Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте захранване за конфигурацията от подписа

Featured Replies

Toчно 520 бронз ползвах дето го тука всичко живо го хвали. Това е. След като то е боклук следователно и всичко друго на въпросната марка за мен е боклук. И Няма да си променя мението никога  и за нищо на света. Като почнат Сийсоник та Сийсоник. Защо никой не каже добра дума за Лепа или Енермакс. Или просто никой не желае да си закупи захранване извън рамките на България? И стига всички са излизали със теорията че Енермакс били безбожно скъпи. Може да са били  някога безбожно скъпи във България но това не е така извън България.

Точно за този модел ,който спомена и аз имам резерви, но зареди тежките думи още от първия пост , просто реших да си замълча!

За мен за тези пари , по-добрия избор е ГХ серията на КМ.

По-оплакванията от форумите са точно този модел С12 и С12 модулния вариант , че при натоварване почват да шумят , АХ серията не помня точно кой модел 750 или 850 ватовия имаха проблем с калпави вентилатори!

За мен е правилно да бъдем обективни ,не да плюем по-дадени марки , такива от които сме притежавали бюджетните им захранвания и от там да съдим ,че не става ли за нищо!

Никой няма да има кяр да ти направи качествено захранване с голямо КПД , дълга гаранция и да вложи от най-качествените компоненти с които разполага и да ти го предложи за 100лв.

• Отговори 58
  • Прегледи 3,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Точно за този модел ,който спомена и аз имам резерви, но зареди тежките думи още от първия пост , просто реших да си замълча!

За мен за тези пари , по-добрия избор е ГХ серията на КМ.

По-оплакванията от форумите са точно този модел С12 и С12 модулния вариант , че при натоварване почват да шумят , АХ серията не помня точно кой модел 750 или 850 ватовия имаха проблем с калпави вентилатори!

За мен е правилно да бъдем обективни ,не да плюем по-дадени марки , такива от които сме притежавали бюджетните им захранвания и от там да съдим ,че не става ли за нищо!

Никой няма да има кяр да ти направи качествено захранване с голямо КПД , дълга гаранция и да вложи от най-качествените компоненти с които разполага и да ти го предложи за 100лв.

С последното съм 100% съгласен. Но след като си изпатих от нискобюджетни захранвания минах на съвсем друг клас захранване и разбрах че от това пари не трябва да се пестят.

Ти с това си съгласен ,ама оплю яко марката без да има обективна причина ...ами ако ти бяха пратили захранване с някакъв дефект , дори и от най-върховата серия на тези които ползваш в момента тогава какво щеше да мислиш?

В постовете ти за аудио се вижда ,че ги чаткаш нещата и щом имаш такава техника с изисквания да не чуваш нищо от компютъра ,то и хардуаера има голямо значение(трябвало е да искаш съвет или да почетеш преди да купуваш - в магазините се продават безшумни качествени захранвания едното от които е на Сисоник-като моето , кутии в които е използван обезшумителен материал и евентуално тихи вентилатори с който да охлаждаш системата).

Тогава ако си бил с такива изисквания си направил грешка , ако не са ти стигали парите за качествените компоненти - то всичко написано по горе от теб става без покритие!

Поздрави и нека не объркваме темата на човека повече!

Ако искате тихо захранване си купете на диотеч за 35/40 лв. !!! Мухите ще чувате около вас , но не и захранването , НО колко време ще "свети" вашият монитор не е ясно (дано сте схванали смисъла)

Със сигурност не ти трябва захранване над 500W овърклонат 2500к на 4.3 дърпа 150-тина W така,че остава да си избереш качествeна марка само. Лично аз не мога да преценя в тоя клас какво да предложа не ми се е налагало да избирам но ако трябва бих се спрял на Silent Pro M2 520W Semi-Modular е тихо е имаш 5 години гаранция мисля,че е добър избор доста такива са ми минали през ръцете и до сега лошо от Silent Pro не съм видял. :)

Toчно 520 бронз ползвах дето го тука всичко живо го хвали. Това е. След като то е боклук следователно и всичко друго на въпросната марка за мен е боклук.

Боклук, но според теб - нали? Ако се мислиш за последна инстанция, значи нещо много си се объркал! Да кажеш, че X серията на Seasonic не струва (защото ти дефакто това казваш) ми звучи точно като заклестено детенце, което тропа с крак на майка си и ѝ казва, че течния шоколад на Nutella не струва и иска само Finetti.

Между другото - порови се малко по форумите и виж колко оплаквания има от любимия ти Enermax.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

В крайна сметка,след два месеца посъбрах парички и купих SeaSonic 520W ,Bronze

http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/S12II%20Bronze.pdf

Цената ме устройва,надявам се да нямам особени проблеми с него.Благодаря на всички отзовали се в темата.Бъдете здрави.

Това би ви вършило чудесна работа:
Thermaltake SP-630P SMART Series 630W

Опа объркахме темата... xD

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.