Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, търся си нова кутия.
1. Да е широка и просторна, ще се използва за бъдеща конфигурация с новите процесори.
2. Да има 3+ вентилатора с нея.
3. Да е с добър дизайн не нещо като FD core 3000.
Бюджет 120 лева.

Няма как да знам дали на теб, ще ти хареса някоя кутия. Ето ти сайт избери модели и ще видим кои са най-подходящи. Не са много кутиите за тези пари които вървят в комплект с 3 вентилатора.

Имах ли тези пари, ако можех да си купя нова конфигурация бих избрал м/у тези две кутии цепят мрака: 1-вата направо ...

http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=5|14|0|19149|0|0 

http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=5|14|0|20628|0|0

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

То ти сам си се ориентирал - FD ще ти върши чудесна работа за тези пари,а е и с 3 вентилатора и отговаря напълно на изискванията ти.

Тази има два вентилатора и е подобна на FD или е май обратното.Втората е с два вентилатора и фенконтролер. Предлагам тези два модела макар, че ти си направил вече избор с FD 3000. 

Редактирано от gyps (преглед на промените)

И първата и втората са под 200 мм, нямат USB 3 а и не става ясно с колко вентилатора са.

Ако иска нещо с възможностите на FD и на същата цена но с друг дизайн аз поне не се сещам.

Имах ли тези пари, ако можех да си купя нова конфигурация бих избрал м/у тези две кутии цепят мрака: 1-вата направо ...

http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=5|14|0|19149|0|0 

http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=5|14|0|20628|0|0

Аз пък бих взел това: CM ELITE 431 PLUS/USB3.0 X-DOC

Като с кутията идва с един вентилатор отпред, а ви остават пари и за още 1 г/д читав вентилатор :)

Още един глас за FD CORE 3000 USB3 ATX BLACK . Идва с три вентилатора.

1x 140mm in front, 1000 RPM

1x 120mm in rear, 1200 RPM

1x 140mm in top, 1000 RPM

Най - доброто на пазара , като цена - качество. Аз съм с нея (виж подписа ми) и мога да кажа , че е изключително стилна , много удобно (отгоре на предния панел) разположение на портовете 2xUSB 3 и 2xUSB2 и тихи вентилатори.ЕТО

Редактирано от mititaki (преглед на промените)

Една препоръка от мен. Бих се ограничил от закупуването на кутия, докато не разбра какви ще са компонентите, примерно видеокарта. След това идва и въпроса, какъв охладител ще се побере в нея, след него идва ред и на паметта. 

Защото прехвалената FD CORE 3000, дори не може да побере видеокарти с размери над 270mm, освен ако не се премахне HDD cage: 

Supports graphic card up to 270mm in length when all HDD cages are installed
Supports graphic card up to 420mm in length with upper HD cage removed

Друго бих проверил лично, дали самата ламарина да не се огъва лесно. Бих пресметнал всичко, дори на място бих проверил всичко точно ли е, защото по поръчка, не винаги стават нещата.

Мога да предложа и по-нисък клас кутия, дори като бюджет и да сложа три вентилатора, и дори могат да се сложат видеокарти над 270mm. Все пак Вие си вземете решение. Това е от мен! 

Поздрави! 

Защо "вентилатори в комплекта" е конкретно изискване, когато отделно се продават всякакви? За широкото - помисли си какъв охладител ще ползваш и според това гледай ширината на кутията. Ако смяташ да слагаш среден/висок клас видеокарта, FD Core 3000 е подходяща - може да се свали едната клетка за дискове и да се освободи място, въпреки че като цяло не е най-огромната кутия. За тези пари и не можеш да искаш много повече, де. А дизайнът е строго субективен, но все пак не е това първото нещо, което да търсиш в една кутия - по-добре ли е да има хиляда светлини по нея, ако е дрънчаща ламарина?

Правила за ползване на форумите

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.