Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър за игри 500 лв без периферия

Featured Replies

Здравейте,търся компютър за игрите Дота и Дота 2.Бихте ли ми препоръчали нещо.В момента разполагам с този лаптопhttp://www.pcstore.bg/bg/laptop-hp-655-c4x80ea.html и много стар компютър със процесор
AMD Athlon XP, 1800 MHz (13.5 x 133) 2200+
768мб рам 40мб хард диск,видеокарта
  nVIDIA GeForce FX 5200
Дънна платка Asus A7V8X-X  (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) И на двата компютъра не върви както искам играта настройките на играта ги правя на Low спирам звука и фпс-то е около 20 а в мелетата пада и под 5.Благодаря предварително

AMD A8 X4 5600K, 3600MHz, Socket FM2, Box, Black Edition 170лв

GB GA-F2A55M-DS2 A55 FM2 98лв

4GB DDR3 1600 A-DATA PRO 60лв

500GB SEAGATE 7200/6GB/16MB 93лв

CM K280 W/ELITE 500W 112лв

533лв

Едно решение с АМД.Процесорът е от емаг!

П.П

Изпревариха ме :)

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря ви отново за предложените конфигурации,но коя от трите конфигурации според вас е най-добрата.2 от предложените е с АМД процесор и вградена видеокарта(до колкото знам не е за препоръчване вградена видеокарта) но пък процесора е 4-ядрен.Мисля и да обиколя магазините в Бургас и да видя какво ще ми предложат и тогава ще мисля кое да взема.Ако може да ми кажете коя е най-важната характеристика на видеокартата.

Вградената графика в новия 6800К е по-добра от HD6670. Разбира се тук имаме стария модел при това по-слабия поради недостиг на пари. Въпроса е че оня Целерон за нищо не става та не знам TrickBG каква му е идеята... отделно дъното не го поддържа дори да беше налично. пс. Магазините в Бургас са доста по-скъпи та едва ли ще можеш да вземеш нещо от предложеното.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Според вас кое е по удачно да изчакам да събера повече пари и колко горе долу или с 500 лева да взимам предложената конфигурация.Да продавам ли старата машина за 50 лв  ? И ако може да дадете мнение за тезhttp://www.emag.bg/desktop-pc-monitori/pc-desktop/nastolen-kompjut-r-serioux-performance-v10-cu-procesor-intel-174-core-trade-i3-3220-3-30ghz-6gb-ddr3-hdd-1tb-nvidia-gt630-1gb-productи http://www.speedcomputers.biz/product/nastolen-kompjutr-speed-home-i-game-version/

Според вас кое е по удачно да изчакам да събера повече пари и колко горе долу или с 500 лева да взимам предложената конфигурация.Да продавам ли старата машина за 50 лв  ? И ако може да дадете мнение за тезhttp://www.emag.bg/desktop-pc-monitori/pc-desktop/nastolen-kompjut-r-serioux-performance-v10-cu-procesor-intel-174-core-trade-i3-3220-3-30ghz-6gb-ddr3-hdd-1tb-nvidia-gt630-1gb-productи http://www.speedcomputers.biz/product/nastolen-kompjutr-speed-home-i-game-version/

По-добре изчакай и събери повечко парички, с бързане до никъде няма да я докараш! А тези готовите въобще не ги поглеждай :(

Събери още някой лев и ще ти се предложи нещо доста по-добро от тези готови конфигурации!

Вградената графика в новия 6800К е по-добра от HD6670. Разбира се тук имаме стария модел при това по-слабия поради недостиг на пари. Въпроса е че оня Целерон за нищо не става та не знам TrickBG каква му е идеята... отделно дъното не го поддържа дори да беше налично. пс. Магазините в Бургас са доста по-скъпи та едва ли ще можеш да вземеш нещо от предложеното.

Наруто, откога дъното не поддържа Целерона и погледнал ли си датата на предложението, и предположил ли си, че тогава е било налично... и идеята е по-добро видео в настоящият момент, без да разглеждам несподелено желание от автора за възможен бъдещ ъпгрейд.

Редактирано от TrickBG (преглед на промените)

Благодаря ви отново за предложените конфигурации,но коя от трите конфигурации според вас е най-добрата.2 от предложените е с АМД процесор и вградена видеокарта(до колкото знам не е за препоръчване вградена видеокарта) но пък процесора е 4-ядрен.Мисля и да обиколя магазините в Бургас и да видя какво ще ми предложат и тогава ще мисля кое да взема.Ако може да ми кажете коя е най-важната характеристика на видеокартата.

С този ти пост считам, че обиждаш всички колеги, които ти направиха или ще ти предложат конфигурация. Ами обикаляй ги тези бургаски магазини, там ще ти предложат от пиле мляко за жълти стотинки. Пък и бюджета ти неуточнен, не знаеш какво искаш - като се ориентираш в обстановката, заповядай пак.

Редактирано от gyps (преглед на промените)

• Автор

Добре.Благодаря за отговорите ще пиша след няколко дена с повече пари пак.

С този ти пост считам, че обиждаш всички колеги, които ти направиха или ще ти предложат конфигурация. Ами обикаляй ги тези бургаски магазини, там ще ти предложат от пиле мляко за жълти стотинки. Пък и бюджета ти неуточнен, не знаеш какво искаш - като се ориентираш в обстановката, заповядай пак.

Не,никогo не обиждам извинявам се.

Редактирано от Rhythmcho (преглед на промените)

Наруто, откога дъното не поддържа Целерона

Дъното е със стария чипсет и версия 1.10 на биоса. Може да провериш на официалната страница. Целерона е Айви ако не си обърнал внимание и иска версия 1.50.

• Автор

Тези конфигурации,които сте ми предложи няма ли да ми свършат работа ? Вградената видеокарта в амд процесора

по-добра ли е от видеокарта на лаптопа ми? Скоро няма да ми дадат повече пари най-рано след 2 месеца пък и тогава почва училището няма да имам много време да играя.Ще продам стария компютър едвали ще му взема повече от 50 лв.

Редактирано от Rhythmcho (преглед на промените)

А този твоя хардуер има ли си компютърна кутия? Ако има може да се използва и нея и да се спестят пари.

• Автор

Да има,но не знам как да я махна от стария компютър и да я сложа на новия.

Колеги, тук говорим за човек, който незнае как да си 'махне' кутията от останалите части. Съветвам ви да давате предложения от никем-а, за да може да го поръча сглобен! Друг въпрос обаче е, че трябва да плаща за доставка.... И към автора на темата. Защо се дърпаш толкова много от това вгр. видео като бюджета ти е едва 500лв?!? Аз като помолих тука за конфигурация си взех "винкел" core i5 с вградено видео за 650лв общо конфигурацията... Ти искаш за 500лв читаво видео! Пък чак края на годината ще си взема видео карта за 350лв, че стават 1000лв. Ти искаш за половината от това гейм машина. Вслушай се в предложенията на хората тука, няма да сбъркаш, а в магазините готовите конф.... направо ще се прецакаш, но твой избор!

Редактирано от Rock4eto0o (преглед на промените)

Колеги, тук говорим за човек, който незнае как да си 'махне' кутията от останалите части. Съветвам ви да давате предложения от никем-а, за да може да го поръча сглобен! Друг въпрос обаче е, че трябва да плаща за доставка.... И към автора на темата. Защо се дърпаш толкова много от това вгр. видео като бюджета ти е едва 500лв?!? Аз като помолих тука за конфигурация си взех "винкел" core i5 с вградено видео за 650лв общо конфигурацията... Ти искаш за 500лв читаво видео! Пък чак края на годината ще си взема видео карта за 350лв, че стават 1000лв. Ти искаш за половината от това гейм машина. Вслушай се в предложенията на хората тука, няма да сбъркаш, а в магазините готовите конф.... направо ще се прецакаш, но твой избор!

Вие, още не сте взема ли конфигурацията, която са ВИ, препоръча ли.!!!

Пичове ма вие още ли се морите да му предлагате :) Момчето не знае грам какво иска  и си мисли ,че за 500 лева ще изкърти най новите гейм заглавия. Я иди си вземи една конзола от някой маркет  и се не занимавй с глупости  да асемблираш за тая мизерна сума гейминг машина която  става за офис . Разрови се малко по сайтовете и виж цените  как са !!!! Къде си тръгнал с трици маймуни да ловиш.

• Автор

Никъде в постовете си не съм казал,че компютъра ми трябва за най-новите игри и ми е пределно ясно,че с 500 лева не мога да сглобя такъв.Компютъра ми трябва за играта Warcraft III и по точно за картата DotA.Минимум: Процесор: 700 MHz Рам: 128 MB Видео карта: 16 MB Препоръчителни: Процесор: Двуядрен Рам: 512 MB за Windows™ XP и над 1 GB при Windows™ Vista Видео карта: над серия 6 на nVidia Това са изисквания за играта мисля,че 500лв са ми напълно достатъчни.  

Gigabyte H61M-S1 - 68 лв. Pentium G860 - 114 лв. Gainward GT630, GD5 - 123 лв. Kingmax 4GB, 1333MHz - 56 лв. Seagate 500GB - 94 лв. DeLux MG858, 500W, - 82 лв. Общо: 537 лв. с безплатна доставка

Ще продам стария компютър едвали ще му взема повече от 50 лв.

Бюджета го превиших с 37 лв. та ако ще продаваш стария ще стигнат.

• Автор

В момента разполагам с 522лв,така че тези 15лв не са проблем.Твоето предположение най-много ми хареса и може би него ще поръчам.Мен друго ме притеснявам само в никем ли сглобяват частите безплатно в емаг трябва да си платиш ли? И като дойде компютъра ще е без операционна система,а аз незнам как да си сложа... (знам,че много ще ми се смеете.).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.