Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

• Автор

мислиш ли, че не го направих.... :(

Ми няма как да гадая. Дай някакви файлове снимки и ние да пробваме. Ако може ако пък не карай вярвам ти просто искам и аз да тествам .

• Отговори 621
  • Прегледи 52,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми няма как да гадая. Дай някакви файлове снимки и ние да пробваме. Ако може ако пък не карай вярвам ти просто искам и аз да тествам .

нямам навика да пазя файлове: ходя по линкове, свалям (ако има за сваляне), сканирам, стартирам и каквото остане или го изчиствам с допълнителният инструментариум, или трия направо образа на виртуалката и правя нов.

Снощи щях да давам снимки, но се ядосах заради това, че имах повече положителни очаквания и го зарязах....карай...

SA-13 „Gopher“,да ти кажа, ползвал съм почти всички версии на Kaspersky (от версия 6 та до 2014) и никога не съм попадал на фалшиви тревоги. Та дори пачове, генератори на ключета и кракове(освен ако са фалшиви), никога не ги е засичало, за разлика от останалите антивирусни.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

И мина дакела на БТВ :) винаги има фалшиви засичания и такива сме изпращали в темата за подпомагане, това е неизбежно, не само за Касапов, а по принцип за всяка програма...  :), това "никога" си противоречи с дългогодишния опит с програмата, който твърдиш, че имаш... наздраве

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Аз ти казвам, при мен как е. Наздраве! ;) 

PS: След инсталиране на финалната версия, Anti Baner модула беше изключен и се наложи да бръкна в настройките.

• Автор

...

Снощи щях да давам снимки, но се ядосах заради това, че имах повече положителни очаквания и го зарязах....карай...

Разбирам те напълно. Програмата според мене все още не е готова ама като са се напънали европейците. Има проблем с рекламните програмки и това го писах някъде. С новият модул и изключване доверяването на цифрово подписани програми подобни проблеми не съществуват.

Аз ти казвам, при мен как е. Наздраве! ;)

PS: След инсталиране на финалната версия, Anti Baner модула беше изключен и се наложи да бръкна в настройките.

С всички версии е така. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Промените в новия HitmanPro! :)

We've just released HitmanPro 3.7.7 build 202 !!

There are several improvements but the most visible changes are the updated graphics and the fact that Kaspersky Lab joined Bitdefender and Emsisoft as in-cloud signature-based scanner. We now have the top 3 best tested antivirus products in our cloud, helping to immediately identify known malware for you.

If you are an existing user, your HitmanPro will be automatically updated.

Поздравления за екипа на ХитманПро !!! Преди беше много добра програмка... а сега вече е повече от чудесна.

Ето го и Касперски в действие:

Публикувано изображение

Браво!  :)

А, и Калашника ли вече е към Хитман-а? :ohmy: Играта става интересна.  :)

ПС: Днес докато правих пълно сканиране, автоматично се пусна и това за рууткит. Втори реши, че трябва да блокира и зацепи в папката на KMPlayer-a. Дадох му да спре и ми изписа, че това ще се случи след 1 минута. Да ама не и трябваше да повторя. Защо??? А другото - защо трябва да има една минута за да спре дадено сканиране? Nikssi, това е към теб, предполагам се досещаш.  :D

Публикувано изображение  

Вече и аз го хващам, след малко ровене в настройките, налазих до Additional ->Threads and Exclusions и видях, че няма чавка. Сложих я и сега засичам файла. Интересното е защо като качих ония архив, който уж имаше парола, ти го засичаш чрез уеб компонента, а аз още не.  За това говоря:

Публикувано изображение

Още нещо, от както минах на версия 2014, при пращане на файл за анализ, връщат ми отговор, че той се анализира,  но не ми връщат втори отговор, че файла е засечен като еди какъв си.

:offtopic_s:

Не мога да разбера какво се случва с тази програма.Току що свалих наново x64 директно от сайта и програмата е със старите ядра (Касперски липсва!)

Публикувано изображение

Да не беше пробно и за малко...:rolleyes:

Hi Mark, why am I automatically downgraded to build 201 without Kaspersky?

• Автор

А, и Калашника ли вече е към Хитман-а? :ohmy: Играта става интересна.  :)

ПС: Днес докато правих пълно сканиране, автоматично се пусна и това за рууткит. Втори реши, че трябва да блокира и зацепи в папката на KMPlayer-a. Дадох му да спре и ми изписа, че това ще се случи след 1 минута. Да ама не и трябваше да повторя. Защо??? А другото - защо трябва да има една минута за да спре дадено сканиране? Nikssi, това е към теб, предполагам се досещаш.  :D

Публикувано изображение

Вече и аз го хващам, след малко ровене в настройките, налазих до Additional ->Threads and Exclusions и видях, че няма чавка. Сложих я и сега засичам файла. Интересното е защо като качих ония архив, който уж имаше парола, ти го засичаш чрез уеб компонента, а аз още не.  За това говоря:

Публикувано изображение

Още нещо, от както минах на версия 2014, при пращане на файл за анализ, връщат ми отговор, че той се анализира,  но не ми връщат втори отговор, че файла е засечен като еди какъв си.

Сканирането за руткит се стартира  20 -30 минути след всяко стартиране на програмата.Няма спиране докато не свърши.

По останалите въпроси - в отпуск са хората, преди и мен подминаваха понеже им вадех душата. Скоро не съм ги тормозил и взеха да отговарят. Сега гледат да изгладят бъговете с патча и да се подготвят за MP1 Мисля,че другата седмица ще ни зарадват с нова бета.  :)

Ако може линк за руската версия?

http://www.comss.ru/page.php?id=1295

• Автор

Градски има ги на официалният им сървар ;)

Официални линкове на руската версия 

Kaspersky Anti-Virus 14.0.0.4651

http://products.kaspersky-labs.com/russian/homeuser/kav2014/kav14.0.0.4651ru-ru.exe

Kaspersky Internet Security 14.0.0.4651

http://products.kaspersky-labs.com/russian/homeuser/kis2014/kis14.0.0.4651ru-ru.exe

Сканирането за руткит се стартира  20 -30 минути след всяко стартиране на програмата.Няма спиране докато не свърши.

По останалите въпроси - в отпуск са хората, преди и мен подминаваха понеже им вадех душата. Скоро не съм ги тормозил и взеха да отговарят. Сега гледат да изгладят бъговете с патча и да се подготвят за MP1 Мисля,че другата седмица ще ни зарадват с нова бета.  :)

тоя бъг с пускането на руткит сканирането има ли го ако се спре сканирането за руткит от настройките на касапа

• Автор

тоя бъг с пускането на руткит сканирането има ли го ако се спре сканирането за руткит от настройките на касапа

Можеш да спреш сканирането за руткит и проверка по-време на престой. При мене са пуснати и проблем нямам. 

Проверката за руткит спира при пусната задача за проверка на компютъра.

Спазиха обещанието за 6  Август, жалко, че е пълен с бъгове.

• Автор

Спазиха обещанието за 6  Август, жалко, че е пълен с бъгове.

Вярно е. Доста грешки които са докладвани не са поправени и все се разчита на MP1 а после я камилата я камиларя...

Основен проблем е в Гуя и модула за наблюдение активността на програмите. 

Сканирам папка - 832 файла. След няколко часа, пак сканирам същата папка - 836 файла.  :ohmy: Сега гледам, че вече имам пач "а". С предната версия докараха до пач "h". Интересно с тази до коя буква ще стигнат. :D

• Автор

....Интересно с тази до коя буква ще стигнат. :D

Докато има азбука   :D   При Касапа слагат буквички при другите програми пускат нови версии. 21 22 23 и т.н  ;)

пп. http://support.kaspersky.ru/kis2014#kb

На скоро имах пак досаден проблем, но не знам дали са го оправили с първия пач. Та..в главното меню, пише че имам malware, цъкам на него и нищо не показва. Връщам се , пак цъкам на червния прозорец и пак нищо. Спрях програма и я пуснах. Тогава май се оправи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.