Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

Kaspersky Internet Security 2014

Първокласна защита за PC & Netbook

Публикувано изображение

Основни характеристики:
Защита от всякакви вируси и Интернет заплахи?? - Комбинирайки облачно базирана функционалност с мощни защитни технологии, работещи на локалния компютър, Kaspersky Internet Security 2014 осигурява стабилна защита срещу съвременните заплахи.?
Технологията Безопасно Плащане - осигурява допълнителна сигурност при пазаруване в интернет и банкиране онлайн Подобрено
- Проверка на адреса на сайта в база данни със сигурни сайтове?
- Проверка на сертификата за сигурна връзка- Проверка на системата за уязвимости.
- Възможност за зареждане на сайта в безопасен режим, което осигурява допълнителна защита срещу кражба на лични данни
Сигурност при въвеждане на данни от клавиатурата - Подобрено - Поради опасността кий логъри да запишат въведената информация от клавиатурата, Kaspersky Internet Security 2014 включва технологията Secure Keyboard. При отваряне на банков сайт или сайт за онлайн плащания или при въвеждане на пароли на някоя Интернет страница Secure Keyboard се включва автоматично и пази сигурността на данните.
System Watcher - Наблюдение за подозрителна дейност. Възможност за отмяна на действията на опасни програми.Подобрено
Родителски контрол - Kaspersky Internet Security 2014 позволява по-ефективен контрол върху използването на компютъра и Интернет от деца.Подобрено
 Нов антиспам модул - Kaspersky Internet Security 2014 включва подобрен антиспам модул с надеждно филтриране на нежелани съобщения, както и подробни доклади за уловения спам.
Нов Анти-фишинг модул - Предупреждава за фишинг сайтове и за кражба на лични данни.
 Автоматична защита от уязвимости Подобрено - Дори ако компютъра или някое от инсталираните приложения не са обновени с последните кръпки по сигурността, Kaspersky Internet Security 2014 може да предотврати проникване в системата чрез:
- Контрол на стартирането - Ново
- Контрол на активността на изпълнимите файлове.
- Анализ на поведението на изпълни файлове за подобие с поведението на опасни програми
- Ограничаване на позволените действия на приложения с уязвимости.
Оптимизирани антивирусни бази - С изнасянето на антивирусната информация в облака значително се намалява размера на антивирусните бази, съхранявани на локалния компютър. Това води до подобряване на производителността и намалява времето за инсталация и обновяване. Подобрено
 Съвместимост с Windows 8Подобрено
 Нов модул "Режим на Безопасно стартиране" след стартирането на модула програмата анализира  всички програми на компютъра Ви и предлага включването на режима ако системата е съвместима.

Публикувано изображение

При откриване на приложение което не фигурира като доверено в базата на Kaspersky Securty Network и е без цифров подпис ще Ви бъде предложен вариант да разрешите или да забраните даденото приложение. Забраната означава,че това приложение няма да може да стартира и е забранено. Може винаги да изключите режима или да промените правата.
Ето какъв е принципът на действие: http://www.securelist.com/ru/analysis/208050790/Kontrol_zapuska_programm_kak_zalog_bezopasnosti_seti_Chast_1#4

Публикувано изображение

Нов модул за защита от вредоносни програми WinLock имате възможност да разблокирате екрана като натиснете определена  последователност от клавиши.

Публикувано изображение

Производител: Kaspersky Lab
Представител на Касперски за България: https://www.lekarstvo.com/
Поддържани опeрационни системи: Windows XP,Vista,Seven,8 (32/64 bit)
Лиценз: Платен (в момента в бета тестване)
Активиране на програмата: онлайн с активационен код.
Kaspersky Anti-Virus 2014 (14.0.0.4651)  на английски:   http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kav2014/kav14.0.0.4651en-in.exe
Kaspersky Anti-Virus 2014 (14.0.0.4651)  на руски:  http://products.kaspersky-labs.com/russian/homeuser/kav2014/kav14.0.0.4651ru-ru.exe

Kaspersky Internet Security 2014 (14.0.0.4651)  на английски: http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651en-in.exe
Kaspersky Internet Security 2014 (14.0.0.4651)  на руски: http://products.kaspersky-labs.com/russian/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651ru-ru.exe

Приятно ползване  :)

Редактирано от Wankata
Обновяване (преглед на промените)

• Отговори 621
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

..........

Съжалявам за тъпия въпрос , но темата за тук ли е или за Нови Програми ?

Редактирано от nologo
Ненужно цитиране (преглед на промените)

Гледам че са оптимизирали обновяването, та сега при ъпдейт на деф. програмата по малко ли натоварва от  версия 2013 и има ли значителна разлика?

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

• Автор

Версия 14.0.0.4651 стана TR в 2014MP1 се очаква пускането на модула "Безопасно стартиране"

Публикувано изображение

При сканиране

Публикувано изображение

В покой

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Версия 14.0.0.4651 стана TR в 2014MP1 се очаква пускането на модула "Безопасно стартиране"

Публикувано изображение

При сканиране

Публикувано изображение

В покой

Публикувано изображение

тази версия може ли да се активира и с др. ключове освен 30 дневния бета ключ?

• Автор

тази версия може ли да се активира и с др. ключове освен 30 дневния бета ключ?

Тази която е на офсайта се активира само с бета лиценз. TR версията се активира с платен лиценз.   

http://dl2.comss.ru/download/KIS14.0.0.4651ru-RU.exe

KIS14.0.0.4651ru-RU.exe CRC32: 6AB60668 MD5: F502EDACEAB9BE4D68C03149ED03C29C SHA-1: A403CA1645EB63127683AC53DA3B78E3158B892F   Тази се активира с нормален ключ. Английската версия я имам ако някой я иска на ЛС

Тази която е на офсайта се активира само с бета лиценз. TR версията се активира с платен лиценз.   

http://dl2.comss.ru/download/KIS14.0.0.4651ru-RU.exe

KIS14.0.0.4651ru-RU.exe CRC32: 6AB60668 MD5: F502EDACEAB9BE4D68C03149ED03C29C SHA-1: A403CA1645EB63127683AC53DA3B78E3158B892F   Тази се активира с нормален ключ. Английската версия я имам ако някой я иска на ЛС

Благодарско  :)

Стига си се стискал дайте вече и Български версии половин година мина нищо ново аааа! :PNikssito Правилно ли съм мернал някъде, че лизенца от 2013 ще може да се използва и за 2014 или направо да пробвам махайки 2013 а? ;)

• Автор

Стига си се стискал дайте вече и Български версии половин година мина нищо ново аааа! :P Nikssito Правилно ли съм мернал някъде, че лизенца от 2013 ще може да се използва и за 2014 или направо да пробвам махайки 2013 а? ;)

Лиценза за 2013 става за 2014  ползвам лиценз от Компютър Билд. За българска версия незнам нищо. Ако се деинсталира старата версия 2013 и се запази лиценза е възможно да не го приеме поради това,че новата версия се активира само с активационен код онлайн

• Автор

Започна тестването на патч "А" http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=268450&view=findpost&p=2061379

Тествана версия: 14.0.0.4651RC  

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KAVKIS_2014/14.0.0.4651 RC/

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тестващите е желателно да останат на бета сърварите до официалното излизане на патча. 

Снощи си играх с двата архива пратени от Методи Дамянов. КИС 2014 ver. 14.0.0.4651TR, кода от версия 2013 си го сложих без проблем. Тааа, след разархивирането на двата архива, пуснах защитата и стана купон: прикачвам два видео мп4 клипа. Малко кофти съм ги снимал, че беше вечерта и ми се спеше, но все пак се вижда за какво става въпрос. Никси или tigertron, ако могат да пишат до форума по тези два въпроса.

http://dox.bg/files/dw?a=624d343331  паролата е: 123

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

• Автор

Снощи си играх с двата архива пратени от Методи Дамянов. КИС 2014 ver. 14.0.0.4651TR, кода от версия 2013 си го сложих без проблем. Тааа, след разархивирането на двата архива, пуснах защитата и стана купон: прикачвам два видео мп4 клипа. Малко кофти съм ги снимал, че беше вечерта и ми се спеше, но все пак се вижда за какво става въпрос. Никси или tigertron, ако могат да пишат до форума по тези два въпроса.

http://dox.bg/files/dw?a=624d343331  паролата е: 123

Дай само проблемният файл. Докладвал съм за подобен проблем но все още не е изправен все пак още нямаме официална версия.

За кой проблемен файл става въпрос? Освен това, след пач А,като рестартирам лаптопа и зареди 7-цата, иконката в системния трей се показва. но после изчезва и трябва да пусни ръчно avpui.exe

• Автор

За кой проблемен файл става въпрос? Освен това, след пач А,като рестартирам лаптопа и зареди 7-цата, иконката в системния трей се показва. но после изчезва и трябва да пусни ръчно avpui.exe

Този на клипа - той прави проблема. Патч "А" е в бета тестване какво да го коментираме тука,трябва във форума да им се пише.  Впрочем снощи модулите бяха обновени.

Да и аз го получих пач А, днеска пак трябваше да рестартирам 7-цата защото така поиска антивируса, не знам каква е причината. Не знам кой е проблемния файл, тъй като сканирах цял архив.

• Автор

Да и аз го получих пач А, днеска пак трябваше да рестартирам 7-цата защото така поиска антивируса, не знам каква е причината. Не знам кой е проблемния файл, тъй като сканирах цял архив.

Този който е видеото,остави ще го намеря сам. За проблемите с патча трябва да се докладва във форума им с трасировки и т.н. 

Ниски, здрасти. До днес бях на бета сървърите и все не искаше да се ъпдейтва дефинициите. Минах  на обикновенните и всичко се оправи.

• Автор

Ниски, здрасти. До днес бях на бета сървърите и все не искаше да се ъпдейтва дефинициите. Минах  на обикновенните и всичко се оправи.

Това са сървари за тестване на модулите не за защита. Надявам се си спазил инструкцията за смяна на сърварите. Виж в отчетите сървара кой е.

Това са сървари за тестване на модулите не за защита. Надявам се си спазил инструкцията за смяна на сърварите. Виж в отчетите сървара кой е.

Значи се бъркам с друго. Бях писал на съпорта отностно бавната скорост при сваляне на дефинициите и те ми отвърнаха да използвам еди кой си айпи адрес и май от там е останало. Ако ти е интересно ето въпросното съобщение(те са две всъщност). Знам ли какво става вече.

"

20-06-2013 [16:48] Technical Support answer:

Reply to customer

Please go to Kaspersky Settings – Update – Update Source – Add – add http://195.222.17.41 as a source, click “OK”. Uncheck “Kaspersky Update Servers”, click “OK”, “Apply” and run database update.

26-06-2013 [14:42] Technical Support answer:

Reply to customer

There were no problems found within reports you submitted. Low update speed may be caused by our servers speed as well as your connection speed.

We can see that all actual updates are successfully fulfilled. Unfortunately, we can not give you any recomendations as we see it as a non-critical problem. Since the regular update amounts to 500 Kb it takes not more than two minutes.

• Автор

Значи се бъркам с друго. Бях писал на съпорта отностно бавната скорост при сваляне на дефинициите и те ми отвърнаха да използвам еди кой си айпи адрес и май от там е останало. Ако ти е интересно ето въпросното съобщение(те са две всъщност). Знам ли какво става вече.

"

20-06-2013 [16:48] Technical Support answer:

Reply to customer

Please go to Kaspersky Settings – Update – Update Source – Add – add http://195.222.17.41 as a source, click “OK”. Uncheck “Kaspersky Update Servers”, click “OK”, “Apply” and run database update.

26-06-2013 [14:42] Technical Support answer:

Reply to customer

There were no problems found within reports you submitted. Low update speed may be caused by our servers speed as well as your connection speed.

We can see that all actual updates are successfully fulfilled. Unfortunately, we can not give you any recomendations as we see it as a non-critical problem. Since the regular update amounts to 500 Kb it takes not more than two minutes.

Голяма насока няма що. Ето ти още едно IP http://195.122.169.15/  и FTP-то им  ftp://195.222.17.41/   ;)

Искам да попитам, защо не може да се инсталира KIS2013 на Windows 8.1? Също и защо я няма KIS14 на официалния сайт?

Публикувано изображение

Изключи защитната стена на уина и windows defender и пробвай пак.Иначе 2014 още се разработва.

Искам да попитам, защо не може да се инсталира KIS2013 на Windows 8.1? Също и защо я няма KIS14 на официалния сайт?

Публикувано изображение

Защото Windows 8.1 е preview версия, KIS 2013 поддържа само финални, официално излезли на пазара версии на Windows XP, Vista, 7 и 8. Не се поддържат бета, превю и тестови версии. Когато официално излезе Windows 8.1 ще се разбере кои версии на Касперски ще го поддържат. Възможно е това да е 2014 версия. Също така е много вероятно след публикуването на пач при инсталирана версия 2013 да може да се преминава от Windows 8 към Windows 8.1.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.