Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за конфигурация

Featured Replies

Z77 PRO3 е супер дъно ;)

• Отговори 99
  • Прегледи 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Феномен,Z77 Pro3 си е добро дъно и за "К процесор",а и е евтино. :)

Е възможно е да... Но клока с "К" ще е по добър и по стабилен при по добро дъно (знаеш го това). За клок с "К" вече си иска и стабилен охладител и мангизи (примерно като на колегата Andrey_96)  :) При бюджет от 1500+доставката по добре ще е No K OC. 

Редактирано от ФенОмеН (преглед на промените)

Питащият е избрал конфигурация за 1 470 лв. в първия си пост та явно се водим по-цената и.

А в последния е избрал за 1 437 лв. но без хард.

А в един от постовете си цитирам...

За бюджета: MAX 1500лв.

Демек даже остават и за доставката.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Следиш ли темата? Спря ли се на някоя конфигурация? Питам те защото от няколко месеца насам фейк темите са доста...

П.П. Имаш ли нещо общо или познаваш ли потребителя - Nasko Ivanov? - http://www.kaldata.com/forums/topic/212287-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0/ Ако не греша е от Варна към 12-15 годишен.( не се засягай!! нямам нищо лично против теб! )

Редактирано от ФенОмеН (преглед на промените)

• Автор

Следиш ли темата? Спря ли се на някоя конфигурация? Питам те защото от няколко месеца насам фейк темите са доста...

П.П. Имаш ли нещо общо или познаваш ли потребителя - Nasko Ivanov? - http://www.kaldata.com/forums/topic/212287-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0/ Ако не греша е от Варна към 12-15 годишен.( не се засягай!! нямам нищо лично против теб! )

На рождения си ден (на 16 ставам) ще го купя, но нямам идея кой е този Наско.

С изключение на видео картата ти предложихме по добри конфигурации с колегите - били то амд или интел. В посочената конфигурация нямаш хард.....? В предишните ти постове беше постнал същата конфигурация с изключение на видео и захранване. По добре ще е да поразгледаш от - до вариантите за конфигурации и коментари постнати от нас! 

• Автор

Смени EVGA GTX 760 с тази на Gigabyte GTX 760 - по-добро охлаждане и по-добър пърформънс out of the box.

Един ми казва, че една е по-хубава, друг другата... Аз не знам какво да правя.

онче-бонче :D

Гигабайта е най-доброто от GTX 760 серията в момента - с-по добро охлаждане от останалите си събратя, така че взимай, няма да съжаляваш, а откакто й падна цената в Ник*м с 100 лв. си заслужава: Gigabyte GTX 760

Не знам кой ти е препоръчал за 3570К дъно GB Z77P-D3 и не искам да влизам в някакви спорове,но ме съмнява това дъно да клокне 3570К.

• Автор

Не знам кой ти е препоръчал за 3570К дъно GB Z77P-D3 и не искам да влизам в някакви спорове,но ме съмнява това дъно да клокне 3570К.

Ще бъде взет 3570 без К, тъй като няма смисъл - няма да бъде клокван. За видеото още се чудя GTX 760 или 7950.

Да попитам това дъно което съм избрал пише, че поддържа sandy bridge. Процесора е iby bridge. Проблем ли е?

Гигабайта е най-доброто от GTX 760 серията в момента - с-по добро охлаждане от останалите си събратя, така че взимай, няма да съжаляваш, а откакто й падна цената в Ник*м с 100 лв. си заслужава: Gigabyte GTX 760

Няма да мога да купя от ник*м... Баща ми е против онлайн поръчките а парите са в него :/

Частите ще бъдат закупувани от P*c или Ard*s, понеже имат магазини във Варна :)

• Автор

Поддържа,пише за санди и айви,не само санди.

Бих препоръчал Asrock Z77 Pro 3.

Дъното мисля да запазя такова, тъй като няма добри отношения с дъната Asrock. Препоръчаха ми да не си ги купувам :)

За видеото какво можете да ми кажете? (по въпроса по горе)

Дъното мисля да запазя такова, тъй като няма добри отношения с дъната Asrock. Препоръчаха ми да не си ги купувам :)

За видеото какво можете да ми кажете? (по въпроса по горе)

Точно за тази платформа Asrock дъната в този ценови клас са отличници!

Ще бъде взет 3570 без К, тъй като няма смисъл - няма да бъде клокван. За видеото още се чудя GTX 760 или 7950.

Да попитам това дъно което съм избрал пише, че поддържа sandy bridge. Процесора е iby bridge. Проблем ли е?

Няма да мога да купя от ник*м... Баща ми е против онлайн поръчките а парите са в него :/

Частите ще бъдат закупувани от P*c или Ard*s, понеже имат магазини във Варна :)

Взимай GTX 760 - само че, заради едното не искане да се поръча от Ник*м ще трябва да се даде едно 92 лв. отгоре, защото в Ард*с картата е 592лв.

Щом така стоят нещата с поръчката ви съветвам да пазарите от Вали , те предлагат по-ниски цени от тези към които си се насочил и е фирма с добри отзиви!

Щом така стоят нещата с поръчката ви съветвам да пазарите от Вали , те предлагат по-ниски цени от тези към които си се насочил и е фирма с добри отзиви!

Така е.Купувал съм от тях и също съм им връщал-заменят без хък-мък.

Цените са наистина по-ниски от Ник*м, но нямат определени компоненти, а и картата не е налична в момента.

Цените са наистина по-ниски от Ник*м, но нямат определени компоненти, а и картата не е налична в момента.

Не са по-ниски от Ник*м цените , да не си гледал без ДДС-то?

Не са по-ниски от Ник*м цените , да не си гледал без ДДС-то?

Опс, да - объркал съм се.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.