Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

• Автор

И аз станах, правя кафе....По обяд ще отскоча до село да изпроводя едни бабишкери.....

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

И аз станах, правя кафе....По обяд ще отскоча до село да изпроводя едни бабишкери.....

аз май ще отида до пазара, после ще мина през кауфланд и по вечерно време ще се занеса до село да видя как са ми насажденията

едната череша би трябвало да е поузлряла вече............

мисля  да измия катранника,да му паднат трайните наслагвания от изгорели автомобилни газове,прах ,кал и какво ли още не,за да открия най-накрая истинския му цвят....по документи пише че е сив :ohmy: ....обаче за отвътре не знам....ще ми трябва специализирана помощ,нещо от типа на "WOMA".....( като стъпиш на стелките ,все едно си на крайбрежен плаж стъпил,примерно несъбърския,толкоз е пясъка...може и миди да има вече)

Редактирано от Джувко (преглед на промените)

докладвам се от тук.

мдам.

на мотокрос не отидох, но явно ми е било писано да не си седя  в къщи днешния ден,

докладвам се от тук.

мдам.

на мотокрос не отидох, но явно ми е било писано да не си седя  в къщи днешния ден,

ко, ве! Шъ работиш ли? :no-no:

Може и да не е пекинез! Черната дупка в Бомбай, също ще свърши работа...

Това ще е най- лесната работа.,само трябва да запаля фитила на шашка динамит в бурканчето с боята.

И тогава никой да не ме пита за размера/ щетите  на рисунката. :tongue2:

мисля  да измия катранника,да му паднат трайните наслагвания от изгорели автомобилни газове,прах ,кал и какво ли още не,за да открия най-накрая истинския му цвят....по документи пише че е сив :ohmy: ....обаче за отвътре не знам....ще ми трябва специализирана помощ,нещо от типа на "WOMA".....( като стъпиш на стелките ,все едно си на крайбрежен плаж стъпил,примерно несъбърския,толкоз е пясъка...може и миди да има вече)

И така ,окончателно и неоспоримо,колата е сива на цвят,няма две мнения по въпроса,координирал съм крайното становище с двама свидители.....поради липса на "Делонги МултиВак"преместването на плажната ивица отвътре навън се отлага за неопределен срок в близкото бъдеще. От средата на къра,отстрани на магистралата,главен автомияч бай Джувк

(предварително благодаря на всички ,които забележат ,че вече сам се цитирам и си отговарям,малко ме напече слънцето)

единият от подопечените  ми си записал че е нощен, а не дневен. 

сещай се..

сутринта хладилника взе да издава странен неспецифичен звук

определих го като от скърцащ вентилатор

изключих хладилника и след десетина минути пак го включих

спря да цигърка

ходих до пазара, до кауфланд, прибирам се с прехрана за една седмица, отварям фризера да подредя провизиите....... опппааа............  нещата взели да се размразяват....

след три телефонни разговора се наложи да изключа хладилника за да се бил размразял леда и да освободял перката на вентилатора.  Не знам дали се пише размразял и освободял ама не ми пука. Бахти ноу фроста! Нали е ноу фрост - какъв лед? 

Както и да е.

И следва сериозен проблем: ко прайми с манджата?

В момента филето шаран се пече във фурната, пилето се вари на котлона, супата е на другия котлон, останалите продукти ги натъпках в хладилната чанта.

Силно се надявам предвид климатичните условия ледЪТ да се е разтопил до утре сутринта

ама много силно се надявам :mad:

(предварително благодаря на всички ,които забележат ,че вече сам се цитирам и си отговарям,малко ме напече слънцето)

моята се оказа червена - занесох я на автомивка преди да тръгна за румънско /няма да се излагам пред комшиите, я/

п.п. забелязан си

спря да цигърка

ходих до пазара, до кауфланд, прибирам се с прехрана за една седмица, отварям фризера да подредя провизиите....... опппааа............  нещата взели да се размразяват....

след три телефонни разговора се наложи да изключа хладилника за да се бил размразял леда и да освободял перката на вентилатора.  Не знам дали се пише размразял и освободял ама не ми пука. Бахти ноу фроста! Нали е ноу фрост - какъв лед? 

Както и да е.

Моят хладилник издава звуци, когато е претоварен и във фризера се е натрупал много лед.

Като го размразя, започва да си работи безшумно.

Моят хладилник издава звуци, когато е претоварен и във фризера се е натрупал много лед.

Като го размразя, започва да си работи безшумно.

разглобих го аз

намерих един вентилатор

и никакъв лед

пак звъннах на майстора и сега го чакам да ми цъфне

определено не беше много ентусиазиран да идва ама просто не му дадох избор :whist:

разглобих го аз

намерих един вентилатор

и никакъв лед

пак звъннах на майстора и сега го чакам да ми цъфне

определено не беше много ентусиазиран да идва ама просто не му дадох избор :whist:

Майсторите имат почивни дни за разлика от гаднярките :wink12:

Майсторите имат почивни дни за разлика от гаднярките :wink12:

почивни, не почивни..... майстора пристигна

оказа се че компресора е сдал багажа

вариантите са два:

1. Купувам нов компресор

2. Купувам нов хладилник

трябва да го обмисля

вариантите са два:

1. Купувам нов компресор

2. Купувам нов хладилник

Неприятно :(

спря да цигърка

Както и да е.

хмм....

маджата я прехврли в някой комшийски халдилник, а твоя го размрази както трябва - целия.

след това го включи пак и ако до 1/2 час не се усеща , че е започнал да работи както трябва - носи го на ремонт.

Вариант е да се обадиш на фирма за ремонт още сега и те ще ти донесат "оборотен" морожилник, който да ползваш, доакто твоят е на ремонт. 

В гаранция ли е ?

вариантите са два:

1. Купувам нов компресор

2. Купувам нов хладилник

трябва да го обмисля

препоръчвам силно номер 2

и да вземеш нов компресор -пак ще си със стария хладилник.

а новите модели харчат по-малко ток (1) , има по-добра циркулация и екстри (2) , имат 2-3 години пълна гаранция  (3)

p.s. съболезнования за хладилника :lock:

на хладилника компресора му е сърцето, както на телевизора кинескопа и т.н.

стария ми беше точно така, и предпочетох да си купя нов, защото ми казаха че не дават гаранция за компресора, а си е бая пари

хмм....

маджата я прехврли в някой комшийски халдилник, а твоя го размрази както трябва - целия.

след това го включи пак и ако до 1/2 час не се усеща , че е започнал да работи както трябва - носи го на ремонт.

Вариант е да се обадиш на фирма за ремонт още сега и те ще ти донесат "оборотен" морожилник, който да ползваш, доакто твоят е на ремонт. 

В гаранция ли е ?

препоръчвам силно номер 2

и да вземеш нов компресор -пак ще си със стария хладилник.

а новите модели харчат по-малко ток (1) , има по-добра циркулация и екстри (2) , имат 2-3 години пълна гаранция  (3)

p.s. съболезнования за хладилника :lock:

ти да не мислиш че хладилника ми е стар? Клас амнайсе А-та, ноу фрост, купуван края на 2008-ма

естествено, вече не е в гаранция

Човека каза "Колкото е по-сложен хладилника - толкова по-лесно се чупи. Купувайте си по-прости хладилници."

и аз клоня към купуване на нов

обаче там възниква въпроса какъв точно да е /предвид казаното от майстора/

баси, направо ме заболя главата

Публикувано изображение

става да поразпъваме локуми  ,мисля....

защо да няма право човека....

(оф,това е за "На какво се натъкнахте днес" предварително благодаря,ако го преместите)

(оф,това е за "На какво се натъкнахте днес" предварително благодаря,ако го преместите)

Блазе ти, че днес са натъкна на тва....щото на мене тия ми го натъкват, на няколко ката, откакто се помня....

• Автор

Прибрах се в пещерата Леденика (моя е решил да сефтоса климатика) и не сварвам да отварям врати, прозорци - де що има нещо отваряемо....Баси, бахърлъка - ше земе да се обади плексита, че ще му дам заето....Голяма катастрофа на Айкъна , видех го с очите си - отивам да търся инфо....

ракийка липсва

• Автор

Тука стана черно като в дупе.....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.