Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с монитор

Featured Replies

Здравейте, днеска си пускам компютъра и нещо му стана на монитора. Като го вкл изкарва картина и след 2,3 сек изключва. Разглобих го на пръв поглед няма подути кондензатори или нещо опушено порърсих в интернет и намерих  LCD lights up for less then 5 seconds, then it goes blank (check if you can see picture):

- it could be dead capacitors on the inverter low voltage line (high probability)
разбирам малко от електроника но ми трябва малко помощ (Монитора е много хубав 22 инчов но тук няма сервизи.). Благодаря предварително и се извинявам ако тук не е правилното място !

Редактирано от blood2 (преглед на промените)

1. Пробвай монитора на друг компютър. 2. Пробвай видеокартата на друг компютър и/или , пробвай с друга видеокарта.

Напишете модела на монитора. Това, че е много хубав, не ни помага. Погледнете какво гласи второто съобщение!

но тук няма сервизи

На кой остров сте ?

Точно заради това че е хубав е редно да потърсите сервиз , повредата може да надмине кондензатор :D

При мен се получи същия проблем преди седмица. Монитора изключи както работише Когато го включвах и изключвах работише за около 2 сек и спираше отново Занесах го в сервиз на др ден от там все още не са ми се обадили за да ми кажат какво се е повредило и колко ще ми струва За втори път ми се поврежда Първият път беше в гаранция Бях по работа извън града когато се прибрах монитора не вклюваше (бях го оставил на стендбай) Ето и информация за него LG L194WT.

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

• Автор

Модела е HP W2207h

При мен се получи същия проблем преди седмица. Монитора изключи както работише Когато го включвах и изключвах работише за около 2 сек и спираше отново Занесах го в сервиз на др ден от там все още не са ми се обадили за да ми кажат какво се е повредило и колко ще ми струва За втори път ми се поврежда Първият път беше в гаранция Бях по работа извън града когато се прибрах монитора не вклюваше (бях го оставил на стендбай) Ето и информация за него LG L194WT.

Кажи като излезе от сервиза какво му е имало и колко ти е струвало

Днеска ходех да проверя Каза ми че изгоряла просветката му Струвала около 70 лв с доставка от София се оскъпявало допълнително Каза ми да изчакам още някой др ден ако му паднела някаква втора ръка от др монитор че да я монтира на моя При теб какво ти казаха Аз този монитор на DVI изхода го ползвах само. Картината и цветовете бяха разкошни Сега с едни боклуци съм от 2000 год и не знам какво да правя много лоши цветове очите ми ще се развалят

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Когато си тук остави един пост в темата какво е станало с твоят монитор и колко са ти искали за ремонта му Съмнявам се че повредата им е една и съща

щом се гаси след 2 сек. (гаси се картината, но индикацията, че е включен свети нормално) значи има пробили транзистори на трафовете за подсветката или изгоряла лампа...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Да но колко струва един такъв ремот 70 80 лв много ми се виждат като самия транзистор едва ли би струвал толкова По сервизите много завишават тази цена ако е възможно да се оправи принуждават клиентите нов монитор да купуват

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.