Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

здравейтее искам да попитам кога,ще публикуват тестовете за матурите по бел... ???

• Отговори 56
  • Прегледи 20,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Теста беше много лесен ... Особено от 1-4 въпрос и въпросите със свободен отговор :)  Моя тест беше вариант 2.

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Бих искал да попитам, тъй като на матура за 41 въпрос писах освен интерпретативно съчинение и заглавието на темата дали това ще бъде някакъв проблем?

Някой случайно да знае, кога ще можем да видим отговорите??? И г/д да проверим, за какво става дума :D

Чак на 4-ти юни ще си разбереш оценката .

Хора ,вие не сте добре,защо обиждате човека  след като е очевидно че не сте разбрали какво ви пита ?Най-учтиво ви помоли за информация,като казва УТРЕ има предвид-СЛЕД приключване на матурата като се прибере вкъщи от кой сайт може да види да си СВЕРИ дали се е справил,но БЪЛГАРИНЪТ е свикнал вечно да плюе и да се оплаква,а аз мога да кажа на този зрелостник- във фейсбук има страница "матура 2013" а също можеш да видиш и в сайта на МОН.Дано да си се справил :)

Някой знаели каква е формулата за образуване на крайната оценка? В сайта има скала за преобразуване на точките в оценка, но са дадени само както интервал и не може да се определи с точност каква е оценката  : скала

Примерно имаш 50 т., но това, според скалата, означава само, че оценката ти е над 3,50 и не се знае колко точно...

Интересно как оценяват проверяващите... :D

Редактирано от zubracha (преглед на промените)

50 точки трябва да си е чиста 4-ка ;)

Аз явно изпускам 5-цата с 4-5 точки, за съжеление... :(

Тази литература, тези автори... Изядоха ме направо

Около 15 въпроса са литературните и аз имам само 4-5 верни

Редактирано от nbs (преглед на промените)

• Автор

Сичко мина гладко, искам да попитам кога ще излезнат резултатите?

VipKokataПубликува17:48

Аре успех на всички утре! На 1-во е Б  :giggle1:

aMoPeПубликувано Вчера, 19:43

You talkin to me?, на 20 Май 2013 - 7:28 PM, написа:Публикувано изображение

щом пита за отговори на утрешните матури си представи за ко иде рече ...

:no-no: :no-no: :no-no: :no-no: :no-no: :no-no: :no-no:

на втори въпрос е Г ! :D

Познали сте отговорите на пъврите въпроси :D

"Заточеници" - просто много актуална тема :) надявам се, че сте се справили с нея :) Сестра ми е много доволна и тя се похвали, че теста е бил много лесен :)

Честно казано, по това май може адски мнгоо да се пише...

щом пита за отговори на утрешните матури си представи за ко иде рече ...

на втори въпрос е Г ! :D

Сега погледнах резултатите втория отговор наистина е Г :D 

Ххахах :D Е, не ме смятайте за врачка, просто се пошегувах  вчера :D

И аз съм ученик, когато имам изпити ще те питам кое да ограждам :D

• Автор

За утре знаете ли поне в колко часа ще обявят матурата? по Георграфия? да могат малко да ми помогнат с картите, че там хич па ме няма 

Здравейте! Направих си справка с отговорите и съм доволен от това, което съм направил. Но може ли някой да ми обясни къде, за бога, е грешката в подточка Б) на 11 въпрос??? Иначе по темата - хареса ми, определено има какво да се пише по нея! Успех на всички утре за следващата матура! :)

Редактирано от mega_mouse (преглед на промените)

Да попитам това е за http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/dzi/dzi2013/13-05-21_dzi-bel.pdf 12-ти клас нали ? Защото не пише. 

И също така предполагам,че това е за 7-ми клас http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/7klas/tests/bel-7klas-21-05-2013.pdf

Тези ли са матурите на 7-ми и 12-ти клас на второто пише, че е външно оценяване, но пък ние когато бяхме 7-ми клас не сме учили за тези творби. Имам предвид първия линк, който съм посочил. 

Редактирано от jordan_951 (преглед на промените)

За 7 клас 3 задача сигурно ще отпадне, защото графиката е грешно построена. Абе който има късмет има,  друго какво да се каже... :D

Редактирано от jordan_951 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.