Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

Сложих я версия 2015. Много съм доволен. Няма ги тия насичания при разходка из менютата, като  при 2014. Да карат в същиях дух. :wors::yanim:

PS: Таск Мениджъра е  не е в отделен прозорец. Адмирации!

Редактирано от Mitsubishi Eclipse 2G (преглед на промените)

• Отговори 621
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сложих я версия 2015. Много съм доволен. Няма ги тия насичания при разхода из менютата, като  при 2014. Да карат в същиях дух. :wors::yanim:

Спри се, бе!

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Сложих я версия 2015. Много съм доволен. Няма ги тия насичания при разхода из менютата, като  при 2014. Да карат в същиях дух. :wors::yanim:

Тази версия наистина е добра,оправили са много неща

Докато се обновява,страниците зареждат светкавично,какво ли ще е като спре ,добра работа наистина

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

• Автор

За да няма панически питания ще добавя пак.

Графичният интерфейс (главният прозорец) стартира при:

- Извикване на програмата от трея или от старт менюто (в това число и прекият път на работният плот).

- Тогава когато има нужда от решение за избор на действие (в интерактивен режим)  или някакво съобщение на продукта.

Това не е грешка,а е умишлено направено с цел оптимизация на стартирането.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

В тази версия  родителския контрол е много добре подреден и подробен.Една забележка имам,като започне дезинфекция,след като приключи, без да има запитване, рестартира машината!

И  БГ локализацията липсва

post-85568-0-16287200-1400927836_thumb.j

• Автор

В тази версия  родителския контрол е много добре подреден и подробен.Една забележка имам,като започне дезинфекция,след като приключи, без да има запитване, рестартира машината!

И  БГ локализацията липсва

Да така е. В изскачащият прозорец трябва да го пише,че след дезинфекция ще се рестартира компютъра. Не пише ли? В руската го има.

Българска локализация....силно ме съмнява да има превод. Още няма поправки в превода за 2014 , а толкова труд се хвърли.

Който е заинтересован да им пише ако желае. Аз ще пиша на Доброволски и  Волкова когато излезе официално версията в Европа.

пп. MR 1 на 2015 и PURE 4 скоро ще ги пускат за тестове.

В изскачащият прозорец трябва да го пише,че след дезинфекция ще се рестартира компютъра. Не пише ли?

Поиска дезинфекция,да,може и да го е писало под двете опции ,но преди излизаше прозорец и след дезинфекция,че иска рестарт и чака допълнително потвърждение! В този случай е малко мътно и не се набива на очи,че след дезинфекция ще има рестарт.

Сега може да е само в началото и то със ситен шрифт,явно не съм го забелязал.

Касперски защитава добре. От вируси и под разделения с мутации. Защитната стена е .... бива. Въпросът ми към всички фенове на Касперски е: А кой ще ни опази от Касперски? Въпросът е формулиран на базата на личен опит, след сканирани портове на сървара им за ъпдейти, получен ъпдейт и изгоряла дънна платка след рестарт по Молба на Касперски. Случило то се беше на 24 август 2010г. Лаптоп изгоря тогава. Марка Dell Precision M4500. Беше нов и от официалният сервиз в Барселона ми отговориха, че такова нещо не са били виждали. Още пазя протокола. Чакам коментари.

• Автор

Поиска дезинфекция,да,може и да го е писало под двете опции ,но преди излизаше прозорец и след дезинфекция,че иска рестарт и чака допълнително потвърждение! В този случай е малко мътно и не се набива на очи,че след дезинфекция ще има рестарт.

Сега може да е само в началото и то със ситен шрифт,явно не съм го забелязал.

Да в прозореца

След завършване на сканирането рестартира компютъра. Без повече въпроси и съобщения.

пп. Това при руската версия. За английската нямам наблюдения.

След завършване на сканирането рестартира компютъра. Без повече въпроси и съобщения.

На версии 2012-2013 изкарваше прозорец и след дезинфекцията! Това е проблем и не е много удачно според мен,трябва да подканва и да имаш избор,а не само да предупреждава!

Касперски защитава добре. От вируси и под разделения с мутации. Защитната стена е .... бива. Въпросът ми към всички фенове на Касперски е: А кой ще ни опази от Касперски? Въпросът е формулиран на базата на личен опит, след сканирани портове на сървара им за ъпдейти, получен ъпдейт и изгоряла дънна платка след рестарт по Молба на Касперски. Случило то се беше на 24 август 2010г. Лаптоп изгоря тогава. Марка Dell Precision M4500. Беше нов и от официалният сервиз в Барселона ми отговориха, че такова нещо не са били виждали. Още пазя протокола. Чакам коментари.

Какво общо има ъпдейтите с изгорелия ти лаптоп? Това са пълни глупости.

Какво общо има ъпдейтите с изгорелия ти лаптоп? Това са пълни глупости.

Чудех се дали да ти отговоря, но ще го направя. Ти въобще, Колега, вникна ли във въпроса, който беше обоснован с пример и съществуващ все още протокол. Преди да пишеш ГЛУПОСТИ (така се изрази ти), помисли първо дали твоят отговор няма да излезне такъв. Очаквах едно размърдване на сивите ви клетки и един по-нов мироглед върху хибридните интелекти. Ако ти не го осъзнаваш, то не затваряй очите по този начин на останалата част на аудиторията. Аз личен отговор върху проблема си имам. Очквам Вие всички да стигнете до него. И да разберете веднъж за винаги, че Касперски не е нищо друго освен един много добър ВРАГ.

Айде малко по-кротко...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Автор

Чудех се дали да ти отговоря, но ще го направя. Ти въобще, Колега, вникна ли във въпроса, който беше обоснован с пример и съществуващ все още протокол. Преди да пишеш ГЛУПОСТИ (така се изрази ти), помисли първо дали твоят отговор няма да излезне такъв. Очаквах едно размърдване на сивите ви клетки и един по-нов мироглед върху хибридните интелекти. Ако ти не го осъзнаваш, то не затваряй очите по този начин на останалата част на аудиторията. Аз личен отговор върху проблема си имам. Очквам Вие всички да стигнете до него. И да разберете веднъж за винаги, че Касперски не е нищо друго освен един много добър ВРАГ.

Айде малко по-кротко...

Аз не мислех да се включвам но размърдайки сивите си клетки почвам да си задавам някои въпроси.

Ще поставя въпроса във форума им. За това има нужда от повече информация.

Какъв е номера на запитването към поддръжката?

Какъв точно е бил първоначалният проблем? Какви ъпдейти са теглени и от къде?

Някакви данни като , логове преписка с KLab и прочие?

Протокола за който става въпрос от сервиза - как точно установиха,че виновника е конкретната програма?

Без конкретни данни нали разбираш? 

пп. Да не става въпрос за проблем с USB-тата?

На версии 2012-2013 изкарваше прозорец и след дезинфекцията! Това е проблем и не е много удачно според мен,трябва да подканва и да имаш избор,а не само да предупреждава!

Не изкарват след дезинфекцията. Само в съобщението преди да се стартира процедурата за дезинфектиране на активни заплахи. Аз още съм с 2013 и при нея е така, но май ще премина към 2015, когато излезе МР1.

Не разбрах само как точно са установили, че проблемът идва от касперски и по-точно от ъпдейта. Само Вие ли сте жертва на подобно нещо? Ако е имало проблем с ъпдейтите, повярвайте ми щеше да се вдигне голям шум и много потребители щяха да бъдат потърпевши, подобно на Вас. Тоест щях да знам. А не си спомням да се е дискутирало подобно нещо или да е имало запитване за подобен проблем.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Още пазя протокола. Чакам коментари.

Коментара ми е следния,след като пазите протокола нищо не ви спира да го покажете,така че без аргументи,коментарите ви се отчисляват към онези.....безсъдържателните и голословни, които ние редовните читатели все по често се сблъскваме с тях!

За първи път чувам софтуер( с изключение на старите вируси) да скапва хардуера? Пълни глупости.

Antivirus "Kaspersky Lab" може дистанционно да заключи вашия компютър и да трансферира данни неконтролируемо на руските тайни служби

http://argumentua.com/stati/antivirus-kasperskogo-ugroza-dlya-gosudarstva-ukraina

Платен репортаж!!!

• Автор

Платен репортаж!!!

Украинските власти ги тресе параноята. Даже самите украинци вече го забелязват, ма смеят ли да критикуват ....  :D

Олег Дивов

Исследование судя по опубликованным результатам проводил профан, не разбирающийся в том, о чём он пишет, либо действительно это написано для обывателей по политическим причинам.И обсуждают всё это такие же не сведущие в антивирусной индустрии непрофессионалы, не понимающие предмета обсуждения.В итоге имеем бред сивой кобылы как в исследовании, так и в комментариях.Уж простите за правду.

Компания, которая проверила не называется по нескольким причинам.1. Она должна опровергнуть международную сертификацию Касперского и предъявить доказательства экспертам, а не зомби.2. Может оказаться, что компания сделавшая такой вывод не имеет имени и создана два месяца назад.3. Касперский наверняка подаст иск о возмещении ущерба репутации и связанных потерь. А фейкомёты действуют по словам Васи, которому передал информацию Олесь. т.е. не отвечая ни за что.

Украинските власти ги тресе параноята. Даже самите украинци вече го забелязват, ма смеят ли да критикуват ....  :D

И без да ги тресе параноята това със сигурност се случва , разбира се това се отнася и за всички Американски програми с тази разлика че Касперски е най-бъгав от всички.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.