Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся Video Converter

Featured Replies

Търся Video Converter който да има такава опция кадето да задам колко MB искам да ми стане клипа слеткато се конвертира примерно правя 20 минутен клип задавам че искам да е 200MB и програмата сама си определя качеството на клипа....

Ъъъъ, не съм 100% сигурен, че има такава програма. Възможно е. Пробвай Format Factory дали ще те удовлетвори.

• Автор

Ъъъъ, не съм 100% сигурен, че има такава програма. Възможно е. Пробвай Format Factory дали ще те удовлетвори.

тази съм я пробвал делколкото помя нама такава опция..

Разбира се,че има програма,изтегли си : AutoGordianKnot ;)

Как да овелеча разделителната способност?

Отвори програмата,след това натисни бутона "Advanced settings",после си избери "Maximum width" и си настройваш разделителната способност от стрелкичките! ;)

Търся Video Converter който да има такава опция кадето да задам колко MB искам да ми стане клипа слеткато се конвертира примерно правя 20 минутен клип задавам че искам да е 200MB и програмата сама си определя качеството на клипа....

това го могат всички програми, на които може да зададеш двупасово кодиране или кодиране със cbr (constant bit rate)

аз ползвам mediacoder обаче е доста сложно за нзстройка - иска си познания, щото има несъвместими кодеци (видео + аудио) и контейнер... друга дето става е avidemux... това за увеличаването на резолюцията е простотия - качеството няма да се подобри, а ще се развали - за по голяма резолюция трябва по голям bit rate а от там се получава по голям размер на файла или по точно ти искаш определен размер, което автоматично при увеличаване на резолюцията ще намали bit rate.

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Доколкото разбрах аз,авторът на темата,май не държи много на качеството,а му трябва програма за конвертиране,за да може да качва във vbox,или youtube!

Иначе има програми бол за намаляне на MB-те на даден видео файл,а дали файла ще остане качествен зависи и от времетраенето и от допълнителните настройки на програм(и)а/т/(е)а,от кодеците и т.н., и т.н.!

Още една програма,която мога да препоръчам е и PocketDivXEncoder! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• Автор

Доколкото разбрах аз,авторът на темата,май не държи много на качеството,а му трябва програма за конвертиране,за да може да качва във vbox,или youtube!

Иначе има програми бол за намаляне на MB-те на даден видео файл,а дали файла ще остане качествен зависи и от времетраенето и от допълнителните настройки на програм(и)а/т/(е)а,от кодеците и т.н., и т.н.!

Още една програма,която мога да препоръчам е и PocketDivXEncoder! ;)

Не мога да направя по голям size на клипа от 512x384

някакви идеи.. ?

Не мога да направя по голям size на клипа от 512x384

някакви идеи.. ?

Има разбира се,но зависи какъв  точно Avi файл искаш да ти е крайния резултат - например на Home Cinema,или HDTV,спрямо това и резолюцията е друга,но това зависи и от самия видео файл,който ще конвертираш също! :)

А иначе видео файла,който искаш да конвертираш,каква е оригиналната му резолюция?!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.