Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype Проблем

Featured Replies

Привет

Значи проблема е, че не мога да инсталирам нова версия на skype, все ми изписва една и съща

грешка дори преди малко си преинсталирах Windowsa c XP съм.. някакви съвети

Публикувано изображение

Сега инсталирах по стара версия 3 инсталирвам я но когато се вписвам  пише в процес на свързане и не иска да ме свърже защо така ? зареди ми го след 5 минути чакане..

сега да се върнем на първия въпрос защо не мога да инсталирам по нови версии

Редактирано от powerful (преглед на промените)

Първото вписване в скайп след инсталация винаги отнема малко повече време. 

По втория въпрос за по-нова версия - свали си друг инсталатор, тоя който имаш не работи . 

• Автор

От различни сайтове свалях по нови версии и все ми изписва горната грешка.

Деинсталирайте скайп, почистете всичко съврзано в скайп в папка Appdata и инсталирайте на чисто

%appdata%/skype/

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

• Автор

не става.. сутринта си преинсталирах лаптопа и веднага пробвах да инсталирам скайпа но не става.

не става.. сутринта си преинсталирах лаптопа и веднага пробвах да инсталирам скайпа но не става.

Ами инсталирай по старата версич която имаш и задай да се обнови тогава? 

• Автор

Пак не става по този начин , казах всякак пробвах не става... нещо по специално от какво може да е

[*]Изтегли Skype.msi и го запази на работния плот.

[*]Control Panel -> Windows Firewall -> отваряш таб Exceptions.

[*]Маркираш Skype и го изтриваш с бутона Delete и се съгласяваш с Yes.

[*]Обръщаш на първия таб - General -> маркираш Off и натискаш бутона OK.

[*]Инсталираш скайп от Skype.msi, докато защитната стена е свалена и пробваш да се впишеш.

[*]Ако от първия път не става, не се отказвай, пробвай още веднъж да се впишеш.

[*]При успех, не забравяй да включиш защитната стена Control Panel -> Windows Firewall -> General -> On и натискаш бутона OK.

[*]Излез от скайп и при следващото му стартиране, трябва да изкочи съобщение от Windows Firewall дали да блокира или разблокира скайп, избираш Unblock.

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Пак не става по този начин , казах всякак пробвах не става... нещо по специално от какво може да е

Никак не съм убеден, че това, което описвате, е проблем на Skype. Последната версия 6.5.0.158 от skype.com се инсталира от раз върху Windows XP Pro със SP3 + BG MUI. С по-старите версии най-много да зацапате системния регистър на вашата ОС, но пробвайте - не пречи. Според мен трябва да инсталирате ОС (Windows XP ?Home или ?Pro), да я актуализирайте до SP3, да оправете всички др. неща: драйвери, кодеци, актуализации и софтуери и да настроите свързването (модем, рутер, друго) според указанията на вашия доставчик. Това, което сте показали на екрана е, когато ползвате непълен инсталационен пакет, който разчита на вашето свързване с интернет, за да доизтегли от сайта на Skype пълния пакет на съответната версия, с която пробвате (допотопна, както виждам). Има 2 причини: или версията, с която пробвате е толкова стара, че на сайта на Skype не я поддържат (пълният инсталационен пакет), или имате проблем със свързването си с интернет. Опитайте пак, след като си оправите системата.

Никак не съм убеден, че това, което описвате, е проблем на Skype. Последната версия 6.5.0.158 от skype.com се инсталира от раз върху Windows XP Pro със SP3 + BG MUI. С по-старите версии най-много да зацапате системния регистър на вашата ОС, но пробвайте - не пречи. Според мен трябва да инсталирате ОС (Windows XP ?Home или ?Pro), да я актуализирайте до SP3, да оправете всички др. неща: драйвери, кодеци, актуализации и софтуери и да настроите свързването (модем, рутер, друго) според указанията на вашия доставчик. Това, което сте показали на екрана е, когато ползвате непълен инсталационен пакет, който разчита на вашето свързване с интернет, за да доизтегли от сайта на Skype пълния пакет на съответната версия, с която пробвате (допотопна, както виждам). Има 2 причини: или версията, с която пробвате е толкова стара, че на сайта на Skype не я поддържат (пълният инсталационен пакет), или имате проблем със свързването си с интернет. Опитайте пак, след като си оправите системата.

И аз съм съгласен с Вас! Този проблем го имат много малчугани, които преинсталират Windows-са всяка седница. А Skype и Mikrosoft  вече са заедно!

Ето, изтеглете пълната версия на 6.5.0.158 бета и пробвайте.

И аз съм съгласен с Вас! Този проблем го имат много малчугани, които преинсталират Windows-са всяка седница. А Skype и Mikrosoft  вече са заедно!

Да, има резон в това, което казвате. По принцип по-безпроблемни за инсталирани са старите версии. Новите са по-интегрирани с ОС, с ИЕ и с куп още неща в Windows. Другата причина може да е някой куц рутер или нещо със свързването. Аз преди малко пробвах в/у това тестово XP няколко от последните версии от 6 до 6.5 и не установих проблеми. Ако и свързването му е слабо на човека, нека си изтегли инсталационни пакети от skype.com, които са именувани SkypeSetupFull.exe и тежат средно към 30-31 МБ. Успех!

• Автор

Изписваше ми, че не мога да отворя защитната стена и викам айде няма да стане.. но изтеглих файла и реших да го инсталирам и взе, че стана.. благодаря много 

Изписваше ми, че не мога да отворя защитната стена и викам айде няма да стане.. но изтеглих файла и реших да го инсталирам и взе, че стана.. благодаря много 

значи не трябва да пипате нищо по ОС, а да си оправите (да ресетнете настройките на ЗС). Предполагам ползвате вградената. Ако ползвате АВ, вижте да не сте пуснали втора ЗС. Често се случва. Изключете едната ЗС и редактирайте изключенията. Можете да потърсите помощ в калдатата. Вижте какво ползвате и как е сетнато: модем, рутер, друго (port triggering, port forwarding, дали ползвате протокол UDP). От настройките на Skype вкл/изкл поддръжката на UDP. Потърсете, тия неща са дискутирани. Успех! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.