Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Искам да го накарам да пее върху листа..но май не съм пораснала чак толкова.

По-скоро, си пораснала....

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

тук си права Мойра за голямата загуба,но........Дътр го каза много точно.

Та по повод това,което каза Алгор не съм съвсем съгласна.

Даваш за пример себе си,а по голямата част харчат пратените им пари в БГ.

Единствените,които могат да се жалват са иманно тези държави от които има изтичане на много голям капитал.

Ако брат не ти пращаше пари част от заплатата ти щеше да отиде за тази почивка,а от това следва,че ще изхарчеш по малка част в БГ.

Именно,защото имаш допълнителни доходи,харчиш цялата ти заплата в БГ.

Много от българите живеещи навън си купуват жилища в БГ с пари от друга държава.Т.е. отново инвестиция за нашата държава,ддс,данъци и т.н.И аз мога до утре да давам примери за ползата на България от хората живеещи в чужбина.Има много примери на дъжави,които са излезли от една диктатура и именно този вид инвестиция е помогнала на държавата да си стъпи на крака.

До тук разбрахме, че Дъртия Вейдър е с късмет, защото не те е взел.

А, да...и не спестява от крушки и евтина ракия.

Човек, който печели, спестявайки е по-богат от този, който има повече пари, но ги харчи за евтини неща с надути цени.

По-скоро, си пораснала....

Сега и ти ли ще ме ядосваш?! Ще ви показа аз на вас :D

Много от българите живеещи навън си купуват жилища в БГ с пари от друга държава.Т.е. отново инвестиция за нашата държава,ддс,данъци и т.н.И аз мога до утре да давам примери за ползата на България от хората живеещи в чужбина.Има много примери на дъжави,които са излезли от една диктатура и именно този вид инвестиция е помогнала на държавата да си стъпи на крака.

Джанис, жилищата в България не са държавни, поради което парите не отиват в бюджета, а в джоба на собственика, който може да ги изхарчи където си поиска.

Искам да го накарам да пее върху листа..но май не съм пораснала чак толкова.

Яхнала си някаква цинагнска вълна... :clown:

Ще порастнеш... Не бързай... Шедьоври много. Твоят шедьовър е в твоето чувство и твоето въздействие. За мен лично Елмайра с жабата, Дамата със синята пеперуда и достолепната дама, която аз наричам Арарат са по-шедьоври от тези на Пикасо, защото него не бих си го окачила над леглото... Звучи дръзко, но не е. Толкова е обикновено - просто въпрос на вкус и нищо повече и понякога малко повече смелост, за да се каже на глас, че царят е гол. 

Приеми, че твоите почитатели изпреварваме времето и те обичаме, преди да си стъпила на художествения Еверест.

Както и да е. Сготвих си лещата... Сега ще мързелувам на диванчето завирайки от жега, защото така съм схваната, че стойката ми е повече от арт и климатиците са забранени за известно време...

Е... лещата и схващането ми са точно в тон с Пикасо, :D но... в тази тема всичко е арт... :biggrin:

Никога не ми се е случвало(да не фиркам) и нямам впечатления...

Ти си един огромен бисер! :lol6:

Хахаха... Мислех, че ще си лежа тихо и кротко на диванчето... Ми не. Започва F1. Ще има волюме на мах и коментари... :biggrin:

Не се оплаквам. Моите момчета ме научиха и аз да ги гледам, че и да ги харесвам... :clown::D

Изтрих си целият пост. Е ми не ми се дава да пиша дълги постове :clown:

Хахаха... Мислех, че ще си лежа тихо и кротко на диванчето... Ми не. Започва F1. Ще има волюме на мах и коментари... :biggrin:

Не се оплаквам. Моите момчета ме научиха и аз да ги гледам, че и да ги харесвам... :clown::D

Кажи им един волан да ти купят, да го комплектоваш към диванчето :P

Правилно, системата знае, че ако е дълъг поста, няма кой да го чете :clown:

Добре де... Разбрах те...

А и завиждам /с бяла или поне със сива завист/ на умението да се каже всичко с две думи... Във форумите не винаги се получава, но аз все пак си завиждам... Кво пък... :ass::biggrin:

Правилно, системата знае, че ако е дълъг поста, няма кой да го чете :clown:

Хахаха... А бе, ей! :smash:

Кажи им един волан да ти купят, да го комплектоваш към диванчето :P

За волан не знам, ама спирачки натискам яко... :lol6:Напрау съм вътре...

Точно на мен няма за какво да ми завиждаш. :D

Айде, натискай педала, а аз графита и да млъкваме...

За волан не знам, ама спирачки натискам яко... :lol6:Напрау съм вътре...

Това и без да си го признаваш ми е ясно... Ти как мислиш  ,че някои хора гледаме филми. :clown:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Ми аз кво да натискам, а?

Нали имаше въображение бре... Да не мислиш, че аз съм на водно колело и пляскам... :D

Ей ти на... :panic button: 

Ай... че хората напрайха 9 обиколки... :D

Масата.. да не литне :D

А! Брау! Там сми! :biggrin:

Това ми идва с леко сексуален уклон, ама ай... ш го преглътнем... :lol6:

п.п. Щях да напиша лека нощ... Баси...

Само ти виждаш сексуални наклони в невинните ми думи. ааа.. ще ти крада някой път очилата.

Зад тази песен, Олди, ако знаеш какви истории се крият...

Направихме няколко кръгчета и пак до педалите стигнахме :D

Ей сега ще изскочи мерил с цитати от историята.. :D

А тя да идва тука и да казва бързо кой  я трови с мръсна газ на пистата ,че да му задъним ауспуха.

и аз се разбързах покрай вас,чак имената с малки букви подкарах.

Ей сега ще изскочи мерил с цитати от историята.. :D

А тя да идва тука и да казва бързо кой  я трови с мръсна газ на пистата ,че да му задъним ауспуха.

Ааа... верно не помня историите ти с педали... :shy11:

Иначе познавам един такъв, от друг форум, който уж е много велик, а величието му /форуно/ е най-вече да се прави на велик пред форумните младоци, пазейки някакъв странен архив за всичко и всички... Както и да е.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.