Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Епа, голем го вадим, ама мек....

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Те затова сме на това дередже :(

Междувременно разфасовах едно голямо и тлъсто пиле, одрах му кожата и го мариновах.

Мисля да го опека, но без картофи - тях ще опържа.

И си счупих рамката на очилата... :(

Добре, че имам резервни!

Па ти да неискаш да го дървим постоянно ? Ми ако го предървим ?  А ? Ко правим тогава ?  

а, а, а .....

баси - цял ден оправяне на градината и торището на село - изгорях, целият понамирисвам, а и съм уморен като свинкя, ровила за жълъди.

Доктореееееее, виж магаре.....

Олееее:lol6:

поспах аз :shy11:

странна работа............ лягам си да дремна следобед - слънце, отварям си очичките - дъжд, вятър и потоп :no-no:

странна работа............ лягам си да дремна следобед - слънце, отварям си очичките - дъжд, вятър и потоп :no-no:

И тук заваля, но поне вятър спря.

Пълнолуние+лунно затъмнение+резки промени във времето, утре магнитни бури...хич не ми харесва, но...ще го преживеем и това

И тук заваля, но поне вятър спря.

Пълнолуние+лунно затъмнение+резки промени във времето, утре магнитни бури...хич не ми харесва, но...ще го преживеем и това

да му мислят тия покрай нас :whist:

Е ми не ми се дава да пиша дълги постове :clown:

Така е.

Направо се чудя понякога как те разбираме с постове от 3,5 букви, баси... 

Не мога да разбера как някои хора ми четете мислите  или съм си такава прозрачна по принцип..  . Тия дни страшно ми  се прииска да нарисувам дете с куче, даже си я кръстих  рисунката Куче в чекмедже". Нищо, че може никога да не се случи. Ех, Рошко....незабравим .Ентусиазма ми мина обаче, като се сетих  за топката косми. По- добре таралеж си рекох.

По точка първа, да ти кажа очаквах нещо много по- засукано да искаш.Но явно съм те подценила,в смисъл не се огледах за капани../справка т.4/

На другите две точки ще ти отговоря евентуално утре, понеже много ми се спи. И аз не разбрах как го направих тоя ден неусетно уморителен.

пп И с тоя цвят дето ме е обсебил напоследък, като нищо да ти нарисувам само една рошава,щръкналокосместа черна дупка. 

пп2 А ако наистина успея да нарисувам космата животина, сама ще се ритна отзад. С кеф.

пп3 И да, знам че сега ще кажеш, че пак съм се отплеснала. Пекинез , та пекинез.

Жаба, жабааа искам и то каква.

За всичко си има чалъм, пак ли да те уча? Нахлупваме по една перука и да ни скубяш колкот щащ. Само трябва да викаме ,че да е достоверно. Ей , от кой филм беше тоя номер дето  се правиха,че тупалкат едно хлапе, пък то забрави да реве и се издаде?!

и всеки път ме дразниш с тия дупета, нали

И Валкирия ли му готви по специални рецепти?? Милия, трябва наистина да има здрав стомах.

Виж как знаеш към коя книжка да посегнеш.Чело ,че и помни....За брането нищо не може да се докаже.Свидетели нямааа 

отговорих ти отзад напред и лекинко разбъркано, но ти си знаеш

пп  и още не съм забравила  как ми се смя,че слагам бележки на някои неща в хладилника,,ааа

Ми редвам се , щото ми тече бавно мисълта и все да допълня нещо.

Нещо си затрих  половината пост. Та сега очаквам да ме бъзикаш,че съм брала малини в първи клас

А Даркулин да долазя,че съм приготвила антидот от гърмящи харчета срещу сока от моркови.

пп пак да добавя,че забравих - и в кукленската къща има столчета 

Ах, как нагло ми се фръцка ,че ме и гледа в очите, а  бебето  изглежда  доста проклето с тоя един зъб, два косъма и език като спукан балон. Да ме извиниш. 

Че иначе как. А за работохолизма имам стара рецепта. Трябва само да намерим начин да почерпим работливко с развален сок от моркови. така или иначе ще се наложи да му напишем извинителна бележка , а той ще си пише ли пише от тясната стаичка вкъщи.

/ това трябваше да  ти го пратя на пилешки или някакъв друг език, щото подозирам че ще го прочете и тогава..... пускай морските свинчета на свобода. 

на теб приятна разходка по - навън, щом досега си била само навън 

Благодаря, Дарки

Причина сигурно  има, но не е  съзнателна.

Малко дългичко ме държи момичешкия период, вероятно доскучавам , но ще ме търпите, като не щете да разнообразявате темата. 

Шегувам се разбира се. Иначе и малчуганите ме радват. Днес особено един такъв разреван ...

По принцип рисуването ми си има характер и не се съобразява  много с мен, затова и не можах досега да нарисувам нищо по поръчка. Опитах да го контролирам ,но стигнах само до ниво незавършени скици и се предадох.

Една сладка Машенка имам още да ви показвам, но не съм я завършила.  И тя чака повече от месец.

Следващата може би също ще е момичешка , така че със сигурност  няма да има изненадани.( :

Медуне , днес ми е ревливо едно такова , сега и ти. Хубаво ще дойдеш, ще седнеш ,ще разкопчееш голямото жълто копче,  ама маковете ми ги взеха от ръцете направо. Един път, два пъти се дърпах,  на третия не можах да откажа. Други три  дарих. За една малка цигуларка трябваха парички за международно участие... . Елмайра току що завършена ,така ми  я поискаха , че и ти нямаше да можеш да откажеш, ако беше на мое място.

Вчера искаха да купят бебето, добре че не ме бива в пазаренето... а  е скъпо удоволствие пустото му рисуване. Какво да ти кажа..

Иначе за коскането, знаеш ти с какво да ми стоплиш сърцето.

Твой приятел верен,

не чак толкоз Весел Патиланчо

И аз съм една в обясненията , Нел въпреки това ме е разбрала.  Признавам си обаче и аз видях птичата опашка.

Явно и в мен дълбоко дреме един скрит инженер.

Чудно име, Нелчик, както винаги. 

А ти пък ако знаеш колко е дълбока тая тема, и как всички сме едни Елмайровци...

:ph34r:

Тук е 10 градуса, а довечера го дават 4.

Това ако са дълги постове.. ехе....

Как не те домързя.. ся да не се окажеш ти  човека на Мерил от другия форум. :D

Това ако са дълги постове.. ехе....

Как не те домързя.. ся да не се окажеш ти  човека на Мерил от другия форум. :D

Представям си какво е дълъг пост тогава...

А бе мързи ме и поради това може и прибързано да хванах първите попаднали ми.

Неам идея за кой човек иде реч, ама няма проблем да съм този, който трябва да бъда. Публикувано изображение

Ще ме откажете съвсем да пиша с тия архиви, да знаете. :ph34r:

Неам идея за кой човек иде реч, ама няма проблем да съм този, който трябва да бъда. Публикувано изображение

Това се казва мъжка дума ( ;

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

влизам в бокса за неопределено време

Ае, някой пак ще надява шапката невидимка... :indian:

и стискайте палци да не ми се налага да ползвам често гумата

Ъхъ... Никви гуми! :D:P

http://smexoblog.ru/dnl//2012/10/prikolnij-transport-1.jpg

Тук е 10 градуса, а довечера го дават 4.

Няма реТ в тъз държава и тва си е :mad:

Ровят се в модема ти http://www.kaldata.com/forums/topic/211466-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC/#entry2556219  :whist:

Ааааааааааааа!!!

Докат си напиша поста, то горе станало интересно...

И... Уиш се появила... :surfing:

Глупости...

Ей ся трия досието ти, ама не знам как ще доказваш при необходимост дали си била с агентурно минало или препускаш към агентурно бъдеще.

пп. Ский и Дърт-ия как тепка наоколо като пале в глинени обувки. Публикувано изображение

Няма реТ в тъз държава и тва си е :mad:

Доктора ше опрай нещата.

Доктора ше опрай нещата.

той аграрно зает сега

Оф, докато ви нацитирам всичките един по един ще си забравя мисълта.

Ъхъ... Никви гуми! :D:P
http://smexoblog.ru/dnl//2012/10/prikolnij-transport-1.jpg

Ще режем ,пардон ще рисуваме асфалта по капли. :D

Ако не се скрия нали се сещаш какво ще има на листа после.

То аз по презумция имам нужда от настройка.

Глупости...

Ей ся трия досието ти, ама не знам как ще доказваш при необходимост дали си била с агентурно минало или препускаш към агентурно бъдеще.

пп. Ский и Дърт-ия как тепка наоколо като пале в глинени обувки. Публикувано изображение

Трий,трий... пък аз все ще намеря как да изразя благодарност. :rolleyes:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

tc.

пие бира и се готви да си преинсталира баба пена.

перверзниккккккк..........

:D  :D  :D

Ами, питаш ли ме... аз докато я намеря тая гума и то се изписала цяла страница пред мен... :D

Ако не се скриеш, предполагам че ще има нетолковаопулен пекинез...

То аз по презумция имам нужда от настройка.

Трий,трий... пък аз все ще намеря как да изразя благодарност. :rolleyes:

Ама как си го направила този цитат, че написаното се вижда в цитата, а на страницата го няма - баси... От одеве се пуля и аз.

Добре ,че ме подсети. Като гледам с какви темпове се движа с колелото.. като нищо докато го завърша нова порода да създадат.

Добре ,че ме подсети. Като гледам с какви темпове се движа с колелото.. като нищо докато го завърша нова порода да създадат.

Нова порода колело... :biggrin: със сигурност...

п.п. Няма само ти да ми се хилиш на баничката.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.