Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Екрана замръзва.

Featured Replies

Здравейте отново ;d .Незнам дали темата е на правилното място, но.... Та проблема е, че когато включа компютъра след зареждането на биос при логин екрана веднагически ми замръзва екрана. С win 7 и win 8 съм. Този проблем се получава и при двата уин-а. Когато рестартирам пц-то ми дава някаква грешка и на следващото рестартиране се оправя. И мисля, че два пъти е забивал още на логото на производителя. Някой знае ли каква е причината и как да го оправя?

Причината може да е от различно естество. Ако не може да кажеш каква е грешката можем само да гадаем. Все пак може ли да кажеш правена ли е профилактика на компютъра?

Също така е необходимо да кажеш с какъв хардуер разполагаш.

А чува ли се еднократен сигнал, преди да забие?

Махаш и двете ОС и си инсталираш само една,да речем W7. ;)

Звучи ми като проблем с хард диска?

Махаш и двете ОС и си инсталираш само една,да речем W7. ;)

Проблема му не е от двете ОС. Нека си стоят. Не го карай да маха, че съвсем ще се оцапат нещата.

Проблема му не е от двете ОС. Нека си стоят. Не го карай да маха, че съвсем ще се оцапат нещата.

Напълно е възможно да е от ОС,защото ми се е случвало,при поставянето на две ОС - в моя случай беше с W7 и Kubuntu,да ми прави същите магарии! ;)

Напълно е възможно да е от ОС,защото ми се е случвало,при поставянето на две ОС - в моя случай беше с W7 и Kubuntu,да ми прави същите магарии! ;)

Възможно е, но постващия казва, че 2-3 пъти компютъра е забивал на логото на производителя. Това не е проблема на инсталирани 2 ОС. Проблема му вероятно е хардуерен.

но постващия казва, че 2-3 пъти компютъра е забивал на логото на производителя.

Точно това се опитвам да ти кажа и аз,на мен ми се е случвало същото!

Затова направих следното :

Изключих единия хард,пуснах инсталационният диск на седмицата и когато стигнах до опциите където ще се инсталира Windows-а(тоест на кой хард),включих другия хард,след което рефрешнах,за да ми се появи,после форматирах оня хард,с който компютъра ми замръзваше и ми стоеше само логото и след това всичко вече си беше наред! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Точно това се опитвам да ти кажа и аз,на мен ми се е случвало същото!

Затова направих следното :

Изключих единия хард,пуснах инсталационният диск на седмицата и когато стигнах до опциите където ще се инсталира Windows-а(тоест на кой хард),включих другия хард,след което рефрешнах,за да ми се появи,после форматирах оня хард,с който който компютъра ми замръзваше и ми стоеше само логото и след това всичко вече си беше наред! ;)

По-добре да даде номера на грешката. Това дето си го направил ти, постващия няма да може да го направи.

• Автор

Ами точно кода на грешката не мога да дам, като се появи проблема ще го постна. Но ми изписваше, че някакъв печат не можел да провери този файл или нешо такова беше.

Редактирано от TENO (преглед на промените)

Също така може да пробваш когато ти направи този проблем да измъкнеш захранващия кабел който отива към HDD-то. И после пак да го сложиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.