Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учебна практика...

Featured Replies

Здравейте!

Сега съм 11-ти клас, изучава, Системно Програмиране и след като завърша на 30 Юни има 2 седмици задължителна учебна практика, която се състои в това да си намеря фирма която се занимава със софтуер и приема ученици за учебна практика. Фирмата трябва аз да си я търся и после само трябва да предам документ в училището, подписан от фирмата, в който се описва какво точно съм правил 14 дни. Поразрових се в интернет и намерих една-две, не знам обаче дали е разрешено да споменавам имена, затова за сега ще ги запазя за себе си. Въпроса ми е как е по-подходящо да ги попитам? Казаха ми, да им драсна един имейл и просто да ги питам, но се чудя как да го напиша. Като официална молба, просто като писмо или да им пратя CV и така нататък. Ако е възможно, предлагайте и някакви фирми за които сте чували, че се занимават с подобни дейности.

Благодаря предварително!

Здравейте!

Сега съм 11-ти клас, изучава, Системно Програмиране и след като завърша на 30 Юни има 2 седмици задължителна учебна практика, която се състои в това да си намеря фирма която се занимава със софтуер и приема ученици за учебна практика. Фирмата трябва аз да си я търся и после само трябва да предам документ в училището, подписан от фирмата, в който се описва какво точно съм правил 14 дни. Поразрових се в интернет и намерих една-две, не знам обаче дали е разрешено да споменавам имена, затова за сега ще ги запазя за себе си. Въпроса ми е как е по-подходящо да ги попитам? Казаха ми, да им драсна един имейл и просто да ги питам, но се чудя как да го напиша. Като официална молба, просто като писмо или да им пратя CV и така нататък. Ако е възможно, предлагайте и някакви фирми за които сте чували, че се занимават с подобни дейности.

Благодаря предварително!

Отиди директно във фирмата и говори с шефа или със секретарката. Там ще ти кажат дали може да ти осигурят практика или не. В повечето случаи ти дават една бележка без да си правил нещо. Поне при мен беше така (дано това нещо се е променило).

• Автор

Отиди директно във фирмата и говори с шефа или със секретарката. Там ще ти кажат дали може да ти осигурят практика или не. В повечето случаи ти дават една бележка без да си правил нещо. Поне при мен беше така (дано това нещо се е променило).

Дано. Предпочитам да науча нещо от цялата работа. Общо взето фирмите към които съм се насочил са Mistral Software, Haemimont AD и Telerik, но за последната силно се съмнявам.

Дано. Предпочитам да науча нещо от цялата работа. Общо взето фирмите към които съм се насочил са Mistral Software, Haemimont AD и Telerik, но за последната силно се съмнявам.

Не твърдя че при теб ще е така, но е хубаво да се отиде на място и да обясниш за какво става на въпрос.

• Автор

Не твърдя че при теб ще е така, но е хубаво да се отиде на място и да обясниш за какво става на въпрос.

Е да, ама ги има и такива все още...няколко човека от класа вече са се уредили с фирми от приятели/познати, и няма да се явяват въобще, само ще отидат накрая да си вземат документите.

Някакви мнения за фирмите към които съм се насочил, особено за Haemimont, понеже за нея чувам доста различни мнения. Сега разглеждам и сайта на Crytek Black Sea (Black Sea Studios).

Е да, ама ги има и такива все още...няколко човека от класа вече са се уредили с фирми от приятели/познати, и няма да се явяват въобще, само ще отидат накрая да си вземат документите.

Някакви мнения за фирмите към които съм се насочил, особено за Haemimont, понеже за нея чувам доста различни мнения. Сега разглеждам и сайта на Crytek Black Sea (Black Sea Studios).

За тези фирми не мога да ти дам информация. Предполагам, че някой от колегите ще си каже мнението.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.