Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

Прави ми впечатление че във карантината на някой отстранени файлове няма описание:

Публикувано изображение

• Отговори 621
  • Прегледи 52,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Прави ми впечатление че във карантината на някой отстранени файлове няма описание:

Публикувано изображение

Проблем на обложката според мене . Направило ми е впечатление,че така става когато има засечени файлове с помоща на KSN - липсва описание.

Абе нещо апликейшън контрола, чат-пат ми блокира Winamp-a, въпреки, че е към доверените програми. А сега си го пускам  без проблем.

• Автор

Абе нещо апликейшън контрола, чат-пат ми блокира Winamp-a, въпреки, че е към доверените програми. А сега си го пускам  без проблем.

Неоправен още бъг на модула Безопасно стартиране 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Спасибо, уже должно быть исправлено, скоро выложим новую версию патча для проверки.

При мен доста често при включване на компютъра, ми дава, че не може да си вземе IP адрес, появява се триъгълника с удивителната и ако не рестартирам няма нет. Дали при някой от вас има нещо подобно? Аз съм с Win 8 32bit. Иначе съм с последните драйвъри за лан картата. Подозирам, че може да е някакъв проблем с NDIS драйвера на Касперски, който присъства и в само АВ версията, тъй като и като бях с нея имаше същия проблем.

Аз нямам този проблем. Давай на жълтия триъгълник десен бутон и от там избери "Troubleshooting problems" и изчакай. Ако си модем, рестартирай го. 

Никсиии, тука за втори път след сканиране, явно е останал някой adware, защото имам жълт триъгълник, долу на иконката в трея и като отворя главното меню имам червен екран, значи че е засякло нещо, обаче като цъкна на детайли, няма никой. Празно като ...ако го изгася, ще се оправи,а ама може да не затрие засеченото. Знае ли се за този бъг?

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

• Автор

При мен доста често при включване на компютъра, ми дава, че не може да си вземе IP адрес, появява се триъгълника с удивителната и ако не рестартирам няма нет. Дали при някой от вас има нещо подобно? Аз съм с Win 8 32bit. Иначе съм с последните драйвъри за лан картата. Подозирам, че може да е някакъв проблем с NDIS драйвера на Касперски, който присъства и в само АВ версията, тъй като и като бях с нея имаше същия проблем.

Този проблем съм го наблюдавал и с F-Secure след рестарт проблем няма. Съпругата ми имаше подобен проблем но с KAVWKS и се оказа проблем във мрежовата карта. Новите драйвери не винаги са най-доброто решение.

Аз нямам този проблем. Давай на жълтия триъгълник десен бутон и от там избери "Troubleshooting problems" и изчакай. Ако си модем, рестартирай го. 

Никсиии, тука за втори път след сканиране, явно е останал някой adware, защото имам жълт триъгълник, долу на иконката в трея и като отворя главното меню имам червен екран, значи че е засякло нещо, обаче като цъкна на детайли, няма никой. Празно като ...ако го изгася, ще се оправи,а ама може да не затрие засеченото. Знае ли се за този бъг?

Аз какво мога да направя? Щом знаеш,че има проблем и можеш да го повториш пускаш трасирането правиш доклада и им го пращаш на поддръжката с ругатни! 

пп. През интерфейса на програмата не работи. 

Този проблем съм го наблюдавал и с F-Secure след рестарт проблем няма. Съпругата ми имаше подобен проблем но с KAVWKS и се оказа проблем във мрежовата карта. Новите драйвери не винаги са най-доброто решение.

Да, след рестарт е ОК. Сега видях в техните форуми, че е доста срещан проблем. При 2013 версия нямаше такъв проблем. При 8-цата гледам, че доста проблеми има с драйверите на стените, както на пакетите, така и на стените като Online Armor примерно. Там също имах подобен проблем.

Що напъвате, а не изчакате MP1 не мога да разбера...?

Що напъвате, а не изчакате MP1 не мога да разбера...?

Просто го тествам, програмата работи много добре, като изключим този и някои дребни проблеми, поне при мен. Просто в последно време много рядко някоя АВ компания ще пусне доработен продукт, в много от случаите, потребителите волю или неволю се превръщат в бета тестери.

Просто го тествам, програмата работи много добре, като изключим този и някои дребни проблеми, поне при мен. 

Ех, да беше и при мен така... :rolleyes:

Между другото OEM ключовете бачкат перфектно.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Автор

Защитава ли Касперски системата преди да е стартирала графичната обложка ? 

1. Добавих менажера за сваляне да се стартира със системата и зададох блокиращо правило в контрола на програмите.

Публикувано изображение

2. Рестартирах

3. Преди да е заредила графичната обложка стартирах менажера

Публикувано изображение

Ето и  лога

Задача запущена Контроль программ
===========

Запуск программы был запрещен Internet Download Manager (IDM) Internet Download Manager (IDM) c:program filesinternet download manageridman.exe Сегодня, 15:50 ч.
Программа добавлена в группу Доверенные Microsoft Windows Search Indexer Microsoft Windows Search Indexer Подписано цифровой подписью доверенных производителей c:windowssystem32searchindexer.exe Сегодня, 15:50 ч.
Запуск программы был запрещен Internet Download Manager (IDM) Internet Download Manager (IDM) c:program filesinternet download manageridman.exe Сегодня, 15:51 ч.
Программа добавлена в группу Доверенные Windows Task Manager Windows Task Manager Подписано цифровой подписью доверенных производителей c:windowssystem32taskmgr.exe Сегодня, 15:51 ч.
Программа добавлена в группу Доверенные .NET Runtime Optimization Service .NET Runtime Optimization Service Подписано цифровой подписью доверенных производителей c:windowsmicrosoft.netframeworkv4.0.30319mscorsvw.exe Сегодня, 15:51 ч.
Программа добавлена в группу Доверенные Microsoft Software Protection Platform Service Microsoft Software Protection Platform Service Подписано цифровой подписью доверенных производителей c:windowssystem32sppsvc.exe Сегодня, 15:51 ч.
Программа добавлена в группу Доверенные Sysinternals Process Explorer Sysinternals Process Explorer Подписано цифровой подписью доверенных производителей c:program filesprocess explorer 15.22procexp.exe Сегодня, 15:51 ч.
Запуск программы был запрещен Internet Download Manager (IDM) Internet Download Manager (IDM) c:program filesinternet download manageridman.exe Сегодня, 15:51 ч.

Добре е да се пробват различни варианти в това число и с актива зараза. На виртуалка например. 

Nikssi, сега пък въпросния проблем, който споменах, изчезна. :ohmy: Може да е имало нещо активно.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

• Автор

Файла е от пост  #619 в темата с подпомагането

Това се получава когато има обработен файл и последващ откат на програмата. Изтрива се файла и няма описание на заплахата.

Публикувано изображение

GData също успя да блокира и изтрие файла, без да се налага използването на деф:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

При мене е така:

Публикувано изображение

• Автор

Ей, Никси, аз що още не го хващам по дефиниция тоя video_HD.exe ?

Аз също нямах дефиниция. Програмата не беше обновявана след инсталиране. Гледай клипа. Реакцията е на проактивната защита!

Клипа го видях, но при мен го блокира модула за безопасното стартиране. А при ръчно сканиране - ядец.

явно някво отношение проявяват братушките към тебе

сигурно много им тормозиш съпорта и са ти завъртели кранчето на ъпдейтите :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.