Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ми се отварят google, facebook, youtube и др.

Featured Replies

Здравейте,

От известно време не можех да вляза в никой от сайтовете на Бтв. Не отдавах прекалено значение, тъй като не са ми приоритетни, но снощи пуснах антивирусната (НОД32) да сканира. Откри две нежелани програмки и ги разкара, друго нямаше. След това вече много сайтове не ми зареждат- google и всичките му производни, facebook, youtube, сума ти и други не толкова популярни сайтове. Отделно от това не ми зареждат и java script-овете. Заради това и не успях снощи да се регистирам в този форум (capicha буквите не ми излизаха). Също така, където има фейсбук или гугъл добавки, реклами и т.н. сайтове също не ми ги зарежда (добавките). В момента пиша от офиса и затова и мога да се регна тук. Довечера като се прибера не съм сигурен дали ще мога да вляза отново тук, за да поствам прогреса по обеззаразяването :). Инсталирах и сканирах с Malwarebytes  и SUPERAntiSpyware. Откри някви досадни буболечки, но нищо кой знае какво - 30-тина тракинг кукиес, бабилон тоолбара и т.н. Изчистих го, но проблемът остава :). Довечера ще инстална Combofix, да видим какво ще стане.

Ще съм признателен за всякакво съдействие, ако е възможно по-подробно, защото не съм сигурен дали ще мога да се логна тук...

Редактирано от petar_29 (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте,

От известно време не можех да вляза в никой от сайтовете на Бтв. Не отдавах прекалено значение, тъй като не са ми приоритетни, но снощи пуснах антивирусната (НОД32) да сканира. Откри две нежелани програмки и ги разкара, друго нямаше. След това вече много сайтове не ми зареждат- google и всичките му производни, facebook, youtube, сума ти и други не толкова популярни сайтове. Отделно от това не ми зареждат и java script-овете. Заради това и не успях снощи да се регистирам в този форум (capicha буквите не ми излизаха). Също така, където има фейсбук или гугъл добавки, реклами и т.н. сайтове също не ми ги зарежда (добавките). В момента пиша от офиса и затова и мога да се регна тук. Довечера като се прибера не съм сигурен дали ще мога да вляза отново тук, за да поствам прогреса по обеззаразяването :). Инсталирах и сканирах с Malwarebytes  и SUPERAntiSpyware. Откри някви досадни буболечки, но нищо кой знае какво - 30-тина тракинг кукиес, бабилон тоолбара и т.н. Изчистих го, но проблемът остава :). Довечера ще инстална Combofix, да видим какво ще стане.

Ще съм признателен за всякакво съдействие, ако е възможно по-подробно, защото не съм сигурен дали ще мога да се логна тук...

Моля ви помогнете ми нещо става със Facebookа ми всеки път като се опитвам да вляза ми излиза това  https://www.facebook.com/checkpoint/?next или после това https://www.facebook.com/help/contact/login_approvals ако някои знае как да го оправи да се свърже с мен !!! Моля Ви  ;)  ;)  ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.