Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2014

Featured Replies

• Автор

Изтеглих го от тук http://www.comss.ru/page.php?id=93   Не ми се коментира подробно - азиатецът просто не позволи старт.   Поздрави

И двете версии са с цифров подпис!

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 621
  • Прегледи 52,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо да я сменям?    Та те не са спрели да се надлъгват.

Free eScanAV Anti-Virus Toolkit (MWAV) например сега нищо не намира след RIS 23.    
  • Автор

Kaspersky Internet Security  2014 (14.0.5.28) 

As result of the forum discussions and internal research activity a special research project was launched, in scope of which we are planning to carry out development activities in order to improve the usability of our product based on user feedback.
The development will be based on KIS2014 and organized in iterations, builds (beta) will be posted in this thread. Most affordable improvements within this project will be transferred to the next versions of KIS2015 - KIS2015 MR1 according to results of a discussion - so please take an active part in the testing and please don’t hesitate express your wishes and opinions. From our side we are committing to take all responses into account.

Публикувано изображение

Сваляне на актуална версия : ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS_for_Geeks/
(има локализации на руски и английски- свалят се всички файлове)
Активиране :  БЕТА активационен код - 91 дни
[на лични]
Обсъждане тук: http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=289805 http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=289807

Преинсталирах лаптопа от подписа ми с уин8.1 х64 и сега се двуомя кис2013 или 2014 да сложа. 14-ката по тежка ли е от 13 и коя ще дойде по-добра в моят случай?

И може ли да се ползват разни ключове при нея,както с 13-ката? Май трябва някаква OEM (каквото и да значи това) версия за да се ползват ключове?

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Преинсталирах лаптопа от подписа ми с уин8.1 х64 и сега се двуомя кис2013 или 2014 да сложа. 14-ката по тежка ли е от 13 и коя ще дойде по-добра в моят случай?

14-ката е по-лека и доста подобрена.Ако ще плащаш е добър избор, ако ще хвърляш пиратки забрави - нея не можеш да я активираш с ключов файл.Въпреки че и тя се краква!!!

Meрси за бързият отговор.Тръгнах да слагам 2013,но се оказа,че май не може да се инсталира на 8.1. Лекинко съм изненздан!?!А пък 2014 с моята "голяма" заплата...Май ще слагам пак нода.

• 2 седмици по-късно...

Кис 2015 базиран на 2014 ще е по-конкретно АК-47 ... с боеприпас произведен в АРСЕНАЛ :) Отличната защита.

Радват ме тези хора с такива проекти. :) Обаче много бавно ми се върти кълбото. Само при мен ли е така?

Редактирано от Mitsubishi Eclipse 2G (преглед на промените)

Зависи под какво разбираш бавно. При мене нормално се върти. Като го хванеш с мишката и го дръпнеш нанякъде се завърта по-бързо.

Ся ще разкажа как излекувах един случай.Потребителя с КИС не може свали нищо от интернет.Ни МБАМ ни САС.Хванал някакъв downloader и още един им им каза имената.Викам му отвори Application control.Той го отвори и ги намери.А те Trusted.

Викам му направи ги Untrusted.След това изключи интернета и направи пълно сканиране.И ги улови. :D

Ся ще разкажа как излекувах един случай.Потребителя с КИС не може свали нищо от интернет.Ни МБАМ ни САС.Хванал някакъв downloader и още един им им каза имената.Викам му отвори Application control.Той го отвори и ги намери.А те Trusted.

Викам му направи ги Untrusted.След това изключи интернета и направи пълно сканиране.И ги улови. :D

Аз затова съм махнал отметката да се доверява на приложения с цифров подпис, защото въпросния signature, вече може да се "ментосва".

Публикувано изображение

Редактирано от Mitsubishi Eclipse 2G (преглед на промените)

• Автор

Създаването на  Kaspersky Anti-Virus 6.0

Днес се навършват 8 години от създаването на най успешната версия на Касперски.

Правило «Шестёрки»

Публикувано изображение

Приятно четене. 

Това, което обяснява в началото на статията сякаш се случва сега и с появата на осмицата на Уин...

Създаването на  Kaspersky Anti-Virus 6.0

Днес се навършват 8 години от създаването на най успешната версия на Касперски.

Правило «Шестёрки»

Приятно четене. 

Сложих Нортън, защото есет се "счупи" на няколко пъти и то за един ден. Точно шестицата "слегна" и някой съветник ги накара да направят тая идиотия. Какво пък му беше на Комодо 5.12, та се появи това... или пък девятката на Аваст....

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Ами инсталирай си я. От Касперски полагат големи усилия за разлика от Symantec, Които не помръдват дори и след редицата репорти... макар и моя слабост не искам да правя компромиси със защитата си... за момента, Касапа версии 2013 и 14, 15..., 360 и Комодо.... това са моите предпочитания.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Автор

Липсва ми 6-цата... :(

На мене пък ли липсва петичката ама айде да не се разреваваме тука :D

Колеги пробвайте новата версия на  KIS_for_Geeks/ има разлика с 4651 версия. Активира се с бета лиценз - 91 дни.

Промените основно са в настройките на контрола на програмите.

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS_for_Geeks/14.0.5.45/en/KIS14.0.5.45en-US.exe  на английски

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS_for_Geeks/14.0.5.45/ru/KIS14.0.5.45ru-RU.exe на руски

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Има ли дата за финал на 2015?

??? То още не са включили опциите достъпни в тази версия  http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS_for_Geeks/14.0.5.48/

Шеста бета е още. Финала както винаги през август месец :)

Я изплюй камъчето. Ако говориш за Trial resetter-a, това не е кракване.

не говоря за ресетера, по-напред в темата бях дал и снимки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.