Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

Не,сега го пуснах:

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 621
  • Прегледи 52,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

aten, при мен са 15, а при теб са 16 правила. При мен са май малко разбъркани.

Защото е добавил правило  ;) при мене с която и да е програма (или без никаква)  портовете не се стелтват. Заради рутера.

Преди една от бетите крашваше при сканиране на портовете сега на някой крашвал ли му е? 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

С тези настройки не ебаваш ли utorrent-a?

Отоврете си порта на Utorrent, който програмата ползва за TCP и UDP протоколи и качете правилото над забраняващите. При мен от Remote desktop надолу всичко е забранено и нямам проблеми.

aten, при мен са 15, а при теб са 16 правила. При мен са май малко разбъркани.

Това е 16-тото:

http://s23.postimg.org/p21o4354r/image.jpg

Аве тая версия що ми се струва по-лека от 2013.

Това е 16-тото:

http://s23.postimg.org/p21o4354r/image.jpg

Аве тая версия що ми се струва по-лека от 2013.

Мерси. И на мен ми се струва по-лека. Най-малкото като цъкна веднъж на иконаката систем трея и менюто ми изкача веднага, а при версия 2013 направо след няколко секунди, което ме дразнеше. Другото, което забелязвам, като тръгна да рестартирам Windows-a, почти веднага става операцията (5-6 секунди). А с предната мъка брате... Сега единствено, което ме дразни е, че като се зареди 7-цата,  програма се зарежда почти веднага, но не и графичния интерфейс. Там чакам поне 20 сек.

Абе по-пъргава е,определено.И в стартиране и в засичане и в премахване е по-добре от всеки друг предшественик.Стига с тия детски сравнения от памти века - по-лека,по-тежка...милион пъти съм казвал, че това не са домати да ги мерим! :wink12:

• Автор

Мерси. И на мен ми се струва по-лека. Най-малкото като цъкна веднъж на иконаката систем трея и менюто ми изкача веднага, а при версия 2013 направо след няколко секунди, което ме дразнеше. Другото, което забелязвам, като тръгна да рестартирам Windows-a, почти веднага става операцията (5-6 секунди). А с предната мъка брате... Сега единствено, което ме дразни е, че като се зареди 7-цата,  програма се зарежда почти веднага, но не и графичния интерфейс. Там чакам поне 20 сек.

Инизиализира мудно гуя при старт на системата. Иначе самият процес е зареден -  avpui.exe 

В тази версия са оправени бъгове от 2013 които дразнеха много - при стартиране и гасене на компютъра. Оптимизирано е обновяването,сканирането също и почистването. Както писах основните проблеми са заради графичният интерфейс и още се чудя ако се издъни .NET Framework какво ще стане. Преди пробвах да го деинсталирам и после при старт ми даде грешка и програмата трябваше да я поправям. 

Защо я няма още качена версията на официалния сайт kaspersky.com?

Защо я няма още качена версията на официалния сайт kaspersky.com?

И добре че я няма та преебаните да са по-малко.

Когато този режим е включен и реша да инсталирам (деинсталирам) програма или игра,трябва ли да го изключвам и след като инсталирам (деинсталирам) програма или игра пак да го включвам.

Публикувано изображение

• Автор

Когато този режим е включен и реша да инсталирам (деинсталирам) програма или игра,трябва ли да го изключвам и след като инсталирам (деинсталирам) програма или игра пак да го включвам.

Публикувано изображение

1. Ако програмата е инсталирана и я деинсталираш - не.

2. Ако инсталираш нова програма се проверява от Контрола на програмите и KSN и в случай,че е неразпозната инсталацията се блокира но можеш да разрешиш стартирането от изкачащият прозорец. При мене си стои включен. За игри незнам...рядко има такива които не са кракнати.

http://dox.bg/files/dw?a=d64202f74f

Публикувано изображение

Аха,супер,мерси.

На този етап, дори "финалната" версия не поддържа Windows 8.1, което е малко непрофесионално от страна на  програмистите! Още с излизането на най-ранната версия на нов Windows, се пишат драйвъри и програми от 3-ти страни за да може да се изпробва как се държат...

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

На този етап, дори "финалната" версия не поддържа Windows 8.1, което е малко непрофесионално от страна на Касперски програмистите! Още е излизането на най-ранната версия на нов Windows, се пишат драйвъри и програми от 3-ти страни за да може да се изпробва как се държат...

Ами лято е все пак.;) Знаеш ли какъв мързел ги е налегнал вече :P

Да не говорим, че забравих  да превеждат на Братския си Български Народ Програмата и сме винаги назад във всяка версия.

Толкова неща има за оправяне в тази програма, че незнам дали някога ще я завършат като хората. :)

• Автор

На този етап, дори "финалната" версия не поддържа Windows 8.1, което е малко непрофесионално от страна на Касперски програмистите! Още е излизането на най-ранната версия на нов Windows, се пишат драйвъри и програми от 3-ти страни за да може да се изпробва как се държат...

Такава е политиката на Касперски Лаб - не се поддържат бета версии. Октомври като излезе финалната версия ше има поддръжка.

Понимаете, такова позиция у ЛК, ЛК не хочет каким либо образом поддерживать бета версии продуктов, вероятно, чтобы потом толпы пользователей не долбили в ТП, почему на Windows 8 такой-то компонент функционирует нормально, а на 8.1 нет, потому в установщике и предусмотрели проверку ОС на поддерживаемую версию. Скорее всего в ЛК уже имеется прототип, совместимый с 8.1, но никто его выкладывать не собирается во избежании глыпых и даже немного туповатых вопросов, но избежать их всё равно не получается.

Ещё раз: будет официальный релиз финальной версии (а не бета) Windows 8.1, будет выпущен патч для KIS 2014, а со временем скорее всего и для остальных, поддерживаемых официально ЛК продуктов (Crystal 3.0, KIS 2013), добавляющий поддержку Windows 8.1 продуктам ЛК.

Ами лято е все пак. ;) Знаеш ли какъв мързел ги е налегнал вече :P

Да не говорим, че забравих  да превеждат на Братския си Български Народ Програмата и сме винаги назад във всяка версия.

Толкова неща има за оправяне в тази програма, че незнам дали някога ще я завършат като хората. :)

Хайде сега да кажем и покажем какво точно има. Знам какви са проблемите и знам колко нерешени има. Всичко са оставили за MP1 версия. Но да се говори за непрофесионализъм е леко преувеличено.

1. Има проблем и то голям с компютри които имат по-две видео карти. Конкретно с драйверите при последните версии на NVIDIA.

2. Имаше проблем с отварянето на тежки страници като тези в youtube но е поправен.

3. Има проблем с дългата инициализация на обложката. Не бъркайте това със старта на самата програма.

4. Има проблем (задръжка) понякога  с ГУЯ при отваряне например на подробните отчети.

Списък на бъговете с крашовете тук - може да пробвате какво и дали е оправен  

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Auu3e7-kRzxpdFU0Yy1aVUpmYkl0V1lnQ1l2b1hURWc

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Auu3e7-kRzxpdHNTWU9XY3dpV3h2UjEyVmNMRlN4clE

Краш на luckyboy http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=258691&view=findpost&p=2069967

И син  екран при мене  :D   http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=258691&view=findpost&p=2073473

Не е задължително,преди 2 дни инсталирах 2014 при активна 2013-възприе кода автоматично без проблем!

Илиянчо я дай едно скрийншотче да ти видим срока на лиценза като ти го е взел от 2013 версия бе пиле! :)

Защото според мен нещо ни баламосваш тука.2014 приема засега само кодове и ги активира Онлайн в сървъра.

Никситу ще ме поодкрепи веднага надявам се ;)

Те ти моя :)

Публикувано изображение

• Автор

Илиянчо я дай едно скрийншотче да ти видим срока на лиценза като ти го е взел от 2013 версия бе пиле! :)

Защото според мен нещо ни баламосваш тука.2014 приема засега само кодове и ги активира Онлайн в сървъра.

..

Ако деинсталираш програмата и запазиш лиценза става. Ако направиш ъпгрейд също става но този начин не се препоръчва. Става и с импротиране на регистрите при версия 2013 например , но има едно голямо НО - ID на ключа трябва да е 1331 иначе ядец :D

Не знам, аз версия 2013 я деинсталирах, като запазих лиценза, после преспокойно си сложих TR версията и сега сложих и финала, никакъв проблем в това отношение.

Публикувано изображение

За да използваш -чо и пиле трябва да си на около 65!Аз направих 45 преди седмица/дали не сме познати с майка ти?/Всичко което съм написал е истина и може/ш/ да се провери!

?

post-336786-0-54703900-1376158125_thumb.

Редактирано от Iliyan Nikolov (преглед на промените)

Ха Ха Никси па тоя има талафон Нокийка 6220-C1 :clown:  и явно нема копче Print Screen :D

Между другото чудех се каква е тая разлика в Цифровите подписи на Триал Версията и на Другата има няма 26.07.2013 за триалката и 17.06.2013 за другата?

Съответно 233МБ на 235МБ :clown:

• Автор

Ха Ха Никси па тоя има талафон Нокийка 6220-C1 :clown:  и явно нема копче Print Screen :D

Между другото чудех се каква е тая разлика в Цифровите подписи на Триал Версията и на Другата има няма 26.07.2013 за триалката и 17.06.2013 за другата?

Съответно 233МБ на 235МБ :clown:

Едната е без патча - триалката с интегриран  патч "А" и е пробна версия от 30 дни  :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.