rolleyes:

От цялата работа поне никой не забеляза, че не са ми епилирани краката. :ph34r:

Край!!! Разпях се ,Джалмааа....

Айде да викаме Дарко да пуши, стига е работил ... ще се поболее тоя човек.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

От цялата работа поне никой не забеляза, че не са ми епилирани краката. :ph34r:

И черното между пръстите също :ph34r:

Важното е, че се връщам да видя краката и между краката... Сетих се и за нещо друго от младините... ама го отпъдих бързо...

А и се опитвам да си се представя как изглеждам отстрани - с ушанките на главата, готова за лягане, обаче пишеща на лаптопа и хилеща се...

Направо се вписвам при децата, дето ще стоят на компютрите до към четири сутринта... Минават покрай мен на път към кухнята за зарядка, разбира се, и викат - мамо, на кого се хилиш...

На кого се хиля наистина... :D Не е смешно!

Черното е навсякъде..

Млък!

:lol6:

Ще ти искам някой път тефтера с всички отпъдени мисли.

За диагнозата ...можеш да споделиш , не си сама

Млък!

ама е истина

Айде да викаме Дарко да пуши, стига е работил ... ще се поболее тоя човек.

Даркооо! :(

:lol6:

Ще ти искам някой път тефтера с всички отпъдени мисли.

За диагнозата ...можеш да споделиш , не си сама

Ами... добре, че се върнах назад... Пак коварно си редактирала...

Прочетох "Дарко" и изпуснах нишката нататък... :ass:

Айде, тази е негова и ще я оставя тук за него...

http://www.youtube.com/watch?v=aYiHg-a87hk&feature=player_embedded

не съм виновна аз, хаосът ме преследва. :P Пък и тъкмо ще се научиш да четеш във всички посоки покрай мен. :D

я да му оставя и аз една  под третата керемида на втория ред.пък когато- тогава..

не съм виновна аз, хаосът ме преследва. :P Пък и тъкмо ще се научиш да четеш във всички посоки покрай мен. :D

Ама моля ви се... :clown: Щото ми е малко хаоса тук, та чета и горе и направо съм една педя над покрива ти... :bubblegum:

Е, нали светът бил сътворен от хаоса... Все нещо красиво ще сътвориш, творечке... :*

Ще сътворя аз, ако знаеш какво  съм и намислила. С бои за стъкло още не съм клепала. Ще уморя от миризмата на боите всички хлебарки в блока.

Къв хаос, кви 5 лева?

Ти постой още малко и сам ще разбереш. :D

Щото с витражни бои е по- интересно.. Като легна да чета книжка ще имам слънчеви пеперуди на стъклото отсреща и щото... трябва да се опита .Най - малкото затова.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.