Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте захранване за конфигурацията от подписа

Featured Replies

Къде ги видяхте с толкова гаранционен срок? Аз в eMAG ги виждам за 36 месеца(3 години).

По принцип трябва да е 5г. , сега видях като спомена ,не бях забелязал гаранционния срок.

Ако не им е объркана информацията , то това не говори добре за фирмата(производителя да дава 5 , а те 3)

Нищо не ти пречи да им звъннеш , поне и на нас да стане ясно!

• Отговори 58
  • Прегледи 3,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Много е вероятно утре да им звънна.Защото предложеното от вас CM е модулно.Което си е привлекателна оферта.Друг е въпросът какво се получава за тази цена.

Сийсоника -ще се свържа утре със Небесната компания,че там е по-евтинко. Ник*м повишиха малко цените си тази вечер.

Много е вероятно утре да им звънна.Защото предложеното от вас CM е модулно.Което си е привлекателна оферта.Друг е въпросът какво се получава за тази цена.

Сийсоника -ще се свържа утре със Небесната компания,че там е по-евтинко. Ник*м повишиха малко цените си тази вечер.

Да най-добре звънни , ако има наличния Сисиник 360-ватовия със златния сертификат се мятай на него!

КМ-не е модулен, ТТ е полу-модулен!

eMAG прекратиха отастъпките си,сега само безплатната доставка е налична.

Нихната верица.... :mad:

Скоро пак ще има намаление.Само чакане му е майката.Който бърза да се ориентира към други е-магазини.

Това е твоето захранване - PSU SEASONIC SS-520GB BRONZE

Toва захранване е пълен боклук.

разгледай ето това

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

разгледай ето това

Как точно предцени че е боклук ? Бил си в китайският завод по време на производство ? Подкрепяйте си твърденията с факти и статии от реномирани сайтове иначе думите ви само объркват и заблуждават потребителите които четат форума !

разгледай ето това

Даа явно "чавка ти изпила акъла"  и главата ти е толкова празна , че не знае какво да прави и просто пишеш абсолютно необосновани глупости. Дай факти или сам си сложи "мнението" в раздел Бисери от форума версия 2!

Редактирано от mititaki (преглед на промените)

Fortron Rider 750W - има два конектора за PCI-E и е със силна 12V линия но е над бюджета ти.

Ако търсиш нещо много евтино Fortron HEXA 500 (аз съм с такова) имам и един познат и държи FX8320 с HD7850 OC такаче мисля че ще ти е достатачно.

разгледай ето това

Единственото което Slient Pro M2 520W превазхожда Seasonic-а е модулността зарди която струва с 35лв отгоре.

Редактирано от CpuKiller (преглед на промените)

• Автор

Добра вечер на всички.Наистина оценявам загрижеността Ви и ви благодаря сърдечно,че така всеотдайно пишете в тази тема.По темата.Днес ми изникнаха извънредни разходи.Така че,за сега ще се въздържа от покупка.Взел съм едно китайско захранване от мой роднина,за временно ползване.Надявам се до месец-два да събера пари за покупка на ново и качествено захранване.По принцип съм се ориентирал към Сийсоник 360 W Gold,предложено от уважаемият playalistic. За жалост то в момента го няма никъде в страната.Така че,ще изчакам до по-благоприятен момент и като го има,сигурно пак ще събудя темата.Признавам,наистина съм объркан какво да избера.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Като събереш паричките колега , пиши пак!

То захранването ще се избере според бюджета и наличните модели в момента в който решиш да купуваш , така че не се тревожи ,все ще успеем да ти предложим максимално добро за бюджета!

Поздрави и приятна вечер!

Всичко ще зависи отново от бюджета ти.Ако събереш достатъчно пари SEASONIC 550GOLD  отговаря на всякакви нужди.Даже според мен няма смисъл от по-скъпо захранване.Ако някой мисли друго,нека да се изкаже.

Редактирано от not (преглед на промените)

Как точно предцени че е боклук ? Бил си в китайският завод по време на производство ? Подкрепяйте си твърденията с факти и статии от реномирани сайтове иначе думите ви само объркват и заблуждават потребителите които четат форума !

Eто така. Имам си своите съображения. И преди съм ги споделял така  че сегя нямам никакво намерение да го правя.

При положение че  има марки като Ксайлънс, Енермакс/Лепа, Силвърстоун, НЗХТ няма никога да кажа че Сийсоник са качествени захранвания.

Please, kill yourself.

Няма да се случи това скоро.

И не на последно място - като искаш да се молиш - църкви и манастири за тая цел бол....

Даа явно "чавка ти изпила акъла"  и главата ти е толкова празна , че не знае какво да прави и просто пишеш абсолютно необосновани глупости. Дай факти или сам си сложи "мнението" в раздел Бисери от форума версия 2!

И твоето там да ходи тогава. Не харесвам Сийсоник и няма да да го харесвам никога. И на двете си настолни машини имам доста по качествени продукти от Сийсоник.

На едната имам Енермакс а на другата имам Силвърстоун. И двете са във пъти по добри от боклуците на Сийсоник. И няма сила на този свят която да ме накара да променя мнението си.

Това че някои хора тук н е искат да отделят пари за Силвърстоун или Енермакс и да се преборят със ограничения и посредствен избор на захранвания на българския пазар  не значи че това което пиша е невярно. Сийсоник не струват. И  това Е.

• Автор

Ами не знам>Честно казано,повечето маркови неща са си овъркил.Особено за цените.Далеч съм от мисълта че по-евтините са много качествени.Но така или иначе,малко от нас могат да си позволят скъпи продукти.Според възможностите е.

Но наистина забелязвам,че масово се препоръчват определени марки и видове захранвания.Дали това е от предпочитания или просто от нуждата да се вместим в определен бюджет,не мога да преценя.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Както искаш.  Сийсоника е модулно захранване, има си два PCI-E 6-8 пинови конектора, според тестовете е много добро, перката не се чува дори да натовариш и с по-мощна система. Аз го имам 2 месеца вече и това, което ми направи впечатление бе, че при един токов удар всичко около мен премигна и изключи - телевизор, уредба, само компютъра не трепна. Това за преходниците не е много добра идея. Аз така си патих с предния Чифтек. Разкача ли го и не го ли включа както предния път, почват едни черни екрани, не е истина. А уж бе 450 вата и осигуряваше 295 вата общо на двете 12 волтови линии. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Eто така. Имам си своите съображения. И преди съм ги споделял така  че сегя нямам никакво намерение да го правя.

При положение че  има марки като Ксайлънс, Енермакс/Лепа, Силвърстоун, НЗХТ няма никога да кажа че Сийсоник са качествени захранвания.

Няма да се случи това скоро.

И не на последно място - като искаш да се молиш - църкви и манастири за тая цел бол....

И твоето там да ходи тогава. Не харесвам Сийсоник и няма да да го харесвам никога. И на двете си настолни машини имам доста по качествени продукти от Сийсоник.

На едната имам Енермакс а на другата имам Силвърстоун. И двете са във пъти по добри от боклуците на Сийсоник. И няма сила на този свят която да ме накара да променя мнението си.

Това че някои хора тук н е искат да отделят пари за Силвърстоун или Енермакс и да се преборят със ограничения и посредствен избор на захранвания на българския пазар  не значи че това което пиша е невярно. Сийсоник не струват. И  това Е.

Човек,дай по-спокойно.Сийсоник са си качествени марки,това,че ти ги отричаш,не означава,че не са.Има си ревюта,виж ги.Не напразно когато излезе Haswell ще поддържат и са препоръчителни по-скоро GOLD захранванията на сийсоник.Всеки си има мнение,да,но да наречеш сийсоник"боклуци" звучи малко глупаво.Ако си използвал,тогава говори.Има хора,които притежават такива захранвания,един от тях съм аз и съм сигурен,че всички са доволни като мен.Хайде да наричаш някое китайско менте "боклук" ще те разбера,или пък Njoy,които на мен са ми неизвестни и си мисля,че не са качествени,но мога и да греша.Така че,успокой се малко и по-леко с тези изказвания.

Редактирано от not (преглед на промените)

Човек,дай по-спокойно.Сийсоник са си качествени марки,това,че ти ги отричаш,не означава,че не са.Има си ревюта,виж ги.Не напразно когато излезе Haswell ще поддържат и са препоръчителни по-скоро GOLD захранванията на сийсоник.Всеки си има мнение,да,но да наречеш сийсоник"боклуци" звучи малко глупаво.Ако си използвал,тогава говори.Има хора,които притежават такива захранвания,един от тях съм аз и съм сигурен,че всички са доволни като мен.Хайде да наричаш някое китайско менте "боклук" ще те разбера,или пък Njoy,които на мен са ми неизвестни и си мисля,че не са качествени,но мога и да греша.Така че,успокой се малко и по-леко с тези изказвания.

Ползвал съм Сийсоник. И сега ще се изтъркам като грамофонна плоча. Понеже се занимавам със обработка на звук, макар и непрофесионално, ползвам fullragne тонколони със лампи гу 50, монитори Genelec и Dynaudio съотвено със дак, външна звукова карта РМЕ, външна звукова карта Focusrite както и вградената звукова карта на дъното си имам своите основания да  казвам това което твърдя. Факт - безспорен - захранвания на Сиийсоник и КМ се разсвириха, и започнаха да внасят шум във 3те ми чифта мониторни колони. Аз не мога да си позволя да входа на активното усилване да поставям заради недъзите на Сийсоник филтри на входовете на ламповия усилвател, както и на входовете на мониторните тонколони които са активни. Това би осактатил тотално сигнала който отива към тях. Това е кратката теза. Ако иска някой да се запознае със дългата такава има не един или 2 специализирани сайтове и форми занимаващи се със подобен род проблеми като този, за който споделям сега. Казал съм го и  преди  ще го повторя и сега. Във момента във който поставих на машините ми за мултимедия захранвания  Силвърстоун и Енермакс  проблемите с шума на входа на усилването на активните монитори изчезнаха. Изводите може сами да си направите.

И не на последно място - след като имам гореизброените марки тонколони следователно окабеляването и всичко останало по тях е на най високо ниво.

Ползвал съм Сийсоник. И сега ще се изтъркам като грамофонна плоча. Понеже се занимавам със обработка на звук, макар и непрофесионално, ползвам fullragne тонколони със лампи гу 50, монитори Genelec и Dynaudio съотвено със дак, външна звукова карта РМЕ, външна звукова карта Focusrite както и вградената звукова карта на дъното си имам своите основания да  казвам това което твърдя. Факт - безспорен - захранвания на Сиийсоник и КМ се разсвириха, и започнаха да внасят шум във 3те ми чифта мониторни колони. Аз не мога да си позволя да входа на активното усилване да поставям заради недъзите на Сийсоник филтри на входовете на ламповия усилвател, както и на входовете на мониторните тонколони които са активни. Това би осактатил тотално сигнала който отива към тях. Това е кратката теза. Ако иска някой да се запознае със дългата такава има не един или 2 специализирани сайтове и форми занимаващи се със подобен род проблеми като този, за който споделям сега. Казал съм го и  преди  ще го повторя и сега. Във момента във който поставих на машините ми за мултимедия захранвания  Силвърстоун и Енермакс  проблемите с шума на входа на усилването на активните монитори изчезнаха. Изводите може сами да си направите.

Това , че си ползвал захранване на Сисоник , не означава ,че си ползвал качествен модел и нямаш никакво право да уплюваш утвърдена марка която сама си изработва захранванията!

За разликата от цитираните от теб  Силвърстоун, които върхови модели се произвеждат от Енхенс!

Купи си Сисоник  X FANLESS серията и ще си чуваш единствено пръдните!

Да не говорим ,че X GOLD/PLATINUM са може би най-качествените захранвания като цена-качество/възможности!

Това , че си ползвал захранване на Сисоник , не означава ,че си ползвал качествен модел и нямаш никакво право да уплюваш утвърдена марка която сама си изработва захранванията!

За разликата от цитираните от теб  Силвърстоун, които върхови модели се произвеждат от Енхенс!

Купи си Сисоник  X FANLESS серията и ще си чуваш единствено пръдните!

Да не говорим ,че X GOLD/PLATINUM са може би най-качествените захранвания като цена-качество/възможности!

Toчно 520 бронз ползвах дето го тука всичко живо го хвали. Това е. След като то е боклук следователно и всичко друго на въпросната марка за мен е боклук. И Няма да си променя мението никога  и за нищо на света. Като почнат Сийсоник та Сийсоник. Защо никой не каже добра дума за Лепа или Енермакс. Или просто никой не желае да си закупи захранване извън рамките на България? И стига всички са излизали със теорията че Енермакс били безбожно скъпи. Може да са били  някога безбожно скъпи във България но това не е така извън България.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.